Belépés
Nyolc közé várja a kézi válogatottat a vb-n
... magukat, és megfelelő állapotba kerülnek a csoportdöntőnek ígérkező, németek elleni összecsapásra.
Gulyás az esélyek kapcsán megjegyezte, vakon tapogatóznak, hiszen napról napra jönnek az újabb hírek arról, éppen melyik csapatnál hány fertőzöttet találtak, és ez nagyban befolyásolja majd az egész világbajnokság kimenetelét. Hétfőn és kedden Csehország, Brazília, az Egyesült Á...
2021-01-13 12:06:14
Immunvédő stratégiák víruskrízisben
Immunvédő stratégiák víruskrízisben - Interjú Dr. Balaicza Erika, belgyógyász főorvossal

Sok mindenről szó esik manapság a járvány idején, bombáznak bennünket a hírek, újabb és újabb szigorítások jönnek, de a lényegről alig-alig beszélünk. Arról, mi a legfontosabb teendőnk a járványos időben, mi az, aminek köszönhetően megúszhatjuk vagy csak enyhébb tünetekkel túlé...
2021-01-01 19:42:03
Személyiségteszt karácsonyfák
... legmagasabb célokat tűzi ki. Az önkifejezés és a személyes tér sokat jelent neked.

Elismerésre törekszel, és készen állsz arra, hogy megmutasd az erőd. Mindig nyitott vagy bármi újabb iránt, és készen állsz a kísérletezésre. A nehézségek szinte soha nem ijesztenek meg, és kitartásodnak köszönhetően meg tudsz birkózni velük.

3. Az ,,Itt van az összes játé...
2020-12-06 23:28:33
Újabb veterán kihívója akadt Mike Tysonnak -ökölvívás
Újabb veterán nehézsúlyú ex-bokszvilágbajnok lépett színre Evander Holyfield személyében: az 58 esztendős amerikai kihívta az idén önmagát szintén reaktiváló honfitársát, az 54 éves Mike Tysont, hogy harmadszor is verekedjenek meg a ringben.
Holyfield azután jelentkezett be - adta hírül az MMA Fighting portál -, hogy Tyson, 2005-ös utolsó meccsét követően, a múlt hét végén ism...
2020-12-02 17:48:11
Koronavírusos Lewis Hamilton!
... ,,Amikor hétfő reggel fölkelt, enyhe tünetei voltak, és közben arról értesült, hogy egy kapcsolata, akivel a Bahreinbe érkezése előtt találkozott, pozitív tesztet produkált. Lewis emiatt újabb tesztnek vetette alá magát, amely pozitív eredményt hozott. Ezt azóta egy újbóli teszt is megerősítette" - írta a csillagos csapat.
A Mercedes egyúttal jobbulást kívánt...
2020-12-01 19:44:12
Újabb hírek a korlátozásról
ISMÉT VÁSÁRLÁSI IDŐSÁVOT KAPNAK A 65 ÉV FELETTIEK
A miniszterelnök bejelentése szerint kormányrendeletet adtak ki az idősek vásárlási sávjáról, ami most eltér a tavaszi gyakorlattól.
A 65 év felettiek is bármikor vásárolhatnak, de hétköznap 9 és 11 óra között, valamint hétvégén 8 és 10 óra között csak ők tartózkodhatnak a boltokban.
Forrás: Új Buda...
2020-11-23 18:23:41
Kőkemény járványügyi szigorítások
Breaking - Orbán Viktor bejelentette a kőkemény járványügyi szigorításokat: kijárási tilalom este 8-tól, zárnak az iskolák
Orbán Viktor az elmúlt napokban arról beszélt, hogy hamarosan újabb egészségügyi intézkedések bejelentése várható. Hétfőn kora reggel már a Belügyminisztériumban, az operatív törzs ülésén kezdett.
Ahogy a miniszterelnök az utóbbi napokban már hangozta...
2020-11-09 11:24:16
Szabó Szebasztián saját magát is meglepte az ISL-ben
... Szebasztiánnak még saját magát is sikerült meglepnie azzal, hogy a Duna Arénában zajló Nemzetközi Úszóliga (ISL) versenyein eddig milyen nagyszerűen teljesített: legutóbb hétfőn 21.86 másodperccel újabb országos csúcsot állított fel 50 méter pillangón.
...................|...
2020-11-03 22:25:10
Boldog IV. Károly király 10.21
... visszaemlékezése Károly királyra)
A háború végén IV. Károly magatartása tette lehetővé, hogy Ausztriában további vérontás és polgárháború nélkül, békésen valósuljon meg az átmenet egy újabb társadalmi rendbe. Ennek ellenére elűzték hazájából.
Hazánkba kétszer próbált visszatérni mint apostoli király, aki esküt tett a szolgálatra, melyet Istentől kapott. XV. Benedek pápa ...
2020-10-21 10:10:39
Csókay András az ima erejéről és az egyik sziámi iker .....
... nemzetközi figyelmet kiváltó beavatkozással, 33 órás műtéttel szétválasztotta a fejüknél összenőtt hároméves bangladesi sziámi ikerpárt, Rabeyát és Rukayát. Rabeyán előreláthatólag október végén újabb műtétet végeznek, melynek sikeréhez Csókay András ezúton is imáinkat kéri.
Az orvoscsapat idegsebész vezetőjét, Csókay Andrást kérdeztük. https://www.magyarkurir.hu/hirek/...
2020-10-16 15:29:22
1 2 3 ................1653 1654 ........2480 2481 .........3306 3307 3308 
Címkék: Mike Tysonnak, Koronavírusos Lewis Hamilton, Szabó Szebasztián, Boldog IV, Csókay András, Egyesült, Interjú Dr, Balaicza Erika, Evander Holyfield, Mike Tysont, ISMÉT VÁSÁRLÁSI IDŐSÁVOT KAPNAK, Orbán Viktor, Duna Arénában, Nemzetközi Úszóliga, Csókay Andrást, kézi válogatottat, egyik sziámi, csoportdöntőnek ígérkező, esélyek kapcsán, újabb hírek, egész világbajnokság, járvány idején, lényegről alig-alig, legfontosabb teendőnk, járványos időben, nehézségek szinte, összes játé, idén önmagát, újbóli teszt, csillagos csapat, miniszterelnök bejelentése, idősek vásárlási, tavaszi gyakorlattól, kőkemény járványügyi, elmúlt napokban, operatív törzs, utóbbi napokban, háború végén, újabb társadalmi, fejüknél összenőtt, orvoscsapat idegsebész, személyiségteszt, bokszvilágbajnok, visszaemlékezése, tartózkodhatnak, szétválasztotta, előreláthatólag, csoportdöntőnek, beavatkozással, miniszterelnök, víruskrízisben, szebasztiánnak, kísérletezésre, szigorításokat, világbajnokság, korlátozásról, vásárolhatnak, összecsapásra,
© 2013 TVN.HU Kft.