Belépés
A szeretetnyelvről
... hogy ha a felek eltérő szeretetnyelvet beszélnek (és nem ismerik/értik a másik nyelvét), akkor folyamatosan elbeszélnek egymás mellett. Mindketten buzgón töltögetik a saját szeretet-üzemanyagukat a társukba, ám az mégsem érzi kellően szeretve magát. Először mindketten csodálkoznak, majd csalódnak és panaszkodnak, hogy miért nem működik a kapcsolat.

Ahhoz, hogy szeretetü...
2021-01-10 23:27:43
Európai Napenergia Díjat kapott Kaposvár
... összteljesítménye 900 kilowatt és évente 2 ezer tonnával csökkentik a szén-dioxid kibocsájtást.
Utaltak arra, hogy a helyi járatú buszflottát már két éve sűrítettgáz-üzemű járművek alkotják, üzemanyagukat a helyi cukorgyárban 2012 óta termelt, a kaposvári fürdő és uszoda fűtéséhez is használt biogázból biztosítják.
A jövőbeli tervek között egy városkörnyéki napelempark l...
2017-11-18 20:34:17
Fekete lyukak hatalmas gyűrűje
... összepréselte a csillagközi anyagot. Ettől sok fiatal égitest született, amelyek kékes színben mutatkoznak a képen. Az ilyen nagytömegű csillagok mindössze néhány millió év alatt felélik "üzemanyagukat", és szupernóvaként felrobbannak - neutroncsillagot vagy fekete lyukat hagyva hátra.

A gyűrűben mutatkozó rózsaszín foltok jelzik azokat a robbanás után visszamaradt égi...
2011-02-10 15:56:20
Szíriai kaland
... azonban csak egy héttel később bizonyosodott be, amikor a török hatóságok a szír határ közelében egy olyan tartályra bukkantak, amilyenből az izraeli F-15-ösök szokták utántölteni üzemanyagukat.

Az egyértelmű bizonyítékok ellenére az izraeli kormány mélyen hallgat az esetről. A nyilatkozatokból azonban olyan mély elégedettség sugárzik, mint aki tudja, hogy valami ...
2009-11-21 22:44:12
1 
Címkék: Európai Napenergia Díjat, felek eltérő, másik nyelvét, mégsem érzi, szén-dioxid kibocsájtást, helyi járatú, helyi cukorgyárban, kaposvári fürdő, jövőbeli tervek, városkörnyéki napelempark, csillagközi anyagot, ilyen nagytömegű, gyűrűben mutatkozó, robbanás után, héttel később, török hatóságok, szír határ, olyan tartályra, izraeli F&#8211, egyértelmű bizonyítékok, izraeli kormány, nyilatkozatokból azonban, neutroncsillagot, nyilatkozatokból, szeretetnyelvről, szeretetnyelvet, szupernóvaként, városkörnyéki, üzemanyagukat, összepréselte, bizonyosodott, kibocsájtást, felrobbannak, panaszkodnak, csodálkoznak, cukorgyárban, visszamaradt, folyamatosan, elégedettség, bizonyítékok, mutatkoznak, elbeszélnek, napelempark, csillagközi, sűrítettgáz, utántölteni, buszflottát, biztosítják, csökkentik, egyértelmű, amilyenből, napenergia, nagytömegű, mindketten, töltögetik, beszélnek, kapcsolat, szeretetü, tartályra, fűtéséhez, mindössze, mutatkozó, rózsaszín, csillagok, született, közelében, biogázból, hatóságok, kaposvári, bukkantak,
© 2013 TVN.HU Kft.