Belépés
Az MVM Csoport egy cégbe szervezi energia-kiskereskedelmi tevékenységét
...
A tájékoztatás szerint a nemzeti energetikai vállalat az optimális működés, valamint az ügyfelek hatékonyabb kiszolgálása érdekében alakítja át struktúráját.
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) által felügyelt folyamat során az MVM Partner kiskereskedelmi ügyfeleinek az átalakulással összefüggésben nem leszsemmilyen teendőjük.
A közlemény szeri...
2019-12-03 14:31:34
Varga Judit: nemzetközi szinten is kiemelkedő a magyar igazságszolgáltatás digitalizációja
...
A digitális korszak küszöbén rendkívül fontossá válnak az olyan innovatív fejlesztések, amelyek egyszerűsítik a bíróságokhoz való hozzáférést, valamint gyorsabbá és hatékonyabbá teszik a bírósági ügyintézést. Varga Judit a nemzetközi rendezvényen beszámolt arról, hogy az Országos Bírósági Hivatal Digitális Bíróság projektjének keretében Magyarországon 2018-ra megvalósult a te...
2019-10-21 16:11:52
Víz Világtalálkozó - Fővárosi Vízművek: nagy az érdeklődés a vállalat technológiái iránt
... törekszik külső forrásból vásárolt energia arányának csökkentésére, és ezzel a minél gazdaságosabb üzemelésre. A digitalizációs megoldások fejlesztésével segítik az ügyfeleket is a hatékonyabb, gyorsabb ügyintézésben.
Keszler Ferenc felidézte, hogy a társaság mintegy 15 évvel ezelőtt újragondolta stratégiáját, növelték a szolgáltatási portfóliót és a szolgáltatási területet, ...
2019-10-16 19:15:07
Szakemberhiány korlátozza a mesterséges intelligencia terjedését egy kutatás szerint
... Tízből nyolc menedzser szerint ennek a technológiai megoldásnak kiemelt szerepe lesz vállalatuk sikerességében. Közel kétharmaduk úgy véli, az MI nagymértékben hozzájárul majd a cég hatékonyabb működéséhez, a versenyképesség megőrzéséhez, sőt az ügyfelek jobb megértéséhez is.
Minden második megkérdezett szerint a technológia jelentős hatással lesz a társaság költségeinek csök...
2019-10-10 10:41:10
Pénzbüntetésre ítélte a bíróság a Telekom rendszerét feltörő hackert első fokon
... közvélemény is megismerje, megértse az etikus hackelés ismérveit. Ennek érdekében a cég programot alakít majd ki, és egyetemistáknak, főiskolásoknak szóló versenyt tervez. Közölték: a még hatékonyabb működés érdekében nemrég átalakították a cég biztonsági szervezetét, ami új vezető irányítása alatt működik.
A fiatalember védelmét a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) vállalta...
2019-07-11 16:51:45
Együttműködési megállapodást kötött a BÉT oktatási leányvállalata a legjelentősebb európai fintech képzési közp
... változtathatják meg a hitelintézetek és biztosító társaságok üzleti modelljeit. A folyamatok digitalizálása, az online ügyintézés és értékesítési csatornák fejlesztése jelentősen hozzájárulh...
2019-06-12 16:39:09
Bővíti együttműködését a Takarék Csoport és a Magyar Állattenyésztők Szövetsége
... szerdán a Takarék Csoport részéről Szabó Levente vezérigazgató-helyettes, a MÁSZ részéről pedig Wagenhoffer Zsombor ügyvezető igazgató írt alá, megerősíti, hogy a felek az eddigieknél is hatékonyabban segítik az állattartók igényeinek kielégítését.
A közlemény szerint a Takarék Csoport a három legnagyobb szereplő között található az agárfinanszírozási piacon az ügyfelek szám...
2019-04-24 20:47:18
Pénz7 - Gion Gábor: tőkeerős versenytársakkal kell a bankoknak megküzdeniük
... bankoknak, ezek az alapok új, nagyon tőkeerős versenytársak. Ugyanakkor "szabályozottságuk alacsonyabb, mint a bankoké", alacsonyabb költségszinten dolgoznak, a befektetőket sokkal hatékonyabban összekapcsolják a számukra megfelelő projektekkel, ezzel "ki tudják árazni a bankokat a piacról".
Hozzátette: a kis technológiai cégek is kihívást jelentenek a bankrendszernek, ezek a...
2019-02-27 14:22:03
Versenyképességi program - A jegybank 330 pontból álló programot tett közzé
... egészségi állapot javítására, a korszerű tudás megszerzésére és a családalapítás, gyermekvállalás támogatására is. A munkaerőpiacon kiemelten fontosnak nevezték a rejtett tartalékok hatékonyabb kihasználását és felszabadítását, a bérek fenntartható emelését a személyi jövedelemadó csökkentésével együtt, valamint a felnőttképzési és a továbbképzési rendszer erősítését.
A ponto...
2019-02-27 12:42:18
Tuzson: olyan közigazgatás kell, amely képes megtartani a magyar kultúrát
... érdekében, hogy a villamos energia ellátásban "saját lábán álljon az ország", olyan fejlesztésekre van szükség, mint a paksi beruházás, illetve naperőművek létesítése. Másrészt egyre hatékonyabbá kell tenni az épületek energiafelhasználását.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kormányhivatal felújított épületei a mostani beruházásokkal 50-90 százalékkal váltak olcsóbbá az energia...
2019-02-07 17:02:37
1 2 3 .8 9 .12 13 15 16 17 
Címkék: Varga Judit, Fővárosi Vízművek, Takarék Csoport, Magyar Állattenyésztők Szövetsége, Gion Gábor, Magyar Energetikai, Közmű-szabályozási Hivatal, Országos Bírósági Hivatal Digitális Bíróság, Keszler Ferenc, Szabó Levente, Wagenhoffer Zsombor, cégbe szervezi, vállalat technológiái, mesterséges intelligencia, kutatás szerint, legjelentősebb európai, bankoknak megküzdeniük, magyar kultúrát, tájékoztatás szerint, nemzeti energetikai, optimális működés, ügyfelek hatékonyabb, átalakulással összefüggésben, közlemény szeri, digitális korszak, olyan innovatív, bíróságokhoz való, bírósági ügyintézést, nemzetközi rendezvényen, minél gazdaságosabb, digitalizációs megoldások, társaság mintegy, szolgáltatási portfóliót, szolgáltatási területet, technológiai megoldásnak, versenyképesség megőrzéséhez, ügyfelek jobb, technológia jelentős, társaság költségeinek, etikus hackelés, fiatalember védelmét, folyamatok digitalizálása, online ügyintézés, állattartók igényeinek, közlemény szerint, három legnagyobb,
© 2013 TVN.HU Kft.