Belépés
Gyermeknap megünneplése
... tartják. A napot elsősorban jótékonysági céllal rendezték. A szegényebb vagy épp háború sújtotta országok gyermekeinek gyűjtöttek. Csak az évek során alakult ki, hogy a Gyereknap több üzenetet is hordozzon, amire évközben talán kevesebb figyelmet fordítunk. Ilyen a gyerekek jogaira, sajátos értékeikre és világukra való figyelemfelhívás.

A Gyermeknapot ünneplő országok ...
2019-05-26 19:57:49
Harmónia......
... letisztult szín. A forma nélküli, elvont gondolatok színe - ezért a korona csakra, a fejtetőnkön az ég felé vezető, az isteni lényeggel összekötő energiaközpont színe.

Szerelmi üzenete: Régen a házasságba menők nem gyakorolták a szexualitást, mielőtt egybe nem keltek. A mai értelemben a tisztaság a hűségről, a kitartásról, az összetartozásról szól inkább. Ez a szí...
2019-05-26 17:37:17
Harmónia......
... hogy a kártya energiája erősödjön! Tavasszal élő virággal erősítsd. A lapot a tavasz kezdetén kapni különleges szerencse. Bőséget, pénzügyi és családi gyarapodást hoz.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek könnyed, derűs, friss, szerelmes viszonyt jelez, esetleg forrón izzó lepedőket. Párkapcsolatban élőknek a kapcsolat megújulása, friss erők, a gátlások levetkőzése.
...
2019-05-26 17:25:26
Harmonia.......
... tapasztalatai között. A lépcsőn nincsenek alternatív irányok. Vagy fel, vagy le. Választanod kell!
A lépcsőzés ma már fontos elem az edzésben is, csinos csípőt csinál.

Szerelmi üzenete: Az emberi kapcsolatokban vannak jobb és rosszabb napok. Ne hagyd magad befolyásolni a pillanatnyi érzelmektől, ne sértsd meg a kedvesed.

Ezt mondja neked:
A lépcs...
2019-05-26 17:15:25
Ferenc pápában az tetszik, hogy nem az irodai bőrszékek.....
... küldetését az egyik papnövendék találóan így fogalmazza meg: ,,Ferenc pápában az tetszik, hogy nem az irodai bőrszékek, hanem az utcák embere." A kispapok meglepetésvideójának legfőbb üzenete: derűs lélekkel, örömmel készülnek a Szentatya látogatására, világgá kiáltva: ,,Nagyon várunk, Ferenc pápa!"
A várakozás idejére az alábbi imádságot fogalmazták me...
2019-05-26 08:36:04
Húsvét 6. vasárnapja 05.26
... valósítsuk!

Elmélkedés
Szentlélek vezetésével
Az Istennel való találkozás az ő szavának, tanításának hallgatásával kezdődik. Nem passzív hallgatás ez, nem csupán a fül megnyílása Isten üzenete iránt, hanem odafigyelés, a szív nyitottsága és készsége a hallottak megvalósítására. E folyamat során engedjük, hogy a tanítás dolgozzon bennünk, mint az élesztő a tés...
2019-05-26 07:30:42
Latorcai: képesnek kell lennünk továbbra is magyarként élni
... - tette hozzá.
Latorcai János közölte: Attila, Koppány szobra, Csaba királyfi székely kapuja, a Magyar Táltos, a Veronika-harangláb, majd a kettős kereszt külön-külön is hangsúlyos üzenetet hordoznak, de együtt a magyarság kereszténnyé válásának szimbólumai, amelyek történelmi múltunkra, megmaradásunkra, nemzeti keresztény értékeinkre irányítják rá az ide látogató zarándokok ...
2019-05-25 14:22:02
Dömötör Csaba: vasárnap minden korábbinál erősebb üzenetet küldhet Magyarország
...
Dömötör Csaba hangsúlyozta: a kormánykoalíció elkötelezett Európa mellett, ezért is "állnak bele" a vitákba, mert szeretnék megőrizni Európát a világ legjobb helyének, benne egy erősödő Magyarországgal.
Hozzátette: a gazdasági eredményeket is csak akkor tudják fenntartani, ha megőrzik a biztonságot.
Az államtitkár azt mondta: nemcsak a következő pár évről, hanem a ...
2019-05-25 10:21:10
Mai harmónia kártyám
... könyörületet is, mivel az esőt kibocsátó felhők minden élőlény táplálói. A viharfelhő Isten haragját jelképezi. Állandó változása miatt a metamorfózis (átalkulás) szimbóluma.

Szerelmi üzenete: Tartós viszonyban felhőtlennek tűnő kapcsolat, melyből azonban hiányzik a szellemi egyensúly. A pusztán érzelmeken nyugvó kapcsolat nem lehet hosszútávú. Párkeresőknek sodródást, ...
2019-05-25 05:43:35
Áder János látogatást tett a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon
... programokra, emellett idén kapcsolódnak a rendezvényhez más vidéki helyszínek is, amelyeken keresztül minden eddiginél több emberhez jut el a környezet- és természetvédelem fontosságának üzenete.
Áder János beszélt arról is, hogy az általa alapított Kék Bolygó Alapítványnak is az a feladata, hogy minél több olyan innovációt összegyűjtsön, amelyekkel megoldható például a haszn...
2019-05-24 13:59:30
1 2 3 ..............2806 2807 .......4209 4210 .......5611 5612 5613 
Címkék: Dömötör Csaba, Áder János, Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon, Latorcai János, Magyar Táltos, Bolygó Alapítványnak, irodai bőrszékek, gödöllői Nemzetközi, napot elsősorban, szegényebb vagy, évek során, gyerekek jogaira, forma nélküli, korona csakra, isteni lényeggel, házasságba menők, összetartozásról szól, kártya energiája, tavasz kezdetén, kapcsolat megújulása, gátlások levetkőzése, lépcsőn nincsenek, emberi kapcsolatokban, pillanatnyi érzelmektől, egyik papnövendék, utcák embere, várakozás idejére, alábbi imádságot, szív nyitottsága, hallottak megvalósítására, tanítás dolgozzon, kettős kereszt, magyarság kereszténnyé, kormánykoalíció elkötelezett, világ legjobb, erősödő Magyarországgal, gazdasági eredményeket, esőt kibocsátó, viharfelhő Isten, szellemi egyensúly, pusztán érzelmeken, általa alapított, figyelemfelhívás, természetvédelem, összetartozásról, megmaradásunkra, párkapcsolatban, kormánykoalíció, magyarországgal, megvalósítására, kapcsolatokban, energiaközpont, tapasztalatai,
© 2013 TVN.HU Kft.