Belépés
A hamis próféta
... keresztyén tudósokra, akik ízekre szedik a hamis próféta jelszavait az elemzés éles bonckésével. A keresztyén üzletembereknek nyíltan ki kell mondaniuk a véleményüket. A keresztyén újságíróknak észszerűen és mértékletesen kell írniuk ebben a tömény őrületben.
Hacsak a saját lelkünk üdvösségének a megmentésével törődünk, akkor hűtlenek vagyunk az Úrhoz, s a hazát kiszolgáltatj...
2021-01-30 07:55:15
Vihart kavart Trump félreérthető megjegyzése Kamala Harris megválaszthatóságáról
... nevezte Barack Obama akkori elnököt.
Lindsey Graham befolyásos republikánus szenátor, akit Donald Trump szoros szövetségeseként tartanak számon, pénteken először a Twitteren, majd újságíróknak nyilatkozva is leszögezte: "nem is kérdéses, hogy Kamala Harris amerikai állampolgár".
"Kamala Harris a szenátus legliberálisabb tagjainak egyike, radikális demokrata párti politi...
2020-08-14 21:13:39
Fehérorosz elnökválasztás - Borrell: szankciók előkészítésében állapodtak meg az uniós külügyminiszterek
... intézkedéseket a tagállamok képviselőinek személyes jelenléttel tartott külügyi tanácsülésen, egyhangúlag jóvá kell hagyniuk - tették hozzá.
Jean Asselborn, Luxemburg külügyminisztere újságíróknak nyilatkozva megerősítette: a tanácskozáson mindenki egyetértett azzal, hogy megbízást adhatnak új szankciós határozatok előkészítésére.
Clément Beaune francia Európa-ügyi minis...
2020-08-14 21:13:30
Pompeo: az Egyesült Államok aggódik a fehéroroszországi fejlemények miatt
... Oroszország igyekszik megsemmisíteni a demokráciát, és szétverni a nyugati szövetségi rendszert. "Moszkva nem fog sikerrel járni, a szabadság győzni fog" - mondta az amerikai tárcavezető újságíróknak. Kifejezte meggyőződését, hogy Csehország mindig jól fog dönteni, ha az autoriter rendszer és a demokrácia között kell választania. Később hozzátette, hogy Kína célja szintén a nyugat...
2020-08-12 15:12:05
Pompeo: az Egyesült Államok célja a demokrácia megerősítése a világban
... két miniszter ezután ellátogatott a híres sörgyárba, ahol kétoldalú tárgyalásokat is folytattak.
"Elsősorban gazdasági és biztonsági kérdésekről tárgyaltunk" - mondta Petrícek újságíróknak. Kérdésre válaszolva megjegyezte, hogy a fehéroroszországi helyzetről csak érintőlegesen esett szó.
Mike Pompeo szerdán Milos Zeman államfővel, valamint Andrej Babis kormányfővel talá...
2020-08-12 07:24:39
Koronavírus - Az Egyesült Államokban kedden több mint 52 ezer új fertőzést diagnosztizáltak
... sajtóértekezleten nem reagált arra a moszkvai bejelentésre, amely szer...
2020-08-12 07:12:23
Donald Trump nem bánja, ha a Microsoft felvásárolja a TikTok kínai videómegosztót
... Vasárnap Satya Nadella, a Microsoft szoftvergyártó óriáscég vezérigazgatója me...
2020-08-03 21:53:48
Mike Pompeo: Donald Trump a napokban lépéseket tesz kínai szoftvervállalatok ellen
... Párthoz kötődő és az amerikai nemzetbiztonságra veszélyt jelentő szoftvercégek ellen".

Donald Trump pénteken Floridából visszatérőben Washingtonba, az elnöki repülőgépen újságíróknak azt mondta: be fogja tiltani a TikTok kínai videómegosztót az Egyesült Államokban, és erről elnöki rendeletet is kiad majd.
A külügyminiszter nem részletezte a várható lépések jelleg...
2020-08-02 20:15:01
Egy floridai tinédzsert és két fiatalt tartóztattak le a Twitter elleni hackertámadások miatt
... a hírszerzési és a belbiztonsági is - meghallgatásokat tartott, és mérlegelte, indíttasson-e kongresszusi vizsgálatokat az ügyben.
Andrew Warren tampai megyei ügyész pénteken újságíróknak elmondta: 30 rendbeli bűncselekmény miatt emelt vádat Graham Ivan Clark ellen. "A Szövetégi Nyomozó Iroda (FBI) és az igazságügyi minisztérium az egész országra kiterjedő, átfogó nyomozást i...
2020-08-01 07:04:42
Koronavírus - A Vektor szerint az év végén kezdődhet meg vakcinájának tömeggyártása Oroszországban
... mintegy 242 ezer laboratóriumi tesztet végeztek el. Koronavírus-fertőzés gyanújával 260,6 ezer embert tartanak orvosi megfigyelés alatt.
Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője szerdán újságíróknak kijelentette: Moszkvának nem volt tudomásra róla, hogy Aljakszadr Lukasenka orosz elnök elkapta a Covid-19-et. Peszkov kedden, amikor Lukasenka közölte, hogy tünetmentesen átesett a bet...
2020-07-29 13:32:29
1 2 3 .......................281 282 ............422 423 ...........562 563 564 
Címkék: Kamala Harris, Egyesült Államok, Egyesült Államokban, Donald Trump, Mike Pompeo, Barack Obama, Lindsey Graham, Jean Asselborn, Clément Beaune, Milos Zeman, Andrej Babis, Vasárnap Satya Nadella, Andrew Warren, Graham Ivan Clark, Szövetégi Nyomozó Iroda, Dmitrij Peszkov, Aljakszadr Lukasenka, hamis próféta, uniós külügyminiszterek, fehéroroszországi fejlemények, demokrácia megerősítése, napokban lépéseket, floridai tinédzsert, elemzés éles, keresztyén üzletembereknek, keresztyén újságíróknak, tömény őrületben, saját lelkünk, megmentésével törődünk, hazát kiszolgáltatj, szenátus legliberálisabb, tagállamok képviselőinek, tanácskozáson mindenki, nyugati szövetségi, szabadság győzni, amerikai tárcavezető, autoriter rendszer, demokrácia között, híres sörgyárba, fehéroroszországi helyzetről, moszkvai bejelentésre, amerikai nemzetbiztonságra, elnöki repülőgépen, várható lépések, igazságügyi minisztérium, egész országra, diagnosztizáltak, meghallgatásokat, szövetségeseként, külügyminisztere,
© 2013 TVN.HU Kft.