Belépés
Hennagyij Moszkal: Viktor Baloga pártja rendelte meg és helyeztette ki a magyarellenes óriásplakátokat Kárpátal
... amelyeket a közeljövőben készültek kinyomtatni.
A megyevezető meglepőnek nevezte, hogy a Baloga-klán "pénzügyi-politikai pártformációja", a JC - szerinte az orosz titkosszolgálatokkal összhangban - nemzetiségi gyűlölet szításába kezdett Kárpátalján, miközben a magyarellenes óriásplakátokat megrendelő és kihelyeztető Ivan Baloga a 73. számú választókerületből jelentős számú ma...
2018-12-16 16:35:43
Több települést díjazott az ITM az Európai Mobilitási Hét programjaikért
... nem térítendő támogatást biztosított a programokra.
Megjegyezte: a programsorozat kiemelt célja az Európai Unió tiszta közlekedésről szóló jövőképének közvetítése, amely üzenet összhangban áll az ITM céljaival.
Az ITM három kategóriában adott át elismeréseket: legjobb szervező önkormányzat, kiemelkedő szervező önkormányzat és legszorgosabb helyi szervező.
Európából...
2018-12-15 10:31:19
A koszovói parlament döntött a biztonsági erők hadsereggé alakításáról
... hadműveletekben való részvétel. Leszögezik azt is, hogy a koszovói biztonsági erők egy többnemzetiségű professzionális és fegyveres katonai erő, amely az alkotmánnyal és törvényes megbízatásával összhangban belföldön és külföldön is szolgálhat.
Ramush Haradinaj kormányfő a közösségi médiában történelminek nevezte a voksolást. Mint fogalmazott: a hadsereget nem azért alakítják...
2018-12-14 12:02:43
Álomfalva(k)
... errefelé.

A másik mesebeli hely a Lettországban található Amatciems, mely tulajdonképpen egy természetvédelmi rezervátum.

Az emberek itt összhangban élnek a természettel, ami annyit jelent, hogy a lakóházak csak természetes anyagokból készülhetnek.

Helyüket pontosan megtervezik, így a házak nem épülhetnek közel egym...
2018-12-13 17:00:28
Ab: a bíróságoknak minden esetben vizsgálniuk kell a jogszabályok célját
... amelyet számára az alaptörvény előírt.
Az Ab kiemelte: az alaptörvény a bíróságok számára alkotmányos kötelezettségként írja elő, hogy a jogszabályokat elsősorban azok céljával összhangban értelmezzék. Ez ugyan nem zárja ki, hogy a bíróságok egyéb szempontokra is figyelemmel legyenek, ám az a bírósági mérlegelés, amely a jogszabály céljának vizsgálatát teljes mértékben kizár...
2018-12-13 10:31:53
Nem okozott meglepetést az infláció az Egyesült Államokban novemberben
... összevetésben 0,2 százalékkal nőtt, csakúgy mint októberben. Éves szinten 2,2 százalékon állt a maginfláció novemberben, emelkedett a előző havi 2,1 százalékhoz képest. A tényadatok összhangban állnak a várakozásokkal.
Éves összevetésben az élelmiszerek ára 1,4 százalékkal, az energiáé pedig 3,1 százalékkal emelkedett, utóbbi kategórián belül az üzemanyagok 5,0 százalékkal, ...
2018-12-12 15:42:52
Szigorodnak a homeopátiás készítményekre vonatkozó szabályok
... kapott, hogy a Szoptatást Támogató Nemzeti Bizottság működésére vonatkozó szabályokat rendeletben állapítsa meg. A módosítás - a köztestületi formában működő más kamarák gyakorlatával összhangban - eltörli azt a korlátozást, amely szerint azonos tisztségre a kamarai tag legfeljebb két egymást követő alkalommal választható meg.
A jogszabály rendezi a tartós külszolgálatot telj...
2018-12-12 13:01:45
Krónika 3. rész (határozathozatalok)
... is megmarad.
A magyar állampolgárok harmadik országbeli családtagjai a továbbiakban nem bírnak a szabad mozgás és tartózkodás jogával, rájuk - más uniós államok rendelkezéseivel összhangban - a harmadik országbeli állampolgárokra vonatkozó általános szabályokat kell majd alkalmazni.
A menedékjogi törvény szerinti tartózkodási jogcímét visszavonják annak, aki más jogcíme...
2018-12-12 11:52:20
A vártnál erősebben nőtt az euróövezet ipari termelése októberben
... mértek októberben.
Elemzők éves összevetésben csak 0,7 százalékos emelkedésre számítottak az előző havi 0,8 százalékos növekedés után. Havi szinten a 0,2 százalékos emelkedés összhangban állt az elemzői várakozásokkal. Szeptemberben az előző hónaphoz képest 0,6 százalékos visszaesést mértek.
Az Európai Unió 28 tagállamában szeptemberhez képest szintén 0,2 százalékkal, t...
2018-12-12 11:41:33
Csökkentette a GVH a Bayer Hungária bírságát
... termékkategória feltüntetésének hiányát kifogásolta a hatóság.
A hivatal kifogásolta azt az állítást is a reklámban, hogy a termék rövid időn belül segítséget nyújthat, mivel ez nem állt összhangban alkalmazási előírással, amely szerint a hatáshoz négyhetes szedés szükséges.
A tájékoztatás szerint a versenyhivatal jelentős kedvezményeket nyújt a kiszabandó bírság összeg...
2018-12-10 13:31:22
1 2 3 ..................444 445 .........666 667 .........888 889 890 
Címkék: Hennagyij Moszkal, Viktor Baloga, Európai Mobilitási Hét, Egyesült Államokban, Bayer Hungária, Ivan Baloga, Európai Unió, Ramush Haradinaj, Szoptatást Támogató Nemzeti Bizottság, magyarellenes óriásplakátokat, koszovói parlament, biztonsági erők, bíróságoknak minden, jogszabályok célját, homeopátiás készítményekre, vártnál erősebben, euróövezet ipari, közeljövőben készültek, megyevezető meglepőnek, programsorozat kiemelt, koszovói biztonsági, többnemzetiségű professzionális, közösségi médiában, másik mesebeli, természetvédelmi rezervátum, lakóházak csak, alaptörvény előírt, bíróságok számára, jogszabályokat elsősorban, bíróságok egyéb, jogszabály céljának, maginfláció novemberben, előző havi, tényadatok összhangban, energiáé pedig, köztestületi formában, jogszabály rendezi, tartós külszolgálatot, magyar állampolgárok, szabad mozgás, harmadik országbeli, menedékjogi törvény, elemzői várakozásokkal, előző hónaphoz, hivatal kifogásolta, termék rövid, hatáshoz négyhetes, tájékoztatás szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.