Belépés
Nagy bejelentést tett a Vodafone
... Gazdaságtudományi Egyetemmel (BME), melynek keretében a vállalat saját frekvenciakészletéből 40 MHz-et biztosít az egyetemen épülő kísérleti 5G hálózat és 5G Laboratórium létrehozásához és üzemeltetéséhez - ezzel hozzájárulva a hazai 5G-re épülő innovációk fejlesztéséhez, valamint az Európai Unió 5G tematikájú kutatás-fejlesztési programjaiba való bekapcsolódáshoz.

A Vo...
2020-10-15 16:41:37
Olaszország piaca a kormány és a Benetton család harcát követi
... olaszországi autósztráda-üzemeltetésből kiszorulnak ugyan, de a korábbi olasz sztrádabevételekkel Spanyolországtól Lengyelországon át Indiáig további tízezer kilométer autópálya üzemeltetéséhez jutottak hozzá, tavalyi adat szerint 6 milliárd euró forgalommal. A Benetton-csoport európai ingatlanbirodalommal és 280 ezres argentínai marhaállománnyal is rendelkezik.
Az Aspi-ügyet...
2020-07-17 16:22:58
Német illetékes: nem kell eleve kizárni a Huaweit az 5G-hálózatok kiépítéséből
... informatikai biztonsági hivatallal (BSI) és a szövetségi adatvédelmi biztos hivatalával (BfDI) közösen kidolgozott katalógusba foglalt előírások megfelelőek a hálózatok biztonságos üzemeltetéséhez - mondta a hatóság vezetője a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című lapban csütörtökön megjelenő interjúban az előzetesen ismertetett részletek szerint.
Németországban még nem ...
2020-07-15 18:46:51
Uniós és önkormányzati forrásból épült termelői piac Letenyén
... ősszel nyitják meg.
A polgármester tájékoztatása szerint a beruházás költségéből 217 millió forint európai uniós támogatás, a többi önkormányzati forrás. A piac és hűtőház üzemeltetéséhez szükséges közmű-vezetékeket 5600 négyzetmétert meghaladó önkormányzati telken építették ki.
A termelői piacon a kézműves áruk mellett szezonális termékeket is árusíthatnak. A termelők ...
2020-07-09 17:22:49
Krónika 13. rész (víziközmű-szolgáltatások)
...
A víziközmű-szolgáltatásról szóló törvény módosítása
A nem állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő, vízellátásba bekapcsolódó létesítmények helyzetét rendezné a víziközmű-szolgáltatásokról szóló törvényt módosító javaslat - mondta ismertetőjében Kósa Lajos (Fidesz) előterjesztő.

Közlése szerint a víziközműveknek az ellátás biztonsága érdekében csak azok a...
2020-06-09 21:49:21
Átadták az új helikopterflotta első négy tagját Szolnokon
... hazai és nemzetközi kötelezettségek biztonságos és hatékony teljesítését, valamint a naprakész reagálóképesség fenntartását.
Szabó István kitért arra is: az első 20 helikopter üzemeltetéséhez és kiszolgálásához szükséges berendezéseket, szolgáltatásokat is beszerezték. Emellett a 2018 nyarán aláírt szerződés 5 évre szóló logisztikai támogatást, kiképzést, valamint átképzést i...
2019-12-13 19:00:10
Elkezdődött az észak-balatoni vasútvonal villamosítása
... akadálymentesítik, átjáróikat korszerűsítik, csatlakozási pontokat alakítanak ki jegykiadó automaták és utastájékoztató táblák számára. Alsóörsön emellett létrehozzák a felsővezetéki hálózat üzemeltetéséhez szükséges telephelyet, és megszüntetik a használaton kívüli vágányokat, Balatonalmádiban pedig a csonkavágányokat bontják el.
A konzorciumvezető Vasútvill Kft. projektveze...
2019-11-07 12:02:02
Nagy István: korszakváltást jelent az agráriumban a digitális agrárstratégia
... biztosítja az oktatók képzését, a megfelelő tárgyi feltételeket, valamint szakmai partnerek bevonását.
A magyar agráriumban a digitális technológiák hatékony felhasználásához, üzemeltetéséhez 2500-3000 agrárinformatikusra lesz szükség. A miniszter ezért különösen fontosnak nevezte, hogy a közeljövőben agrárinformatikai képzések induljanak. Szükség van agrárinformatikai specia...
2019-08-27 14:11:52
Megvásárolja a Duna Plazát és a Corvin Plazát az Indotek csoport
... Trading Energia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A Forbes magazin szerint ezek a cégek a Corvin Plazát, a Duna Plazát, a Győr Plazát és a Miskolc Plazát, valamint az ezek üzemeltetéséhez kapcsolódó tevékenységeket foglalják magukba, értékesítésükkel kivonul Magyarországról a francia tulajdonos. Idén év elején már megvett két plázát az Indotek a Klepierre-től: a székesfehérvá...
2019-08-02 20:52:40
Négymilliárd forintos fejlesztés a tatabányai AGC-nél
... új soron autók oldalüvegei készülnek majd, azonban a gépeken kisebb hátsó ablakok és napfénytetők is gyárthatók.
A tömeggyártás 2020 második félévében kezdődik. Az új gépsor üzemeltetéséhez negyven munkatárs szükséges, őket a gyár már meglévő állományából választják ki, ugyanis megkezdték a kész autóüvegek csomagolásának automatizálását.
Az ügyvezető hozzátette, terveik ...
2019-04-18 07:04:06
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .22 23 24 
Címkék: Nagy István, Duna Plazát, Corvin Plazát, Gazdaságtudományi Egyetemmel, Európai Unió, Spanyolországtól Lengyelországon, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Kósa Lajos, Szabó István, Vasútvill Kft, Trading Energia Kereskedelmi, Szolgáltató Kft, Győr Plazát, Miskolc Plazát, 5G-hálózatok kiépítéséből, észak-balatoni vasútvonal, digitális agrárstratégia, tatabányai AGC-nél, vállalat saját, egyetemen épülő, hazai 5G-re, korábbi olasz, szövetségi adatvédelmi, hálózatok biztonságos, hatóság vezetője, előzetesen ismertetett, polgármester tájékoztatása, beruházás költségéből, többi önkormányzati, termelői piacon, kézműves áruk, ellátás biztonsága, naprakész reagálóképesség, 2018 nyarán, felsővezetéki hálózat, használaton kívüli, csonkavágányokat bontják, konzorciumvezető Vasútvill, oktatók képzését, megfelelő tárgyi, magyar agráriumban, digitális technológiák, miniszter ezért, közeljövőben agrárinformatikai, ezek üzemeltetéséhez, francia tulajdonos, gépeken kisebb, tömeggyártás 2020, kész autóüvegek,
© 2013 TVN.HU Kft.