Belépés
Lengyel civil szervezet új támogatási projekteket indít a Donyec-medencében
...
A délkelet-ukrajnai Donyec-medencei demarkációs vonal menti térség, de a szakadár megszállás alól felszabadított Kramatorszk és Szlovjanszk városok körüli korábbi harcterek is 16 ezer négyzetkilométernyi elaknásított területet jelentenek - számolt be a PAP hírügynökségnek Anna Duda, a világ több mint negyven országában tevékeny PAH ukrajnai missziójának vezetője.
A demar...
2020-07-29 12:51:52
Tőzsde - Vegyesen nyitottak a New York-i indexek
... kereskedést.
Az új fertőzöttek számának meredek emelkedése miatt több állam kénytelen volt visszafogni újranyitási terveinek megvalósítását, éppen amikor a szövetségi kormányzat által indított támogatási programok kifutóban vannak. Júliusban eddig legalább 14 állam számolt be arról, hogy újabb rekordokat döntött a kórházba került betegek száma. Az országos járványügyi közpon...
2020-07-20 16:02:25
EU-csúcs - Macron: kompromisszum körvonalazódik a költségvetési tárgyalások során
... egyetértés a tagállami vezetők között az uniós pénzek nagyságát és elosztását illetően.
Elmondta, "újabb javítások" kerültek az asztalra a helyreállítási alap egészét és a benne szereplő támogatási tételeket tekintve, ami tájékoztatása szerint továbbra is a megbeszélések legérzékenyebb kérdése a klímavédelem és a jogállamiság kérdése mellett.
"Ha nem közeledünk a dolgokh...
2020-07-20 15:52:07
Harmincnégy tévés produkció gyártását támogatja az NFI
... lehetőséghez jutottak - tette hozzá.
Mint írják, a dokumentum-, az ismeretterjesztő-, az animációs- a tévé-, a kisjátékfilm, a történelmi dokumentumfilm pályázatokra, és a hazai filmtámogatási rendszer újdonságaként először meghirdetett tévésorozat pályázatra összesen több mint 1000 filmtervvel jelentkeztek az alkotók.
"Az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy a foly...
2020-07-17 10:51:29
Koronavírus - Elmaradnak az augusztus 20-ai nyilvános ünnepségek
... rendezvényeket tartani - mondta. Hozzátette: a kabinet készen áll arra, hogy - az európai minták alapján - támogatást nyújtson a magyar zeneipar szereplőinek, de nehéz jó, átlátható és méltányos támogatási rendszert kidolgozni - tette hozzá.
Kérdésre válaszolva Gulyás Gergely kifejtette: az országos tisztifőorvos és az operatív törzs is úgy foglalt állást, nem érdemes kockázt...
2020-07-16 14:12:39
Szijjártó: beruházások kellenek a növekedéshez
...
Szijjártó Péter, aki a Fastron Hungária Kft. versenyképesség-növelő pályázatának támogatási szerződését adta át a cég ügyvezető igazgatójának, hozzátette: a programban eddig 806 magyar vállalat 377 milliárd forintos beruházást hajt végre 169 milliárd forintos támogatással, ami 143 618 munkahely megvédéshez járul hozzá.
Hangsúlyozta: Magyarország sikerrel zárta a koronaví...
2020-07-14 18:02:29
Szijjártó: új logisztikai központot épít a Lidl Magyarországon
... Lidl 26 országban csaknem 11 ezer áruházat működtet, és a tavalyi üzleti évben forgalma több mint 80 milliárd euró volt.
Szijjártó Péter felidézte, hogy a versenyképesség-növelő támogatási programnak köszönhetően 377 milliárd forintnyi beruházás valósul meg Magyarországon. A Lidl 35 milliárd forintos fejlesztését hozzáadva a következő hónapokban 400 milliárd forintot meghalad...
2020-07-14 12:11:33
Jobbik: a kormány nem tud józanul és normálisan cselekedni az Airbnb ügyében
... valamint az, hogy a lakosságra háruló, elképesztő negatív gazdasági hatásokat (...) ellensúlyozzuk" - mondta Z. Kárpát Dániel.
A Jobbik szerint tömeges bérlakásépítésre, lakhatási támogatási rendszerre van szükség. A párt elszánt a pusztán befektetési célú külföldi ingatlanvásárlások visszaszorításában is. Továbbá javaslatuk szerint a 30 év alatti, hallgatói jogviszonnyal ren...
2020-07-09 15:12:15
Fidesz: milliárdokat vesztett Hódmezővásárhely Márki-Zay Péter miatt
... újra kell kezdeni a tervezési folyamatot.
A kormány miután a beruházás megkezdése éveket tolódott, és az önkormányzat a megállapodás újabb módosítását kérte, nem engedélyezte a támogatási okirat meghosszabbítását. A városnak vissza kell fizetnie a korábban folyósított támogatásokat - tudatta a képviselő.
Cseri Tamás kitért arra is, hogy egy mélygarázs kialakítása is a pr...
2020-07-09 10:01:15
Szijjártó: Somogy megyében 39 vállalat 16,5 milliárd forintos fejlesztést hajt végre
... fogalmazott.
Szászfalvi László országgyűlési ké...
2020-07-08 16:12:16
1 2 3 .............44 45 .......67 68 ......88 89 90 
Címkék: Lidl Magyarországon, Hódmezővásárhely Márki-Zay Péter, Anna Duda, Gulyás Gergely, Szijjártó Péter, Fastron Hungária Kft, Kárpát Dániel, Cseri Tamás, Szászfalvi László, költségvetési tárgyalások, augusztus 20-ai, délkelet-ukrajnai Donyec-medencei, szakadár megszállás, világ több, szövetségi kormányzat, kórházba került, országos járványügyi, tagállami vezetők, uniós pénzek, helyreállítási alap, benne szereplő, megbeszélések legérzékenyebb, jogállamiság kérdése, történelmi dokumentumfilm, hazai filmtámogatási, elmúlt időszakban, kabinet készen, európai minták, magyar zeneipar, országos tisztifőorvos, operatív törzs, programban eddig, tavalyi üzleti, következő hónapokban, lakosságra háruló, párt elszánt, pusztán befektetési, tervezési folyamatot, kormány miután, beruházás megkezdése, megállapodás újabb, támogatási okirat, városnak vissza, korábban folyósított, mélygarázs kialakítása, hódmezővásárhely, ismeretterjesztő, bérlakásépítésre, hírügynökségnek, versenyképesség, dokumentumfilm, magyarországon,
© 2013 TVN.HU Kft.