Belépés
Krónika 5. rész (azonnali kérdések)
... szavazta meg a Nők 40 programot, s azért indított cukiság-kampányt, hogy így nyerje el az idősek szavazatait. Kitért a közelmúltban nyilvánosságra került hangfelvételre, amelyben - szavai szerint - farhát kommandóként beszélnek a nyugdíjasokról, s azt mondta: képmutató és felháborító, amit a Jobbik művel.
Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára kiemelte: sokadszorra bu...
2019-02-18 16:37:00
Trump tanácsadója: az elnök kész megvétózni a szövetségi parlament határozatát a rendkívüli állapotról
... válaszát "előre borítékolja".
A főtanácsadó azzal érvelt, hogy az elnöknek joga van rendkívüli állapot kihirdetésére, és idézte a kongresszus által 1976-ban erről elfogadott törvényt. Szerinte az illegális bevándorlás problémája eleve megkívánja, hogy az elnök lépjen.
"Ez fenyegetés országunkra nézve, és ha az elnök nem tudja megvédeni az országot, akkor nem tesz elege...
2019-02-17 20:52:59
Elrendelte Franco tábornok exhumálását a spanyol kormány
... előterjesztést a spanyol parlament szeptember közepén szavazta meg.
Dolores Delgado elismerte: a tervezettnél jóval tovább tartott és "nehéz volt" az adminisztratív folyamat, de véleménye szerint már minden törvényes garancia rendelkezésre áll az exhumálás végrehajtásához.
A kulturális örökségvédelmi hivatal elkészítette az exhumálás tervét, amely néhány órányi munkát j...
2019-02-15 17:31:38
Varsóban megkezdődött a közel-keleti helyzetről szóló nemzetközi konferencia
... rakétaprogramok elterjedéséről szóló nemzetközi miniszteri tanácskozást Andrzej Duda lengyel elnök és Mike Pence amerikai alelnök nyitotta meg a varsói királyi várban.
Az előzetes sajtóprogram szerint a média által nem közvetített díszvacsorán a nyitóbeszédek után az arab országok, valamint Izrael jelenlévő képviselői is bemutatták a térségbeli helyzetre vonatkozó álláspontju...
2019-02-13 20:43:33
Katalán válság - Az ügyészek szerint nem politikai elveik, hanem tetteik miatt indult per a katalán vezetők ell
... lejárassák a spanyol igazságszolgáltatást, megkérdőjelezve a jogállam demokratikus minőségét, és akik "az államot akarták a vádlottak padjára ültetni".
Fidel Cadena ügyész érvelése szerint a függetlenség elérésére irányuló események egy összehangolt és aprólékosan kidolgozott terv részei voltak, az erőszakos módszerekkel egyetemben, amelyekre példaként említette, hogy a katal...
2019-02-13 19:22:34
A teljes francia politikai elit elítélte az antiszemita incidensek számának emelkedését
... kommunistáktól kezdve a centrista Modemen, a zöldeken és a jobbközépen át a szuverenista és a Marine Le Pen vezette radikális jobboldali Nemzeti Tömörülésig.
A tárca keddi közleménye szerint az 541 incidensből 183 tettleges antiszemita cselekmény, amelyek közül egy emberölés, a többi 358 pedig fenyegetés. A jelentős emelkedés ellenére a számok nem érték el a 2015-ös arányt, a...
2019-02-12 19:02:52
Katalán válság - Ügyvédeik szerint a függetlenségi vezetők alapvetői jogait sérti a bírósági eljárás
... Van den Eynde, aki a tizenkét vádlott közül Oriol Junqueras, volt katalán elnökhelyettest, valamint Raül Romevát, a katalán kormány egykori külügyi tanácsosát képviseli.
Az ügyvéd szerint az eljárás "támadás a politikai véleménykülönbségek", továbbá az olyan alapvető jogok ellen mint az ideológiai szabadság, a szólásszabadság, illetve a tiltakozáshoz való jog, amelyeket "krim...
2019-02-12 18:32:44
Illegális migránsok perlik az amerikai kormányt családjaik szétválasztása miatt
...
A keresetet nyolc migránscsalád nyújtotta be. Családonként hatmillió dolláros kártérítést követelnek az állításuk szerint a Trump-kormány politikája miatt elszenvedett trauma miatt. Keresetükben "megmagyarázhatatlan kegyetlenségnek" minősítették a gyermekek elválasztását családjaiktól.
Az egészségügy és az emberi erőforrások minisztériumához, valamint a belbiztonsági tá...
2019-02-12 18:23:09
Kellyanne Conwayt, a Fehér Ház tanácsadóját is megtámadták egy étteremben
... októberben, a marylandi Bethesda egyik mexikói éttermében történt, de Conway csak tegnap hozta nyilvánosságra, közölve, hogy az ügyben már folyik a bírósági eljárás.
A tanácsadó elmondása szerint egy 63 éves nő hátulról megragadta és rángatni kezdte őt. Közben "leordította a fejemet" - fogalmazott Conway. Hozzáfűzte, hogy támadója képtelen volt uralkodni magán, az arcát eltor...
2019-02-08 21:42:04
Cseh hírportál: egy városi hivatal büntetést szabott ki Babis kormányfőre
... 21-én született, és Babis bejelentette, hogy ügyvédei már fellebbeztek, és az ügy átkerült a közép-csehországi regionális hivatalhoz.
A közigazgatási eljárás a hatályos cseh törvények szerint nem nyilvános. Cernosicébe azért került az ügy, mert Andrej Babis a cseh főváros melletti Pruhonicében lakik, amely közigazgatásilag viszont Cernosicéhez tartozik.
A cernosicei hiv...
2019-02-07 14:31:40
1 2 3 ................405 406 .........608 609 ........810 811 812 
Címkék: Elrendelte Franco, Kellyanne Conwayt, Fehér Ház, Rétvári Bence, Dolores Delgado, Andrzej Duda, Mike Pence, Fidel Cadena, Marine Le Pen, Nemzeti Tömörülésig, Oriol Junqueras, Raül Romevát, Andrej Babis, elnök kész, szövetségi parlament, rendkívüli állapotról, spanyol kormány, közel-keleti helyzetről, ügyészek szerint, katalán vezetők, teljes francia, antiszemita incidensek, függetlenségi vezetők, bírósági eljárás, amerikai kormányt, városi hivatal, idősek szavazatait, közelmúltban nyilvánosságra, főtanácsadó azzal, elnöknek joga, kongresszus által, illegális bevándorlás, elnök lépjen, spanyol parlament, tervezettnél jóval, adminisztratív folyamat, exhumálás végrehajtásához, kulturális örökségvédelmi, exhumálás tervét, varsói királyi, előzetes sajtóprogram, média által, nyitóbeszédek után, arab országok, térségbeli helyzetre, jogállam demokratikus, államot akarták, vádlottak padjára, függetlenség elérésére, erőszakos módszerekkel, centrista Modemen, tárca keddi, jelentős emelkedés, 2015-ös arányt,
© 2013 TVN.HU Kft.