Belépés
Időközi polgármester-választás lesz Szelevényen
...
Tájékoztatása szerint a polgármesterségre aspirálók közül egy jelölt pártszínekben vállalja a megmérettetést, Kerekesné Holló Helga pedagógust a Fidesz indítja. Gálos László nyugdíjas ügyvéd, Kiss Tibor gazdálkodó, Kurtán Imre MÁV-alkalmazott, valamint Sáfár Sándor nyugdíjas tanár független jelöltként indul.
Az 1008 lelkes Hármas-Körös-parti községet 2005 óta irányító Pá...
2019-03-25 15:42:04
Trump ügyvédje vizsgálatot követel a Mueller-vizsgálat megindításának okairól
... Trump amerikai elnök választási kampánytörzse vagy munkatársai egyeztettek-e, összejátszottak-e az oroszokkal az elnökválasztási kampány idején. William Barr igazságügyi miniszter helyi idő szerint vasárnap tájékoztatta levélében a szövetségi törvényhozást arról, hogy a Mueller-bizottság nem talált erre bizonyítékot.
Az elnök ügyvédje Adam Schiff kaliforniai demokrata párti k...
2019-03-25 07:05:53
A TEK vizsgálja a terrorizmus miatt őrizetbe vett szír férfi európai tevékenységét
... menekült úti okmány felhasználásával érkezett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. Az említett - szabályosan kiállított - okirattal utazott, a rendelkezésre álló információk szerint Magyarországra érkezését megelőzően Európa több országában is megfordult.
A férfi a korábbi fogva tartási helyén, a nyírbátori Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban a még idegenrendés...
2019-03-23 14:52:06
Robert Mueller átadta jelentését az amerikai igazságügyi miniszternek
... adhat a vizsgálat következtetéseiről. A levélben a tárcavezető hangsúlyozta, hogy változatlanul elkötelezett a "lehető legnagyobb átláthatóság" mellett.
Az első amerikai elemzések szerint a jelentés átadása a Donald Trump elnöksége új szakaszának kezdetét jelentheti, amennyiben a közpolitikai vitát a jelentés megállapításai uralhatják majd. A jelentés ugyan bizalmas jellegű ...
2019-03-22 23:22:21
Hat évre ítélt el egy orosz bíróság egy ukrán fiatalt terrorizmusra való felbujtás miatt
...
Hribet 2017. augusztus 24-én Fehéroroszországban fogták el, és Krasznodarban tartották fogva. A fiatal a nyomozás megállapítása szerint 2017 márciusa és májusa között online levelezésben állt egy végzős szocsi lánnyal, akit arról győzködött Ukrajnából, hogy robbantson fel egy házi készítésű pokolgépet a június 30-án megrendezett köziskolai banketten, majd hagyja el Oroszorszá...
2019-03-22 12:21:37
Jogerősen felmentették a postaszékház eladása miatt megvádoltakat
... 2013-ban emelt vádat különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt a posta, illetve az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Zrt. három-három munkatársa ellen. Az ügyészség szerint a vádlottak az adott helyzetben leggazdaságtalanabb megoldást választották, megszegték vagyonkezelői kötelezettségeiket, a postának tízéves viszonylatban több milliárd forint vagyoni hát...
2019-03-21 11:31:32
Súlyosbította Radovan Karadzic ítéletét az ENSZ hágai nemzetközi törvényszéki mechanizmusa
... elnöklő bíró úgy vélekedett, hogy az elsőfokú verdikt "túl enyhe" volt az egykori elnök által elkövetett bűncselekmények súlyosságához és "módszeres kegyetlenségéhez" képest.
Az ítélet szerint Karadzic a srebrenicai mészárlásért is felelős, amelyben a boszniai szerb erők mintegy nyolcezer muzulmán férfit és fiút gyilkoltak meg.
Többen is részt vettek a túlélők és az áldo...
2019-03-20 15:51:45
Tanúvallomást tett a szlovák államfő az őt ért állítólagos zsarolás ügyében
... kormányfőt, a legerősebb szlovák kormánypárt, az Irány elnökét - aki legfőbb politikai ellenlábasának számít -, hogy megzsarolta őt az akkor zajló alkotmánybíró választással összefüggésben. Kiska szerint az eset hátterében az áll, hogy Fico meg akarta szerezni az alkotmánybíróság elnöki posztját.
Robert Fico határozottan visszautasította Kiska vádját, és bejelentette: kész az...
2019-03-20 14:52:08
Az illinois-i legfelsőbb bíróság helyben hagyta egy fekete tinédzsert agyonlövő rendőr ítéletét
... januárban hat év kilenc hónapos börtönbüntetést szabott ki rá.
Fél évszázada ő az első fehér bőrű rendőr Chicagóban, akit szolgálat közben elkövetett gyilkosságért elítéltek, az ítélet szerint azonban jó magaviselet esetén megfelezhetik büntetését. Jason Van Dyke fellebbezett az ítélet ellen.
Illinois államügyésze, Kwame Raoul - a per ügyészével együtt - beadványt intéze...
2019-03-20 07:05:23
Újabb amerikai bíróság állapította meg a német Bayer cég gyomirtójának rákkeltő hatását
... nemzetközi rákkutató ügynöksége 2015-ben a glifozátot emberre káros és nagy valószínűséggel rákkeltő hatású vegyszernek minősítette.
Német adatokra hivat...
2019-03-20 07:04:16
1 2 3 ................407 408 .........610 611 ........813 814 815 
Címkék: Robert Mueller, Súlyosbította Radovan Karadzic, Kerekesné Holló Helga, Gálos László, Kiss Tibor, Kurtán Imre MÁV-alkalmazott, Sáfár Sándor, William Barr, Adam Schiff, Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban, Donald Trump, Állami Privatizációs, Vagyonkezelő Zrt, Robert Fico, Jason Van Dyke, Kwame Raoul, terrorizmus miatt, amerikai igazságügyi, orosz bíróság, ukrán fiatalt, postaszékház eladása, szlovák államfő, illinois-i legfelsőbb, fekete tinédzsert, német Bayer, polgármesterségre aspirálók, jelölt pártszínekben, 1008 lelkes, elnökválasztási kampány, szövetségi törvényhozást, elnök ügyvédje, rendelkezésre álló, korábbi fogva, nyírbátori Menekültügyi, tárcavezető hangsúlyozta, első amerikai, jelentés átadása, közpolitikai vitát, jelentés megállapításai, jelentés ugyan, nyomozás megállapítása, végzős szocsi, házi készítésű, június 30-án, ügyészség szerint, adott helyzetben, postának tízéves, elsőfokú verdikt, egykori elnök, ítélet szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.