Belépés
Amerika-szakértő: a tüntetőkre rátelepedett egy erőszakos, politikai indíttatású mozgalom
...
Hozzátette: úgy tűnik a demokrata párton belül a baloldal, az úgynevezett progresszívak, eléggé jelentősen át akarjak alakítani az amerikai társadalmat, és elképzelhető, hogy hosszabb távon ez áll a történések hátterében.
A mostani tüntetések és az 1968-ban Martin Luther King meggyilkolását követő történések több szempontból is párhuzamba állíthatók - mutatott rá.
...
2020-06-25 09:41:09
A Politico című lap Soros szerepéről ír az amerikai igazságügyi rendszer átalakításában
... céljaival, miszerint csökkenteni kell az aránytalanságokat a bírói és az ügyészi pozíciókban. A Politico megjegyzi, hogy Soros kampánytámogatása "messze a legkézzelfoghatóbb cselekedet a progresszívak azon törekvéseinek valóra váltásában, hogy az igazságszolgáltatásban olyan jelölteket találjanak, készítsenek fel és támogassanak anyagilag, akik reform-orientáltak".
A kerület...
2016-08-30 19:33:08
1 
Címkék: Martin Luther King, tüntetőkre rátelepedett, amerikai igazságügyi, demokrata párton, úgynevezett progresszívak, amerikai társadalmat, történések hátterében, mostani tüntetések, 1968-ban Martin, ügyészi pozíciókban, progresszívak azon, átalakításában, meggyilkolását, progresszívak, törekvéseinek, támogassanak, elképzelhető, rátelepedett, indíttatású, szempontból, úgynevezett, társadalmat, pozíciókban, csökkenteni, orientáltak, igazságügyi, készítsenek, állíthatók, párhuzamba, történések, szerepéről, tüntetések, jelentősen, hátterében, cselekedet, tüntetőkre, találjanak, váltásában, jelölteket, hozzátette, demokrata, céljaival, anyagilag, politikai, erőszakos, alakítani, miszerint, megjegyzi, mozgalom, rendszer, amerikai, politico, szakértő, mutatott, hosszabb, baloldal, kerület, ügyészi, akarjak, mostani, amerika, valóra, reform, messze, martin, párton, luther, követő, eléggé, bírói, soros,
© 2013 TVN.HU Kft.