Belépés
Az ukrán hatóságok elfogták és meggyanúsították a kijevi megyei képviselő elleni merénylet elkövetőit
... kitervelt, kiskorú sérelmére elkövetett szándékos emberöléssel gyanúsítják, amiért 15 év börtönbüntetés, de akár életfogytiglan is kiszabható.
A rendőrség közlése szerint már hétfőn őrizetbe vették a két elkövetőt, akik beismerték a tettüket. Az Obozrevatel ukrán hírportál értesülése szerint a húszas évei elején járó két fiatal férfi korábban részt vett ukrán oldalon önkénte...
2019-12-03 12:21:38
Hongkongi tüntetések - Ismét tízezrek vonultak utcára, több összecsapás is volt
... tüntetők a törvénymódosítás visszavonásán túl a demonstrációkon alkalmazott rendőri intézkedések független kivizsgálását, a június 12-i események "zavargássá" minősítésének visszavonását, az őrizetbe vett tüntetők szabadon bocsátását, valamint az általános választójog bevezetését követelik.
Hongkong 1997-ben tért vissza Kínához a brit gyarmati uralom alól, és az "egy ország, ...
2019-12-02 07:04:42
Illegális bevándorlás - Verekedés tört ki migráns fiatalok között Milánó központjában
...
A rendőrök három fiatalembert vettek őrizetbe: két 18 éves és egy 17 éves tunéziait. Egyedül ők nem tudtak elszaladni a verekedés helyszínéről, mivel megsérültek, egyikük súlyosabb fejsérülést szenvedett. Eljárást indítottak ellenük, de szabadlábra helyezték őket.

A verekedés péntek kora este történt, de a hatóságok csak egy nap elteltével hozták nyilvánosságra. A ...
2019-11-16 21:32:00
A kassai vértanúkra emlékeztek Budapesten
... megadásról. Végül azzal a feltétellel nyitotta meg a kapukat, hogy a katolikus lakosságnak és egyházi személyeknek nem esik bántódása. Ennek ellenére a fejedelem hajdúi fosztogatás után őrizetbe vették a katolikus papokat. Egy részüket Dóczival együtt Erdélybe hurcolták.
Kőrösi Márk, Grodecz Menyhért és Pongrácz István 1619. szeptember 7-én szenvedtek mártírhalált.
.......
2019-11-15 08:17:06
A kassai vértanúkra emlékeztek Budapesten
... megadásról. Végül azzal a feltétellel nyitotta meg a kapukat, hogy a katolikus lakosságnak és egyházi személyeknek nem esik bántódása. Ennek ellenére a fejedelem hajdúi fosztogatás után őrizetbe vették a katolikus papokat. Egy részüket Dóczival együtt Erdélybe hurcolták.
Kőrösi Márk, Grodecz Menyhért és Pongrácz István 1619. szeptember 7-én szenvedtek mártírhalált.
.......
2019-11-13 23:46:52
Ukrán nagykövet: fél győzelem, hogy Ihor Mazur szabadlábon várhatja kiadatási ügye elbírálását
... emberi jogi ombudsman hivatalának munkatársa, valamint háborús veterán, aki harcolt az ukrán fegyveres erők kötelékében a Donyec-medencei fegyveres konfliktusban. Múlt szombaton vették őt őrizetbe a lengyel hatóságok az ukrán-lengyel határon Oroszország által ellene kiadott Interpol-körözés alapján. A lengyel parlament alelnökének Beata Mazureknek a meghívására utazott Lengyelorsz...
2019-11-11 14:11:28
Elfogták a negyedik férfit is a szalonnai emberölés ügyében
... alosztály munkatársaival közösen fogták el Budapesten.
A Borsod-A...
2019-11-06 13:41:49
Coloradóban őrizetbe vettek egy férfit, aki zsinagógát tervezett felrobbantani
...
A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) hétfői közleménye szerint a fehér felsőbbrendűséget hirdető, 27 éves Richard Holzernak több Facebook-fiókja is volt, amelyeken erőszakra buzdított és dicsőítette a holokausztot.
A tevékenységét megfigyelő FBI dokumentumai szerint júliusban például egy privát üzenetben azt írta, "készen áll arra, hogy lepuffantson valakit". Mellékelt magár...
2019-11-05 08:01:44
Izrael hazaengedi a több hónapja fogva tartott két jordániai állampolgárt
...
Megegyezés született az Izraelben bírósági eljárás nélküli, adminisztratív fogságban tartott két jordániai állampolgárról, akiket augusztus végén, illetve szeptember elején vettek őrizetbe az izraeli biztonsági hatóságok, s akik miatt Jordánia múlt héten hazarendelte Izraelben állomásozó nagykövetét.
Az egyezmény értelmében a közeli napokban hazatérhet Jordániába a két ...
2019-11-04 20:02:04
Bolgár kamion - A rendőrség szerint vietnamiak voltak az áldozatok
... folyik világszerte, és a rendőrség egyelőre nincs abban a helyzetben, hogy az áldozatok bármelyikének kilétéről tájékoztatást adjon.
A nyomozás keretében pénteken három embert vettek őrizetbe, kettőt Vietnamban, egyet Írországban.
Az ügyben már a múlt héten is őrizetbe vettek négy gyanúsítottat, hármat Angliában, egyet Írországban.
Az Angliában őrizetbe vett emberek...
2019-11-02 07:04:08
1 2 3 .....................129 130 ...........194 195 ..........258 259 260 
Címkék: Ihor Mazur, Kőrösi Márk, Grodecz Menyhért, Pongrácz István, Beata Mazureknek, Szövetségi Nyomozó Iroda, Richard Holzernak, ukrán hatóságok, kijevi megyei, kassai vértanúkra, negyedik férfit, szalonnai emberölés, több hónapja, rendőrség szerint, rendőrség közlése, húszas évei, törvénymódosítás visszavonásán, demonstrációkon alkalmazott, június 12-i, őrizetbe vett, általános választójog, brit gyarmati, rendőrök három, verekedés helyszínéről, verekedés péntek, hatóságok csak, feltétellel nyitotta, katolikus lakosságnak, fejedelem hajdúi, katolikus papokat, részüket Dóczival, ukrán fegyveres, lengyel hatóságok, ukrán-lengyel határon, lengyel parlament, meghívására utazott, fehér felsőbbrendűséget, tevékenységét megfigyelő, privát üzenetben, izraeli biztonsági, egyezmény értelmében, közeli napokban, rendőrség egyelőre, áldozatok bármelyikének, nyomozás keretében, múlt héten, meggyanúsították, törvénymódosítás, demonstrációkon, állampolgárról, életfogytiglan, börtönbüntetés, adminisztratív, nyilvánosságra,
© 2013 TVN.HU Kft.