Belépés
Iszapömlés - December 5-én kezdődik a megismételt másodfokú tárgyalás a Győri Ítélőtáblán
... települést öntött el: Kolontárt, Devecsert és Somlóvásárhelyt. A katasztrófa következtében tíz ember meghalt, több mint kétszázan megsérültek, több száz ház pedig lakhatatlanná vált.
Az ügyben 2012 januárjában tizenöt ember - köztük a cég egykori vezetői és több alkalmazottja - ellen emeltek vádat.
A Veszprémi Törvényszék 2016. január 28-án bűncselekmény hiányában valame...
2019-11-18 17:53:02
Jogerősen elítéltek egy uzsorázó kevermesi házaspárt
... ledolgozniuk. A vádlottak a nehéz körülmények k...
2019-11-18 12:22:16
Iszlám Állam - Törökország hazatoloncolt hét német és egy brit dzsihadistát
...
A tárca hozzátette: a német terroristákat Berlinbe, a britet Londonba küldték.
Mivel a török minisztérium további részletekkel nem szolgált az ügyben, nem egyértelmű, hogy a hét német állampolgár az-e, akit a német hatóságok vártak.
Szerdán a Der Spiegel című német hírmagazin német biztonsági körökből származó értesülésre hivatkozva azt jelentette, hogy csütörtökön ...
2019-11-14 22:12:13
A demokraták elutasítják a republikánusok javaslatát Joe és Hunter Biden, továbbá a kiszivárogtató meghallgatás
... amerikai elnök alkotmányos elmozdítását célzó eljárás (impeachment) előtti meghallgatásokra idézzék be Joe Bident és fiát, továbbá a hivatalosan meg nem nevezett kiszivárogtatót és más, az ügyben feltételezhetően érintett személyeket. Ezt a hét elején Jim Jordan ohiói republikánus képviselő már javasolta.
Nunes javasolta egyúttal Adam Schiff, a képviselőház hírszerzési bizot...
2019-11-10 22:22:11
Önkormányzat 2019 - Tíz településen ismétlik meg a választást szabálytalanságok miatt
... tisztaságának alapelvét és a helyiek jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorláshoz fűződő jogát. A területi választási iroda vezetője még a voksolás előtt rendőrségi feljelentést tett az ügyben, jelenleg is tart a közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. Október 13-án a négy önkormányzati képviselői tisztségért 11-en indultak, a polgármesteri tisztségért pedig hárman: Balo...
2019-11-09 07:04:59
Harminc év börtönre ítélték Bosco Ntaganda volt kongói lázadóvezért Hágában
... tizennyolc vádpontban bűnösnek találták, egyebek mellett gyilkosság, etnikai alapú üldözés, nemi erőszak, szexrabszolgaságra kényszerítés és gyerekkatonák toborzása miatt.
Robert Fremr, az ügyben eljáró bíró csütörtökön úgy vélekedett, hogy nincsenek valódi enyhítő körülmények, és ezért indokolt a három évtizedes szabadságvesztés. Több áldozat ugyanakkor életfogytig tartó bör...
2019-11-07 12:32:31
Cigarettacsempész bűnbandát számoltak fel Szabolcsban
... ismertette.
Az illegális dohányárut, a ...
2019-11-07 09:21:06
Egyiptom, Etiópia és Szudán között közvetített az amerikai pénzügyminiszter
... között. Abdel Fattáh-el-Szíszi egyiptomi elnök Donald Trump amerikai elnököt arra kérte, hogy segítsen rendezni köztük a vitát.
Az amerikai kormányzat október 21-én levelet intézett az ügyben a három afrikai ország vezetőihez, valamint a Világbank elnökéhez, a napokban pedig Trump telefonon egyeztetett velük. Trump ezután a vita rendezését pénzügyminiszterére bízta.
Az...
2019-11-07 07:30:47
Gulyás: a kormány partnernek tekinti a főváros új vezetését
... kerületi polgármester is.
Egy egységes fővárosi parkolási rendszer létrehozására vonatkozó kérdésre reagálva elmondta: a fővárosi önkormányzatnak a kerületekkel kell egyeztetnie az ügyben. Szerinte egy egységes, költséghatékonyabb szabályozást el lehet érni.
Gulyás Gergely szintén kérdésekre elmondta: a kormány eddig is segítette a budapesti közösségi közlekedés működésé...
2019-11-06 15:42:27
Úzvölgyi katonatemető - A jogi helyzet tisztázatlanságát és a jóváhagyások hiányát kifogásolta a prefektus
... képezi.
Az MTI-nek adott válaszokat Valentin Ivancea jegyezte, aki szeptember vége óta látja el a Bákó megyei prefektusi tisztséget.
A korábbi prefektus: Maricica Luminita Cosa mindkét ügyben ultimátumot adott Darmanesti polgármesterének a törvényesség visszaállítására, de annak ellenére sem indította el a kilátásba helyezett közigazgatási pereket, hogy a kiszabott hat...
2019-11-05 18:29:05
1 2 3 ............307 308 .......460 461 ......613 614 615 
Címkék: Győri Ítélőtáblán, Iszlám Állam, Hunter Biden, Bosco Ntaganda, Veszprémi Törvényszék, Adam Schiff, Robert Fremr, Abdel Fattáh-el-Szíszi, Donald Trump, Gulyás Gergely, Valentin Ivancea, Maricica Luminita Cosa, megismételt másodfokú, uzsorázó kevermesi, brit dzsihadistát, demokraták elutasítják, republikánusok javaslatát, kiszivárogtató meghallgatás, választást szabálytalanságok, amerikai pénzügyminiszter, kormány partnernek, jogi helyzet, jóváhagyások hiányát, katasztrófa következtében, ügyben 2012, nehéz körülmények, tárca hozzátette, német terroristákat, britet Londonba, török minisztérium, német hatóságok, ügyben feltételezhetően, képviselőház hírszerzési, helyiek jóhiszemű, területi választási, voksolás előtt, négy önkormányzati, polgármesteri tisztségért, ügyben eljáró, három évtizedes, illegális dohányárut, amerikai kormányzat, három afrikai, napokban pedig, vita rendezését, egységes fővárosi, fővárosi önkormányzatnak, kerületekkel kell, kormány eddig, budapesti közösségi, korábbi prefektus,
© 2013 TVN.HU Kft.