Belépés
Jubileumi szentmise Árpád-házi Szent Margit tiszteletére
... képviselőtestületének alelnöke. Beszámolt a közösség öröméről, hogy tavaly ősszel felállíthatták a romok mellett a szent királylány szobrát, és megfogalmazta azt a közös vágyat, hogy útmutatást kapjunk személyes utunk tekintetében.

- Erdő Péter bíboros a szentmise elején felhívta a figyelmet a jubileumra. Ma éppen negyven éve, hogy Lékai László bíboros elindította a mar...
2019-01-21 10:41:07
Évközi 2. vasárnap 01.20
... gondviselő szereteteddel átölelsz minket. Látod gondjainkat és küzdelmeinket, jól ismered fáradozásainkat és aggodalmainkat. Hozzád fordulunk nehéz helyzeteinkben: adj nekünk jó tanácsot és útmutatást! Adj erőt, bátorságot és kitartást. Erősítsd bennünk a hitet, hogy amikor már erőtlenek és tehetetlenek vagyunk, te akkor is tudsz segíteni, mert mindent megtehetsz, s jóságodnak kös...
2019-01-20 08:46:18
2018.December 28., pénteki Napiszöveg
... más felkent vének is segítettek
az apostoloknak a gyülekezeti
ügyek intézésében. Ők így együtt
egy vezetőtestületet alkottak,
és az összes gyülekezetnek
útmutatást adtak
(Cselekedetek 15:2NW De miután Pálnak és Barnabásnak komoly viszálya
és vitája támadt velük, az a döntés született, hogy Pál és Barnabás néhányukkal menjen fel Jeruzsálemb...
2018-12-28 04:58:53
Kommentárt adtak ki a büntetőeljárási törvényhez
...
A rendezvényen Polt Péter legfőbb ügyész, a könyv főszerkesztője azt mondta, az alaptörvény fontos útmutatást ad a jogalkalmazónak: elsődlegesen úgy értelmezze a jogot, hogy a jogalkotó szándékai szerint járjon el. A megjelent kommentár minden fordulatában a jogalkotó célját tükrözi, ezáltal megvalósítja a fenti elvet - jelentette ki.
Úgy vélekedett, hogy joghallgatók is...
2018-12-18 13:41:27
Útmutatás
...,,Gyakran olyan ügyekben imádkozunk útmutatásért, amelyekkel, ha őszinte lenne a szemünk és alárendelt az akaratunk, egyáltalán semmit se kellene törődnünk, így imádkozni sem kellene értük. Útmutatást kérni olyan dologban, amelyről Isten Igéje tisztán és világosan nyilatkozik, a lázadó akarat mozgolódását jelzi."

-C. H. Mackintosh-...
2018-12-17 16:46:35
Velencei Bizottság: hatályon kívül kell helyezni a "Stop Soros" törvénycsomagot
... törvény 253. szakaszában említett hivatkozások, mint a migráció elősegítésére irányuló közvetett célok, médiakampányok, vagy a hálózatok építése és működtetése, nem tartalmaznak világos útmutatást arra vonatkozóan, hogy egy szervezet mikor tartozik az adó hatálya alá.
Következésképpen a törvény 253. szakasza "indokolatlan beavatkozást" jelent az egyesülési és szólásszabadságr...
2018-12-14 19:54:21
Cseri Kálmán gondolataiból
... majd minden gonoszságnak, és beteljesedik minden ígéreted.
Segíts ennek a várakozásnak az örömével és felelősségével élnünk. Olyan nagy szükségünk van arra, Urunk, hogy adj nekünk útmutatást ennek az életnek a dzsungelében. Hogy ajándékozz meg minket világossággal ebben az egyre sötétedő világban.
Köszönjük, hogy a te igéd világosság. Szólj hozzánk úgy, hogy jobban tudju...
2018-12-10 08:38:09
Mit tegyek, Uram? (1)
... parancsolataidat" (Zsoltárok 119:66).

Ez nem azt jelenti, hogy életed minden lépésére és minden döntésére van egy adott igevers. Ez nem így működik. Legtöbb esetben, amikor útmutatást kérünk Istentől, ő ,,helyes értelmet és ismeretet" ad, és ez elég is ahhoz, hogy a jó irányba indítson.

Fogsz néha félelmet érezni? Igen, de éppen olyankor ke...
2018-12-03 22:21:33
Enneagram - Hatos Archetípus Szintjei /Átlagos/
... döntéseket nem önállóan, hanem konszenzus alapján hozzák meg.) Ám még az útmutatásokat és előírásokat követve is állandóan azon tépelődnek, helyesen döntöttek-e, jól értelmezték-e az útmutatást. A barátaikkal vagy szaktekintélyekkel egyeztetnek annak érdekében, hogy egészen biztos helyes legyen az értelmezésük. A szaktekintély egyébként bárki vagy bármi lehet, akit vagy amit a Hat...
2018-12-03 21:47:24
2018. november 18., vasárnapi Napiszöveg
... Szavában található tanácsokat,
akkor meg tudjuk oldani, sőt meg is
tudjuk előzni az ilyen gondokat.
Ha szívből értékeljük Jehova Szavát,
elfogadjuk a benne lévő útmutatást
(Zsoltárok 27:11NW Oktass engem utadra, ó, Jehova,
és vezess az egyenesség ösvényén rosszakaróim miatt!).
w16.11 3:1-3

...
2018-11-19 23:14:14
1 2 3 ...........................87 88 ..............131 132 ..............174 175 176 
Címkék: Árpád-házi Szent Margit, Velencei Bizottság, Stop Soros, Cseri Kálmán, Hatos Archetípus Szintjei, Erdő Péter, Lékai László, Polt Péter, Isten Igéje, Jehova Szavát, büntetőeljárási törvényhez, közösség öröméről, romok mellett, szent királylány, közös vágyat, szentmise elején, vezetőtestületet alkottak, összes gyülekezetnek, rendezvényen Polt, könyv főszerkesztője, alaptörvény fontos, jogalkotó szándékai, megjelent kommentár, jogalkotó célját, fenti elvet, lázadó akarat, migráció elősegítésére, hálózatok építése, szervezet mikor, egyre sötétedő, adott igevers, barátaikkal vagy, szaktekintély egyébként, ilyen gondokat, benne lévő, egyenesség ösvényén, vezetőtestületet, következésképpen, parancsolataidat, szólásszabadságr, fáradozásainkat, törvénycsomagot, büntetőeljárási, jogalkalmazónak, aggodalmainkat, helyzeteinkben, felelősségével, felállíthatták, médiakampányok, főszerkesztője, gondolataiból, szereteteddel, elősegítésére, gyülekezetnek, küzdelmeinket, világossággal, szaktekintély, megfogalmazta,
© 2013 TVN.HU Kft.