Belépés
Ötvenhat elmarad
..."Az 1956-os forradalom és szabadságharc idei kormányzati programjai a járványügyi helyzetre való tekintettel idén az ünnepélyes zászlófelvonásra — amelyet katonai tiszteletadás keretében vonnak fel a Kossuth téren október 23-án reggel 9 órakor -, valamint a Magyar Becsületrend átadására korlátozódnak.

Október 22-én a Külgazdasági és Külügyminisztérium épületé...
2020-10-16 07:04:53
Táncol a világ
... ország részvételével!

A szélsőséges időjárás miatt meghiúsult ugyan a Summerfest hagyományos, hivatalos fesztiválkezdetének számító nyitóceremónia, de az ünnepélyes zászlófelvonásra és az azt követő menettáncra a megszokott tömeg látogatott ki a Rendezvényközpont parkolójába Százhalombattán, augusztus 14-én. A jubileumi, 25. nyitóceremóniát a kedd esti szélvihar és felh...
2018-08-21 16:15:47
Március 15. - HM: több tízezren ünnepeltek
... főváros valamennyi járatán visszaáll az ünnepnapi menetrend.
A központi rendezvényeket szervező H...
2017-03-15 19:04:29
Székelyzászló-ügy - Újabb lobogókat vontak fel Kézdivásárhelyen
...
Az ünnepélyes zászlófelvonásra azt követően került sor, hogy egy nappal korábban Kovászna megye prefektusa bíróságon támadta meg a rendezvényre kibocsátott városházi engedélyt, és ezzel felfüggesztette az engedély hatályát. Szombaton Kézdivásárhely polgármestere újabb engedélyt bocsátott ki a rendezvény megtartására - tudta meg az MTI a városháza szóvivőjétől.
Semjén Zs...
2014-07-26 20:26:07
A Kovászna megyei prefektúra megtiltotta a székely zászló felvonását Kézdivásárhelyen
... szólította fel a polgármesteri hivatalt, ne tartsa meg az ünnepséget.
A polgármesteri hivatal csütörtökön közölte, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest is várják a zászlófelvonásra.
Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere és Fejér László Ödön, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) kézdiszéki parlamenti képviselője csütörtökön jelentette be, hogy "újból l...
2014-07-25 13:23:28
Trianon-emléknapolunk -
... országrészeket?"

Mi is történt reggel óta? - Az előző rész tartalmából

Szombat reggel katonai díszmenet vitte a nemzeti lobogót a Kossuth téren az Országház előtti ünnepélyes zászlófelvonásra. A kíséretben ott volt Orbán Viktor miniszterelnök, Schmitt Pál köztársasági elnök és Kövér László, az t. Ház elnöke..
Jeles politikusaink eztán a Magyar Köztársasá...
2011-06-04 19:44:04
Trianonozik az ország
... igényeit.

Mi is történt reggel óta? - Az előző rész tartalmából

Szombat reggel katonai díszmenet vitte a nemzeti lobogót a Kossuth téren az Országház előtti ünnepélyes zászlófelvonásra. A kíséretben ott volt Orbán Viktor miniszterelnök, Schmitt Pál köztársasági elnök és Kövér László, az t. Ház elnöke.


Jeles politikusaink eztán a Magyar Köztár...
2011-06-04 15:53:31
Felvonták az állami lobogót
... zászlófelvonást.

Korábban beszámoltunk róla, hogy néhány tucat tüntető jelent meg a Vértanúk terén, ahol fémdetektoros kapun keresztül engedik be az érdeklődőket és az ünneplőket a zászlófelvonásra - jelentette az MNO helyszíni tudósítója.

A hermetikusan lezárt Kossuth téren ötméterenként láthatósági mellényt viselő rendőrök állnak. A beengedőkapunál ka...
2010-03-15 19:54:14
1 
Címkék: Magyar Becsületrend, Szombaton Kézdivásárhely, Semjén Zs, Semjén Zsolt, Bokor Tibor, Fejér László Ödön, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Orbán Viktor, Schmitt Pál, Kövér László, Magyar Köztársasá, Magyar Köztár, székely zászló, állami lobogót, 1956-os forradalom, járványügyi helyzetre, ünnepélyes zászlófelvonásra, szélsőséges időjárás, megszokott tömeg, kedd esti, ünnepnapi menetrend, központi rendezvényeket, nappal korábban, rendezvényre kibocsátott, engedély hatályát, rendezvény megtartására, városháza szóvivőjétől, polgármesteri hivatalt, polgármesteri hivatal, előző rész, nemzeti lobogót, zászlófelvonásra &#8211, hermetikusan lezárt, kézdivásárhelyen, zászlófelvonásra, zászlófelvonást, nyitóceremóniát, beengedőkapunál, százhalombattán, felfüggesztette, nyitóceremónia, országrészeket, rendezvényeket, kézdivásárhely, miniszterelnök, politikusaink, szabadságharc, emléknapolunk, tiszteletadás, polgármesteri, székelyzászló, ötméterenként, korlátozódnak, fémdetektoros, polgármestere, részvételével,
© 2013 TVN.HU Kft.