Belépés
Karob és a kakaó
... 100 g csokoládé mintegy 100 mg-ot tartalmaz. Diuretikus hatású, akárcsak rokon vegyületei, a koffein és a teofillin. A hatás intenzitása koffein-teobromin-teofillin sorrendben nő. Az úgynevezett xanthin-származékok a központi idegrendszert is befolyásolják: serkentő, izgató hatásúak, emelik a vérnyomást.
Itt a hatás intenzitási sorrendje éppen fordított: teofillin-teobromin-k...
2020-01-29 11:03:25
A civil hajók tevékenységét szabályozó európai megállapodást javasol az olasz belügyminiszter
... Földközi-tengeren, valamint az Európai Unió hatáskörébe tartozó más vizeken kutatási és mentési tevékenységet végez.
Az olasz terv azokra a magántulajdonban levő hajókra vonatkozik, melyek az úgynevezett kutatási és mentési övezetekben (Sar-zóna) aktívak, tehát kizárólag az NGO-hajókat érinti.
Róma közös európai szabályrendszert szorgalmaz, amelyet az összes EU-tagállam...
2019-12-05 23:22:55
Újabb ügyészség kezdeményezett eljárást Matteo Salvinivel szemben a kikötők lezárása miatt
...
Közösségi oldalán Matteo Salvini azt írta, hogy "amikor ismét kormányon leszek, ugyanezt fogom tenni: a határok szentek, és kész".
A Liga párt vezetőjével szemben a szicíliai Agrigento ügyészsége kezdeményezett eljárást, amelyet a felsőbb szintű palermói ügyészségnek továbbított, ez pedig az ügynevezett miniszteri bíróságnak. Utóbbi a kormány mindenkori vagy volt tagjai...
2019-11-29 19:39:36
Olasz gasztronómiai világhét a tudatos táplálkozás jegyében
... és a fenntartható mezőgazdaság témáit zászlajára tűző, 2015-ös Milánói Világkiállítás üzenetét viszi tovább.
Hozzáfűzte, a rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet az úgynevezett mediterrán diéta előnyeire, hiszen az olasz étkezés kiválóan illeszkedik a mai kornak az egészséges táplálkozás melletti és a túlsúlyosság elleni küzdelméhez.
Ehhez természetesen fonto...
2019-11-16 12:11:30
Illegális bevándorlás - Az olasz belügyminiszter a Földközi-tengeren tevékenykedő NGO-kal egyeztetett
... kezeljék.
A Földközi-tengeren tevékenykedő NGO-kal hasonló párbeszédet utoljára 2017 nyarán az akkori olasz balközép kormány belügyminisztere, Marco Minniti keresett. Akkor az NGO-k úgynevezett magatartási kódexet írtak alá a római kormánnyal.
Matteo Salvinisztere, Marco Minniti keresett. Akkor az NGO-k úgynevezett magatartási kódexet írtak alá a római kormánnyal.ótöak...
2019-10-25 22:12:42
Illegális bevándorlás - Horvát kormányfő: az EU külső határait a legtávolabbi helyen kell védeni
... áramlásokra.
Úgy vélte: a Törökországgal kötött megállapodásnak nincs alternatívája.
"Ez az egész EU érdeke, különösen Horvátországé, amely egyike azon országoknak, amely az úgynevezett kelet-mediterráni illetve nyugat-balkáni migrációs útvonalon helyezkednek el" - hangsúlyozta.
A Görögországból Észak-Macedónián, Szerbián és Magyarországon át Közép-Európa más ország...
2019-10-25 22:09:44
Illegális bevándorlás - Három tagállam jelezte csatlakozási szándékát a máltai egyezséghez
... ha azok egy állandó megoldás alapjait jelentenék az EU egésze számára.
Horst Seehofer német belügyminiszter aláhúzta, hogy az életmentés a bírálók érveivel szemben nem fejt ki úgynevezett szívó hatást, amennyiben pedig esetleg mégis visszaélnének az egyezséggel, és százak helyett hirtelen ezrek kezdenének érkezni, akkor annak másnap véget is vetne.
"Tegnap is heten voltu...
2019-10-08 21:21:57
Illegális bevándorlás - Avramopulosz a máltai egyezség támogatására szólította fel az EU-tagállamokat
... támogatására fogja kérni a kollégáit, és rámutatott, hogy az életmentés a bírálók érveivel szemben nem számít ösztönző tényezőnek az Európába irányuló migrációt illetően, nem fejt ki úgynevezett szívó hatást.
A tárcavezető a témát övező diskurzust "szégyenteljesnek" nevezte, minthogy még országának, amely minden alkalommal fogadott be kimentett menedékkérőket, is csak 225 emb...
2019-10-08 12:22:13
Regenor-olajfa levél kapszula
... immunrendszer gyengeségük volt 40 immunstátusza javult, míg 3 páciens állapota nem változott.
MELLÉKHATÁS

A klinikai használat során amit megfigyeltek mellékhatásként az úgynevezett ,,die-off" hatás, amelyik a Herxheimer reakcióhoz kapcsolódik és ritkán találkoztak a kezelés alatt gombás fertőzéssel. Ez abból adódik, hogy az igen nagy mennyiségű fertőző ...
2019-08-21 20:20:24
Szív- és érrendszer gyógyítása
... alapján majdnem mindegyik tényező javításában segítségünkre lehet.

Ez nem más, mint a GreenStore Omega-3 koncentrátum.
Omega-3 koncentrátum
Talán Ön is hallott már az úgynevezett mediterrán étrendről, melynek központi részét képezi az egészséges omega-3 zsírsavakban gazdag extraszűz olívaolaj és a tengeri halak, illetve egyéb tengeri herkentyűk. Tanulmányok ki...
2019-07-19 15:40:14
1 2 3 ...11 .16 17 .21 22 
Címkék: Matteo Salvinivel, Európai Unió, Matteo Salvini, Milánói Világkiállítás, Marco Minniti, Matteo Salvinisztere, Görögországból Észak-Macedónián, Horst Seehofer, GreenStore Omega-3, Talán Ön, civil hajók, olasz belügyminiszter, kikötők lezárása, tudatos táplálkozás, legtávolabbi helyen, máltai egyezséghez, máltai egyezség, hatás intenzitása, központi idegrendszert, hatás intenzitási, olasz terv, magántulajdonban levő, úgynevezett kutatási, összes EU-tagállam, határok szentek, szicíliai Agrigento, felsőbb szintű, ügynevezett miniszteri, kormány mindenkori, fenntartható mezőgazdaság, rendezvénysorozat célja, úgynevezett mediterrán, olasz étkezés, egészséges táplálkozás, túlsúlyosság elleni, akkori olasz, római kormánnyal, úgynevezett kelet-mediterráni, állandó megoldás, bírálók érveivel, témát övező, klinikai használat, úgynevezett &#8222, kezelés alatt, igen nagy, egészséges omega-3, tengeri halak, szabályrendszert, szégyenteljesnek, magántulajdonban, belügyminisztere, belügyminiszter,
© 2013 TVN.HU Kft.