Belépés
Több száz ember veszett oda a rejtélyes táncpestisben
SZÓ SZERINT A HALÁLBA TÁNCOLTÁK MAGUKAT:

TÖBB SZÁZ EMBER VESZETT ODA A REJTÉLYES TÁNCPESTISBEN


Az emberiség történelmében számos súlyos járvány ütötte már fel a fejét, ám mind közül a legkülönösebb a táncoló pestiské...
2021-04-08 20:01:00
A Varázsolás
... tanácsolására mindenféle bűbájjal próbálgatta kicsikarni az egybekelést.
Beszéltek mindenfélit, szárított kőrisbogarat törte össze, azt etette meg Jóskával, vót, hogy a saját izzadtságát sütötte a néki szánt pogácsába, de még a lábnyomát is fölszedte a porbul, hogy az ágylábához madzagolja egy tarsolyba, oszt ezzel fogja meg örökbe. Azt mondták akkoriba, hogy a Jóska lajbijá...
2021-02-28 15:59:08
4. évközi hét hétfő 02.01
SZENTLECKE a Zsidókhoz írt levélből
Az ószövetségi hit hősei a hit erejével győzedelmeskedtek az akadályokon: velünk együtt jutnak el az üdvösségre.
Testvéreim!
Igen sokat kellene beszélnem, és kifogynék az időből, ha Gedeonról, Bárákról, Sámsonról, Jeftéről (Izrael hőseiről), Dávid királyról, vagy Sámuelről és a prófétákról beszélnék. Ők a hit erejével országokat gy...
2021-02-01 10:55:42
Mai léleksimogató

A híres olasz búvár, Enzo Majorca a tengerbe merült Syracuse közelében a hajón lévő lányával, Rossanával.
Bevonulva érezte, hogy valami enyhén hátba ütötte. Megfordult és látott egy delfint. Aztán rájött, hogy nem akar játszani, és mondott valamit.
Az állat elmerü...
2021-01-22 19:37:55
Szent Miklós avagy a Mikulás története... Mikulás valójában
... ismert.
Szentként, Szent Miklós bőkezűbb volt a büntetésekben, mint a jutalom osztásban. A keresztény hagyomány szerint, megbüntette azokat, akik letértek a hit útjáról és egy virgáccsal ütötte a kezüket. Ezért mondják, hogy a szófogadatlan gyerekek virgácsot találnak csizmáikban ajándékok helyett.
December 5. este az egyik legjobban várt nap az évben, hiszen minden (jó)...
2020-12-05 18:04:57
Útravaló hétvégére
... sem.
És képzeld, még a dédiéket sem látogathattuk.
Mindenki a szobákba kényszerült, számítógépek, okostelefonok mögé vonulva próbált kommunikálni a szeretteivel.
Na sokaknál ez ütötte ki a biztosítékot.
Az elszigeteltség, a magány, az ölelés hiánya.
Felgyorsultak, elszaporodtak a virtuális találkozások,
- ennyi okostelefont, technikai kütyüt, tv ...
2020-11-06 21:15:29
Aki elsőnek kapta meg Krisztus sebeit
A keresztre feszített Krisztus szögek ütötte sebeit a történelem folyamán elsőként a ferences rend alapítója, Assisi Szent Ferenc kapta meg. A stigmatizáció, vagyis Szent Ferenc sebei ünnepét XI. Benedek, az első domonkos rendi pápa engedélyezte még a 13. században. Napja, szeptember 17. a világ minden ferences templomában jeles ünnep.
Assisi szentje megtérése pillanatától hal...
2020-10-04 18:54:24
Mikor fontos azonnal felkeresni a háziorvost?
... fekete vagy sötét vonal utalhat tápanyaghiányra, azonban ha hosszú ideje a körmön vagy az alatt van, vagyis nem nő le és egyre csak változik a mérete, ráadásul biztos benne, hogy sehová sem ütötte be a körmét, akkor is menjen el a háziorvosához vagy bőrgyógyászhoz, ugyanis ez melanoma is lehet.

Ha a fogain fehér, sárga vagy barna foltok jelennek meg, akkor keresse fel a...
2020-09-14 21:33:38
Útravaló – 2020. szeptember 13
... és pogány! Nem mondta a századosnak: nem gyógyítom meg a szolgádat, mert ti elnyomjátok népemet, íme itt az alkalom, hogy te is megismerd a szenvedést! Nem mondta a katonának, aki arcul ütötte: Ezért meglakolsz! Leintette Jakabot és Jánost, akik arra kérték, pusztítsa el, akik nem fogadják be őket.
Tartozni nem csak pénzzel lehet - jóllehet először mindig a pénz jut esz...
2020-09-13 07:18:40
A leukémia sokkoló tünetei
... nehezére esik a betegnek, hogy átmenjen egyik helyiségből a másikba.

A leukémia egy másik tünete, ha a bőrön vérömlenyek, zúzódások keletkeznek még akkor is, ha az illető nem ütötte be sehová sem az adott testrészét. Ezek az ömlenyek az alacsony trombocitaszám és véralvadási problémák miatt jönnek létre.

Nemcsak külső zúzódás, hanem a belső szervek vérzési za...
2020-09-12 23:33:27
1 2 3 .................218 219 .........327 328 .........436 437 438 
Címkék: Szent Miklós, SZERINT HALÁLBA TÁNCOLTÁK MAGUKAT, TÖBB SZÁZ EMBER VESZETT ODA REJTÉLYES TÁNCPESTISBEN, Enzo Majorca, Assisi Szent Ferenc, Szent Ferenc, Leintette Jakabot, rejtélyes táncpestisben, leukémia sokkoló, emberiség történelmében, táncoló pestiské, saját izzadtságát, néki szánt, ágylábához madzagolja, prófétákról beszélnék, híres olasz, tengerbe merült, hajón lévő, állat elmerü, jutalom osztásban, keresztény hagyomány, virgáccsal ütötte, szófogadatlan gyerekek, egyik legjobban, szobákba kényszerült, ölelés hiánya, virtuális találkozások, keresztre feszített, történelem folyamán, ferences rend, első domonkos, világ minden, körmön vagy, háziorvosához vagy, fogain fehér, másik tünete, bőrön vérömlenyek, adott testrészét, alacsony trombocitaszám, belső szervek, tápanyaghiányra, bőrgyógyászhoz, elszigeteltség, trombocitaszám, szófogadatlan, táncpestisben, tanácsolására, történelmében, léleksimogató, elszaporodtak, stigmatizáció, háziorvosához, okostelefonok, büntetésekben, felgyorsultak, legkülönösebb,
© 2013 TVN.HU Kft.