Belépés
EU-csúcs - Menczer Tamás: támadás zajlik Magyarország ellen
... tárgyalni - fűzte hozzá.
Mindez pusztán bosszú Magyarország migrációt elutasító politikája miatt - jegyezte meg az államtitkár.
A holland jogállamról szólva Menczer Tamás emlékeztetett arra, hogy Hollandiában tavaly több mint 300 antiszemita incidens történt; egy felmérés szerint az újságírók 60 százaléka kap fenyegetéseket; az utcán lőttek le egy ügyvédet, a közigazgatá...
2020-07-20 20:32:38
Krónika 12. rész (Bérgarancia Alap)
... beszélt a tervezetről Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár, aki annak fontosságát hangsúlyozta, hogy elvégzett munkájáért mindenki kapja meg a neki járó bért.
Emlékeztetett: a módosítással a cégek fizetőképtelensége esetén belépő Bérgarancia Alap hatókörébe a nyugdíjas szövetkezeteket is bevonják, így utóbbiak foglalkoztatottjai is megkaphatják fizetésüke...
2020-06-09 19:23:28
Krónika 8. rész (illetékek)
... emelkedik a támogatásuk.
Hangsúlyozta: a családbarátság megmutatkozik erkölcsi és anyagi támogatásban is, kiemelve, hogy utóbbi a koronavírus-válság idején sem csökkent.
Emlékeztetett arra: 2010-ben a kormányoldal egyik első lépése volt a egyenes ági öröklési adó eltörlése.

MSZP: rossz gyakorlatot szüntet meg a javaslat
Egy rossz gyakorlat megszüntetéseké...
2020-06-03 15:02:40
Dunai hajóbaleset - Ügyvéd: ez nem egy bonyolult ügy
... járművet vezetni nagy figyelmet igényel, mert hiába van felszerelve a világ legjobb navigációs és biztonsági berendezéseivel, azok semmit sem érnek, ha az ember kikapcsolja őket. Emlékeztetett, a radar hiába jelezte a kapitánynak az ütközésveszélyt, nem vette észre, mivel korábban kikapcsolta a berendezést.
Sógor Zsolt szerint ebből is látható, hogy pár pillanatnyi figyelemk...
2020-05-29 09:21:37
Krónika 15. rész (börtönzsúfoltság, napirend után)
... áldozataiknak kellene fizetni. A raboknak kifizetett kártalanításokból két új büntetés-végrehajtási intézetet lehetett volna felépíteni - tette hozzá.

Nacsa Lőrinc (KDNP) emlékeztetett, a kormány a koronavírus járvány előtt azon dolgozott, hogy véget vessen a társadalom igazságérzetét súlyosan sértő "börtönbiznisznek".
Gyüre Csabának válaszolva kijelentette, a jo...
2020-05-20 07:04:09
A tolvajok jelentkeztek és visszaadták a lopott Klimt-képet
... b...
2020-01-21 17:58:38
Fidesz-KDNP: mennyit keresett a "börtönbizniszen" a "baloldal ügyvédje"?
... sanyarú börtönkörülményekre hivatkozva".
Nacsa Lőrinc aláhúzta, a "balliberálisok kedvenc ügyvédje, Magyar György is futószalagon szállítja az ilyen és ehhez hasonló pereket". Emlékeztetett, Magyar György az önkormányzati választáson Karácsony Gergely delegáltja volt a Fővárosi Választási Bizottságban, sőt szerinte az ügyvéd most is bizalmasa a főpolgármesternek, mivel a Fővá...
2020-01-18 16:11:38
Impeachment - Sztárjogászok kaptak helyet Donald Trump szenátusi perében a védők csapatában
... impeachment-tárgyaláson, hogy megvédje az alkotmányt, és elejét vegye "egy veszélyes alkotmányos precedens megteremtésének".
Egy másik pénteki Twitter-bejegyzésében Dershowitz emlékeztetett rá: 1998-ban ellenezte a Bill Clinton ellen indított impeachmentet, 2016-ban pedig Hillary Clintonra, a demokraták akkori elnökjelöltjére szavazott.
Kenneth Starr a Bill Clinton ell...
2020-01-17 18:06:20
MSZP: legyen következménye a Borsod megyei kórházban történteknek!
...
Bangóné Borbély Ildikó az Emberi Erőforrások Minisztériumának Akadémia utcai székhelye előtt tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett arra, Polt Péter legfőbb ügyész is elismerte, hogy négy ügyben folyik nyomozás a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórházat érintően.
Hozzátette: a hatóságok már tavaly ősszel megkapták a szülészeti osztály dolgozóinak levelét, amelyben bűncselek...
2020-01-15 14:42:06
A választási kampányban Salvini kész akár börtönbe vonulni a migránshajók megállításáért Sárközy Júlia, az MTI
... felségvizekre különböző gumicsónakokkal, hajókkal érkezett több száz fős migránscsoportokról, melyeknek az olasz hatóságok folyamatos segítséget biztosítottak.
A Liga vezetője emlékeztetett, hogy a Gregoretti esetében ugyanazt az eljárást követték, mint a parti őrség Diciotti hajójával, amely 2018 nyarán majdnem egy hétig várakozott kikötésre 177 migránssal a fedélzetén. Ez a...
2020-01-03 13:51:28
1 2 3 .....21 22 ...32 33 ...42 43 44 
Címkék: Menczer Tamás, Bérgarancia Alap, Donald Trump, Sárközy Júlia, Bodó Sándor, Sógor Zsolt, Nacsa Lőrinc, Gyüre Csabának, Magyar György, Karácsony Gergely, Fővárosi Választási Bizottságban, Twitter-bejegyzésében Dershowitz, Bill Clinton, Hillary Clintonra, Kenneth Starr, Bangóné Borbély Ildikó, Emberi Erőforrások Minisztériumának Akadémia, Polt Péter, tolvajok jelentkeztek, lopott Klimt-képet, védők csapatában, választási kampányban, migránshajók megállításáért, holland jogállamról, felmérés szerint, utcán lőttek, tervezetről Bodó, neki járó, nyugdíjas szövetkezeteket, családbarátság megmutatkozik, kormányoldal egyik, rossz gyakorlat, világ legjobb, ember kikapcsolja, radar hiába, raboknak kifizetett, koronavírus járvány, társadalom igazságérzetét, önkormányzati választáson, ügyvéd most, veszélyes alkotmányos, másik pénteki, demokraták akkori, szülészeti osztály, olasz hatóságok, eljárást követték, parti őrség, hétig várakozott, börtönzsúfoltság, minisztériumának, börtönbiznisznek, ütközésveszélyt,
© 2013 TVN.HU Kft.