Belépés
Úrjövet 2018. december 1.
... valami gyökerestől megváltozik. És ezzel a hittel már a parúzia gondolata sem olyan félelmetes. Sőt, azt sejteti, hogy a teremtett világ elmúlása nem teljes és visszafordíthatatlan összeomlásba, nem a nihilbe torkollik, hanem az élet és az el nem múló boldogság kapuit tárja fel számunkra.
Advent van. Az úrjövet ideje minden esztendőben kedves várakozás, mely reménnyel tölt el...
2018-12-01 23:29:44
Ítélet Etiópia és Egyiptom felett
... vágnák le: csatában fog elbukni. Egy nap azonban eljönnek a Sion hegyére, tisztelettel adóznak Isten előtt, és elismerik, hogy ő a Seregek Ura. Egyiptomnak polgárháborúban, gazdasági összeomlásban és lelki nyomorúságban lesz része, s ez rá fog mutatni Egyiptom hamis isteneinek totális csődjére.

NAPI ÚTRAVALÓ * Egy világatlasz segítségével válaszold meg a következő kérdé...
2016-07-18 07:59:29
Oláh Tamás
... ránt
a végső aranyidő,
ahol mindenkiről lehull a maszk.
A természet (vagy az Ember?),
önmagát pusztítja el,
égitestünk, amely most még zöldül,
a roppant összeomlásban,
egyetlen tűzgomolyban megsemmisül,
s mi piciny kócbabák, tévelygő fények,
az elsüllyedt várossokkal együtt
az ősanyagba olvadunk.
S kezdődhet elölről az id...
2016-05-02 09:39:05
Összeomlásba sodorta az egészségügyet?
Kinek mi a véleménye erről?

A Fidesz-frakció szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt miniszterelnök és kormánya az összeomlás szélére sodorta a betegellátást, eladósította a kórházakat, 600 milliárd forintot vont ki az egészségügyből, a betegeken pedig "csak üzletelni és nyerészkedni" akart.
"Propeller"...
2015-12-15 22:15:31
Leleplezett hazugságok, kiábrándult választók: küszöbön a
... hónapon keresztül hazudott a nyilvánosságnak, de a múlt héten végül át kellett adnia a szervert az FBI-nak. Az sem támogatta a pozícióját, hogy nyilvánosságra került, a 2008-as pénzügyi összeomlásban kulcsszerepet játszó Goldman Sachs értékpapírháznak 2007 és 2014 között három előadást tartott, összesen 189 millió forint tiszteletdíjért.
Hillary Clinton. (Kép forrása: MTI/AP/...
2015-08-23 21:08:09
DK: a köztévét jelenlegi formájában meg kell szüntetni
... Fidesz uralma alatt létrejött "állami hazugságtévé" születésekor "finoman szólva is komplikációkkal tele adásnapot tartott".
A hibákat soroló politikus szerint a köztévé mint "összeomlásban lévő médium, még hazudni sem tudott, hiába lett pontosan erre kitalálva".
Közismertnek nevezte, hogy a közmédiát azért szervezték át, hogy az afölötti teljes hatalmat a Fidesz vegye...
2015-03-16 13:41:53
Betonba öntött milliárdok
... óra munkatársával beszélgetve a jelenlegi gazdaságot egy felpumpált békához hasonlította.

A növekedés nem tartható, mondta Mellár professzor, az egész folyamat gazdasági összeomlásba torkollik. Az utalás az ambiciózus békáról szóló Phaedrus mesére vonatkozik, amely megpróbálta magát ökör méretűvé felfújni, de hiába erőlködött, a végén ,,szétpukkadt testtel elterült...
2014-06-15 20:05:13
A zsidó világfelforgatás régi/új stratégiája
... megszerzik a nemzeti vagyont (különös tekintettel az ásvány kincsekre) és hozzákezdenek annak elherdálásához, Nyugat számára történő kiárúsításához.

Ami ebben a szörnyü összeomlásban a leglényegesebb: egypólusúvá válik a világ! Mint tudjuk, a csillagászati pólusváltozások is megviselik a bolygó kat és (ha vannak) az élőlényeket. Ez a politikai pólusváltozás nem kevésbé ...
2014-04-20 09:35:00
Neo trockizmus A zsidó világfelforgatás régi/új stratégiája
... megszerzik a nemzeti vagyont (különös tekintettel az ásvány kincsekre) és hozzákezdenek annak elherdálásához, Nyugat számára történő kiárúsításához.

Ami ebben a szörnyü összeomlásban a leglényegesebb: egypólusúvá válik a világ! Mint tudjuk, a csillagászati pólusváltozások is megviselik a bolygó kat és (ha vannak) az élőlényeket. Ez a politikai pólusváltozás nem kevésbé ...
2014-04-12 20:01:48
Mi a véleményetek Kádár Jánosról? Milyen volt a Kádár korszak?
... élet lehetőségeit, és a szocialista tábor el és
lemaradottjai,a fejlődő és háborús országok támogatásai az orosz hadisarc
és kiszolgáltatottság mind közrejátszott az összeomlásban.

De szerintem még mindig élhetőbb és jobb világ volt mint a mai pofaporolós
kizsigerelő és embertelen haszonleső demokráciánk, nagyképű és valóságtól elrugaszkodott pénzéh...
2014-03-23 16:54:32
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Ítélet Etiópia, Oláh Tamás, Kádár Jánosról, Seregek Ura, NAPI ÚTRAVALÓ, Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció, Goldman Sachs, Hillary Clinton, köztévét jelenlegi, zsidó világfelforgatás, véleményetek Kádár, parúzia gondolata, teremtett világ, nihilbe torkollik, úrjövet ideje, világatlasz segítségével, következő kérdé, végső aranyidő, roppant összeomlásban, elsüllyedt várossokkal, ősanyagba olvadunk, véleménye erről, összeomlás szélére, betegeken pedig, múlt héten, 2008-as pénzügyi, hibákat soroló, köztévé mint, közmédiát azért, afölötti teljes, jelenlegi gazdaságot, felpumpált békához, egész folyamat, ambiciózus békáról, végén &#8222, nemzeti vagyont, ásvány kincsekre, szörnyü összeomlásban, csillagászati pólusváltozások, politikai pólusváltozás, szocialista tábor, világfelforgatás, értékpapírháznak, polgárháborúban, tiszteletdíjért, pólusváltozások, komplikációkkal, nyilvánosságnak, miniszterelnök, nyilvánosságra, elherdálásához, egészségügyből, elrugaszkodott, kiárúsításához, leglényegesebb,
© 2013 TVN.HU Kft.