Belépés
Szigorú fellépést ígér a kormány a fogyasztói kedvezményeket elszabotáló közműszolgáltatókkal szemben
...
A Miniszterelnökséghez lakossági bejelentések érkeztek arról, hogy Észak-Kelet-Magyarországon a július 1-jén életbe lépett díjmentesség ellenére a földgázszolgáltató az előírt ügyintézési határidőn belül nem küldte meg a kérelmezőknek a közműcsatlakozási szerződéseket.
"A törvényeket minden közműszolgáltatónak be kell tartania. A kormány határozottan fel fog lépni minden...
2017-09-29 13:22:37
Több lehet a nyugdíjad, ha ezt elintézed!
... és az elektronikusan beküldendő ÁNYK űrlapokon szintén kérjük minden esetben az ügyszámra és a TAJ számra is hivatkozni

Az egyeztetési eljárás során a hivatalra vonatkozó ügyintézési határidő 60 nap, amelyet az igazgatási szerv vezetője indokolt esetben - az ügyfél egyidejű értesítése mellett - egy alkalommal legfeljebb 60 nappal meghosszabbíthat.
Az üg...
2016-07-28 16:10:03
Változott a Táppénz
... meghosszabbíthatja.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a hiánypótlásra, illetve a tényállás tisztázásához szükséges adatok közlésére irányuló felhívástól az annak teljesítéséig terjedő idő nem számít be az ügyintézési határidőbe.

Hogyan folyósítják a táppénzt?

A táppénzt az elbírálást követően, utólag az ügyintézési határidőben kell folyósítani
...
2015-04-10 17:40:26
Csepreghy: egyszerűsödik az uniós pályázati rendszer
...
A jövőben csak elektronikus formában lehet majd pályázni, és a megújuló elektronikus felületen követni lehet majd a teljes pályázati életcikluson keresztül az ügyintézési folyamatot.
Csökken a pályázathoz beadandó dokumentumok száma, például az adóhatósági, cégnyilvántartási, illetve földhivatali papírokat az intézményrendszer szerzi be.
Egyszerűbb lesz a változások...
2014-10-09 18:05:54
Médiatanács: 11,7 millió forint a tévék és rádiók műszaki működésének támogatására
... összesen 12 ajánlat érkezett be, közülük egy érvénytelen volt.
A testület az alaki vizsgálat során a további tizenegy pályázótól hiánypótlást kér, amelynek időtartama a 85 napos ügyintézési határidőbe nem számít bele.
A hiánypótlással érintett dokumentumok benyújtását követően kerül sor az ajánlattevők alaki nyilvántartásba vételére, majd a hat vidéki jogosultság pályáza...
2011-10-28 15:44:11
Médiatanács: huszonegy pályázat érkezett a négy budapesti frekvenciára
... közzéteszi az alakilag megfelelő pályázati ajánlatot benyújtó pályázókat. Ez idő alatt szükség esetén hiánypótlásra kérheti az ajánlattevőket, amelynek időtartama a negyvenöt napos ügyintézési határidőbe nem számít bele. Ezt követi a pályázatok tartalmi vizsgálata és értékelése.
A pályázók mind az alaki megfelelésről szóló döntéssel, mind a kihirdetett végeredménnyel szemben...
2011-08-30 21:16:40
Vádindítvány ...
... utasított el. A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás
általános szabályairól szóló 2004. évi CXI. törvény 33. § (7) bekezdése
alapján ugyan mód van arra, hogy az ügyintézési határidőt indokolt esetben
egy alkalommal, legfeljebb harminc nappal meghosszabbítsák, de ezzel a
joggal nem lehet visszaélni. Adott esetben a 11-948-5/2006. RP. számú, 2007. |...
2007-05-25 22:49:07
1 
Címkék: fogyasztói kedvezményeket, uniós pályázati, négy budapesti, július 1-jén, előírt ügyintézési, közműcsatlakozási szerződéseket, törvényeket minden, kormány határozottan, elektronikusan beküldendő, egyeztetési eljárás, hivatalra vonatkozó, igazgatási szerv, ügyfél egyidejű, alkalommal legfeljebb, tényállás tisztázásához, annak teljesítéséig, ügyintézési határidőbe, elbírálást követően, ügyintézési határidőben, jövőben csak, megújuló elektronikus, teljes pályázati, ügyintézési folyamatot, pályázathoz beadandó, intézményrendszer szerzi, érvénytelen volt, alaki vizsgálat, további tizenegy, hiánypótlással érintett, ajánlattevők alaki, alakilag megfelelő, negyvenöt napos, pályázatok tartalmi, pályázók mind, alaki megfelelésről, kihirdetett végeredménnyel, közigazgatási hatósági, ügyintézési határidőt, meghosszabbíthat, meghosszabbítsák, nyilvántartásba, végeredménnyel, kedvezményeket, hiánypótlással, magyarországon, elektronikusan, ajánlattevőket, hiánypótlásra, kérelmezőknek, szerződéseket,
© 2013 TVN.HU Kft.