Belépés
Devizaswap-tenderrel simította a bankrendszeri likviditás átmeneti szűkülését az MNB
... felduzzadásához, ezzel együtt a bankközi likviditás szűküléséhez vezetett. A vállalatok negyedéves áfafizetése csütörtökön ugyancsak a likviditás további mérséklődését okozza.
A két hatás összességében a bankrendszer likviditásának átmenetileg olyan szintjét eredményezhette volna, amely nem lett volna összhangban a monetáris tanács korábbi döntéseivel.
Az egyhetes futa...
2019-06-19 19:57:02
BAMOSZ: májusban 0,4 százalékkal csökkent a befektetési alapokban kezelt vagyon
... százalékkal csökkent a hónap során. Május végén 1079 milliárd forint volt a kategória vagyona.
A részvényalapokba 1 milliárdnyi tőke érkezett, de a hozamok kedvezőtlenül alakultak, így összességében2,9 százalékkal lett kevesebb a vagyon, 409 milliárd forint.
A pénzpiaci alapok vagyona tovább csökkent a hónap során, de a korábbi ütemhez képest mégis kedvezőbb a kép. A tők...
2019-06-17 14:02:03
Hidvéghi: a migránskártyák megszüntetését fogja kezdeményezni a Fidesz az új Európai Parlamentben
... migránskártyákat.
Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel továbbra is tízezres nagyságrendben osztogatja a migránskártyákat. Csak idén már több mint hetvenezret osztottak ki, az elmúlt években összességében pedig több mint kétmillió feltöltés történt kétszázmilliárd forint értékben, megfelelő biztonsági ellenőrzés nélkül - mondta.
A politikus a Magyarországon elfogott, migránsk...
2019-06-17 10:21:19
Kásler Miklós: meg kell őrizni a magyar identitást, a családot és a közösséget
... nemzetközi nagyvizit című előadásában úgy fogalmazott, az Emberi Erőforrások Minisztériumának tevékenységi körébe minden beletartozik, "ami az emberrel, az ember testével és lelkével, összességében a magyar nemzettel foglalkozik".
Szerinte mára a nyugati országokban, az euroatlanti világban identitászavar alakult ki. Azokat a klasszikus értékeket, amelyeket az emberiség évezr...
2019-06-15 23:21:08
A hosszú élet titkai
... serkenti egy olyan hormon termelését, ami a rákos sejtek ellen küzd. Egy kis érdekesség: míg a felnőttek naponta átlagosan csak 5-15 alkalommal nevetnek egy nap, addig a gyerekek összességében órákat töltenek ezzel, egy nap akár több mint száz alkalommal nevetnek.

18. Szokj le a dohányzásról!
Körülbelül 10 évvel rövidíti meg az életet a dohányzás egy átfogó ...
2019-06-15 17:10:46
Felmérés: készpénzben fizetjük az online rendeléseket
... nagyon magas, több mint 74 százalék az utólagos fizetések aránya, és ezen belül is a készpénzes fizetés dominál mind a személyesen átvett, mind a házhoz szállított termékek esetében. Összességében az online rendelések 55 százaléka készpénzes, míg a rendelések 19 százalékát fizetik bankkártyával az átvételkor.
Az online bankkártyás fizetési lehetőség a webáruházak 63 százaléká...
2019-06-13 11:21:14
A Q10 hatásairól
... szakaszba léptek, és Q10-kiegészítőt, valamint további antioxidáns keveréket kaptak. A követett betegek közül a túlélés mediánideje 17 hónap volt, öt hónappal hosszabb, mint a várt. Összességében a betegek 76 százaléka élt a vártnál hosszabb ideig, és a kezelés során nem észleltek semmilyen mellékhatást.

6. Megvédheti a kognitív egészséget
Azoknál, akiknek kognití...
2019-06-09 17:10:57
Varga Mihály: a kormány folytatja a befektetőbarát gazdaságpolitikát
... tény, hogy nem hitelfelvételekből valósul meg a felzárkózás, hanem annak az alapja a kiegyensúlyozott növekedés - mutatott rá a pénzügyminiszter.
Varga Mihály kiemelte: 2010 óta összességében 28,6 százalékkal bővült a magyar gazdaság.
Jelezte: a magyar-amerikai politikai kapcsolatok az elmúlt időszakban magasabb szintre emelkedtek. Donald Trump amerikai elnök és Orbán Vi...
2019-06-07 15:31:48
A kristálycukor helyettesitése
... leveléből, majd ezzel a főzettel édesíthetünk. Kísérletezni kell vele. Igazából annyira kicsi kell belőle, mert egy késhegynyi sztívia egy evőkanál cukor édességének felel meg, ezért összességében sokkal olcsóbb, mint a cukor.

Pálmacukor
A pálmacukor Ázsia térségében elterjedt cukorfajta, a kókuszfák virágából nyerik, a folyékony nektárt összegyűjtik, kiszárítják é...
2019-06-07 12:48:46
Megkezdődött a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó
... vita övezi, azt jelzi, nem érdektelen vagy közönyös unalomban elmerülő, hanem rendkívül élénk a magyar színházi élet.
"Szenvedélyes, vitatkozó, elégedetlen, véleményező, azaz összességében nagyon is számít, hogy mi történik benne, számít minden esemény, minden bejelentés, minden válogatás, minden díj. Megmozgatja a lehető legszélesebb közönséget; nem hagy parlagon, hanem bef...
2019-06-06 21:22:16
1 2 3 ..................480 481 .........720 721 .........959 960 961 
Címkék: Európai Parlamentben, Kásler Miklós, Varga Mihály, Pécsi Országos Színházi Találkozó, Hidvéghi Balázs, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Donald Trump, Orbán Vi, bankrendszeri likviditás, befektetési alapokban, migránskártyák megszüntetését, magyar identitást, hosszú élet, online rendeléseket, kormány folytatja, befektetőbarát gazdaságpolitikát, kristálycukor helyettesitése, bankközi likviditás, vállalatok negyedéves, likviditás további, bankrendszer likviditásának, monetáris tanács, egyhetes futa, hónap során, kategória vagyona, hozamok kedvezőtlenül, pénzpiaci alapok, korábbi ütemhez, elmúlt években, ember testével, magyar nemzettel, nyugati országokban, euroatlanti világban, klasszikus értékeket, emberiség évezr, rákos sejtek, felnőttek naponta, gyerekek összességében, utólagos fizetések, készpénzes fizetés, személyesen átvett, házhoz szállított, online rendelések, online bankkártyás, követett betegek, túlélés mediánideje, vártnál hosszabb, kezelés során, kognitív egészséget,
© 2013 TVN.HU Kft.