Belépés
Különleges gazdasági övezet kialakítását támogatja a Győr-Moson-Sopron megyei önkormányzat Mosonmagyaróváron
...
Németh Zoltán (Fidesz-KDNP), az önkormányzat elnöke a határozat ismertetésében kiemelte, hogy a különleges gazdasági övezetté nyilvánítást Mosonmagyaróvár önkormányzata kezdeményezte, amivel a megyei önkormányzat egyetért.
A cél, hogy elősegítsék azon gazdasági területek feltárását, ahol olyan gazdasági környezet jöhet létre, ahol a megyei önkormányzat által megállapítot...
2020-07-31 16:02:29
Felmentés adható a hatósági házi karantén alól a jövőben
... különleges gazdasági övezetekről szóló előterjesztéshez is hozzányúlt a testület. Eszerint a főváros és a megyei jogú városok területén a kormány nem nyilváníthat különleges gazdasági övezetté területeket.
Egy szintén elfogadott módosítás a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t is építtetőnek minősíti, vagyis a javaslat hatálya alá tartozó beruházások egy részét a Nemzeti Infrastruk...
2020-06-11 15:42:16
Krónika 2. rész (költségvetés, vezérszónokok)
... településeknél maradó 40 százalékát. Nem törődnek azzal, hogy vannak olyan kistelepülések, amelyeknek ez az egyetlen bevételi forrása - jegyezte meg.
Hozzátette: a különleges gazdasági övezetté történő nyilvánítással felülírják a települések közigazgatási határait, rávetik magukat az iparűzési adóra.
A szolidaritási hozzájárulásból 43 helyett 160 milliárd forintot terve...
2020-06-10 11:41:55
A palesztinok ellentervet írtak a Trump közel-keleti rendezésről szóló tervére
...
A Palesztin Hatóság kormányfője Rámalláhban tartott sajtótájékoztatóján közölte, hogy néhány napon belül nyilvánosságra hozzák a négy és fél oldalas ellenterv részleteit, amit a közel-keleti kvartetthez, vagyis az Európai Unióhoz, az ENSZ-hez, Oroszországhoz és az Egyesült Államokhoz juttattak el.
A tervben egy szuverén, független és demilitarizált palesztin állam létre...
2020-06-09 15:42:37
Koronavírus - Szerbiában már lehet érettségi bankettet tartani, Szkopjét és Pristinát az új kormány megalakítás
... regisztráltak új fertőzést, a járvány...
2020-06-02 15:37:17
Krónika 1. rész (különleges gazdasági övezet)
... államtitkára kiemelte: a javaslat arányosabb forrásmegosztást tesz lehetővé egy megyén belül, így több település is részesülhet egy nagyberuházásból származó adóbevételből. A különleges gazdasági övezetté nyilvánításra szigorú feltételek mentén kerülhet sor, nem lesz automatikus, és az állam semmilyen összeget nem von el az önkormányzatoktól - jelentette ki.
Emlékeztetett: az...
2020-05-20 10:56:55
Koronavírus - Régiós egyeztetést tartottak a koronavírus gazdasági hatásainak mielőbbi kezelésére Debrecenben
... javaslatcsomagot állítanak össze.
A Creative Region - Határtalan fejlődés program célja Északkelet-Magyarország és a határon túli területek egységes gazdasági, oktatási és kulturális övezetté fejlesztése. Az elsősorban Debrecenbe betelepülő, magas hozzáadott értéket teremtő nagyvállalatok megjelenésével megnyíló lehetőségek cselekvésre késztették a hajdú-bihari megyeszékhely ...
2020-04-30 22:16:18
Szíria - Törökország arra szólította fel a nemzetközi közösséget, hogy nyilvánítsa repüléstilalmi övezetté Idlí
...
Altun azt követően írt erről, hogy előző nap 33 török katona meghalt, 32 pedig megsebesült egy légicsapásban Idlíbben. A források szerint a támadást a szíriai kormányerők vagy a velük szövetséges Oroszország légiereje hajthatta végre. Idlíb légtere orosz kontroll alatt áll. Mindazonáltal az orosz védelmi minisztérium pénteken azt közölte, hogy az orosz légierő nem hajtott vég...
2020-02-28 10:21:24
Szíria - Több török katona meghalt Idlíbben szíriai tüzérségi tűzben
...
A beszámoló szerint Törökország erősítésnek küldött Idlíbbe katonai egységeket azzal a céllal, hogy megakadályozza az ott folyó harcok folytatódását. A tárca aláhúzta: a damaszkuszi erők annak ellenére adták le a lövéseket, hogy Ankara a katonák tervezett pozíciójáról előzetesen tájékoztatta őket.
A minisztérium hozzátette: a török tüzérség a szükséges mértékben azonnal ...
2020-02-03 08:01:20
Spanyolországban már tizenhárom halálos áldozata van az ítéletidőnek
... megrongáltak a hullámok.
A termelők jelentős anyagi károkra számítanak, a térségben található Deltebre városa ezért már kezdeményezte, hogy a spanyol kormány nyilvánítsa katasztrófa sújtotta övezetté a területet. A települést ért károkat 9,5 millió euróra becsülte a helyi önkormányzat.
A spanyol kormány pénteken rendkívüli ülésen értékeli az ítéletidő okozta károkat, és ...
2020-01-24 10:01:04
1 2 3 ....16 17 ..24 25 ..32 33 34 
Címkék: Németh Zoltán, Magyar Közút Nonprofit Zrt, Nemzeti Infrastruk, Palesztin Hatóság, Európai Unióhoz, Egyesült Államokhoz, Creative Region, hatósági házi, palesztinok ellentervet, koronavírus gazdasági, nemzetközi közösséget, önkormányzat elnöke, határozat ismertetésében, különleges gazdasági, megyei önkormányzat, megyei jogú, szintén elfogadott, javaslat hatálya, egyetlen bevételi, települések közigazgatási, iparűzési adóra, szolidaritási hozzájárulásból, közel-keleti kvartetthez, javaslat arányosabb, megyén belül, nagyberuházásból származó, állam semmilyen, határon túli, elsősorban Debrecenbe, hajdú-bihari megyeszékhely, légicsapásban Idlíbben, források szerint, szíriai kormányerők, velük szövetséges, orosz védelmi, orosz légierő, beszámoló szerint, tárca aláhúzta, damaszkuszi erők, katonák tervezett, minisztérium hozzátette, török tüzérség, szükséges mértékben, termelők jelentős, térségben található, spanyol kormány, helyi önkormányzat, ítéletidő okozta, spanyolországban, forrásmegosztást,
© 2013 TVN.HU Kft.