Belépés
A legerősebb gyógynövény:
... használni: Önts egy teáskanál rozmaringhoz 2 pohár forrásban lévő vizet, töltsd át egy termoszba, hagyd állni 30 percig, majd szűrd le. Vegyél be ebből 1-2 evőkanállal napjában 3-szor, étkezések előtt.

2. Fiatalítja a bőrt
Hidratálja a bőrt, csökkenti a ráncokat, serkenti a vérkeringést, tonizál, elhárítja a gyulladásokat, eltünteti a pigment foltokat.

E...
2021-02-22 21:50:52
Gyomorégésre és refluxra
... nyers, szűretlen almaecet fogyasztása megakadályozhatja a savas reflux kialakulását. Ehhez keverjen össze 2 dl vízben egy teáskanálnyi almaecetet és fogyassza el ezt a keveréket minden egyes étkezés előtt.

A gyömbér nemcsak az émelygés, hanem a reflux megszüntetésében is kiemelkedő szerepet játszik. Készíthetünk belőle teát, ami akkor a leghatásosabb, ha étkezések előtt...
2021-02-17 20:14:10
Hamvazószerdával megkezdődik a húsvéti előkészületi idő, .
... hívek részére. E két napon és nagyböjt többi péntekén a 14 évesnél idősebb tagjait arra kéri az Egyház, hogy a böjti fegyelem megtartásaként ne fogyasszanak húst és a legfeljebb háromszori étkezés részeként csak egyszer lakjanak jól. A görög katolikus közösségekben hamvazószerda előtti hétfőn kezdődik a nagyböjti időszak.
Mindezen előírások mellett fontos rámutatni arra, hogy...
2021-02-17 14:46:50
Hamvazó szerda - nagyböjt kezdete
... hívek részére. E két napon és nagyböjt többi péntekén a 14 évesnél idősebb tagjait arra kéri az Egyház, hogy a böjti fegyelem megtartásaként ne fogyasszanak húst és a legfeljebb háromszori étkezés részeként csak egyszer lakjanak jól. A görögkatolikus közösségekben hamvazószerda előtti hétfőn kezdődik a nagyböjti időszak.
Mindezen előírások mellett fontos rámutatni arra, hogy ...
2021-02-16 16:25:42
Magas koleszterinszint ellen
... csökkentésében.

A fahéj nemcsak a vércukorszintet normalizálja, hanem a magas koleszterinszintet is csökkenti. Készítsen a fajhéjból teát, és mindennap fogyasszon el belőle 2 pohárral étkezés előtt. A fahéjtea az egyik leghatásosabb a koleszterinszint normalizálására, de ilyen hasonlóan pozitív hatása van még az almaecetnek is. Természetesen nem önmagában kell inni, han...
2021-02-12 19:29:01
Afrika iránti elkötelezettsége a Dél-Szudánnak
... egy jó lehetőségnek tekintsük ezt az utat, hanem valóban missziónak. Azt akarták, hogy érezzük: mi azért megyünk oda, hogy segítsünk az ott élőknek. A kiutazásunk után a szállást és az étkezést már a rend szervezte meg számunkra, a helyi körülményeknek megfelelő, nagyon egyszerű módon.
- Ezeknek az élményeknek a hatására született meg Önben az elhatározás, hogy összefog...
2021-02-07 20:01:30
A természetes módszerek beválhatnak IBS-re
... IBS betegségre lehet szedni gyógyszert, de igazából ezek csak a tüneteket nyomják el, nem oldják meg a problémát. A rendszeres testmozgás, a puffadást okozó ételek kerülése, az egészséges étkezés és néhány kiegészítő segíthet a tünetek csökkentésében és megszüntetésében. Mi most néhány ilyen kiegészítőt sorolunk fel.

Az egyik házi módszer lehet a természetes enzimekben ...
2021-02-04 13:11:54
Ferenc pápa katekézise 02.03
... meghozta az utolsó vacsorán a világ üdvösségéért.
A keresztény ember imája sajátjává teszi Jézus szentségi jelenlétét. Ami rajtunk kívül áll, az részünkké válik: a liturgia ezt az étkezés oly természetes gesztusával is kifejezi. A misét nem lehet csak ,,hallgatni"! Nem helyes, ha valaki azt mondja, hogy ,,misét hallgatni megyek". A szentmisét nem lehet p...
2021-02-04 13:08:29
Megmutatjuk, mekkora a tömeg
... néhány felvételt is készítettünk. Ennyi embert egymás mellett enni pedig hónapok óta nem láttunk:

Arra már a belépéskor figyelmeztetik a vendégeket, hogy amíg nem kezdik el az étkezést, viselniük kell a maszkot. Az étkezdében fertőtlenítőket is kihelyeztek, de az asztalok között nem minden esetben van meg a másfél-két méteres távolság.

Vagyis ez az üzemi étke...
2021-01-31 20:56:07
Gyógynövények vírusfertőzésre – Interjú Lopes-Szabó Zs
... gyógyteákat, hogy ezekkel is erősítse a szervezetét, de a gyógynövényeken kívül mit tesz még ennek érdekében? Például a táplálkozásra mekkora hangsúlyt fektet?

Az egészséges étkezés az alap, amit ezekben az időkben még inkább hangsúlyozni kell. Ami nagy károkat okoz az egészségünknek az a túl sok cukros étel, a boltokban kapható kekszek, péksütemények, nasik fogyasztása...
2021-01-30 22:56:37
1 2 3 ................815 .........1222 1223 ........1629 1630 
Címkék: Interjú Lopes-Szabó Zs, legerősebb gyógynövény, húsvéti előkészületi, természetes módszerek, teáskanál rozmaringhoz, pigment foltokat, savas reflux, teáskanálnyi almaecetet, keveréket minden, gyömbér nemcsak, reflux megszüntetésében, böjti fegyelem, legfeljebb háromszori, görög katolikus, nagyböjti időszak, görögkatolikus közösségekben, fahéj nemcsak, vércukorszintet normalizálja, fajhéjból teát, egyik leghatásosabb, koleszterinszint normalizálására, kiutazásunk után, rend szervezte, helyi körülményeknek, hatására született, tüneteket nyomják, rendszeres testmozgás, puffadást okozó, egészséges étkezés, tünetek csökkentésében, egyik házi, természetes enzimekben, utolsó vacsorán, világ üdvösségéért, keresztény ember, részünkké válik, belépéskor figyelmeztetik, étkezdében fertőtlenítőket, asztalok között, másfél-két méteres, üzemi étke, gyógynövényeken kívül, táplálkozásra mekkora, boltokban kapható, koleszterinszint, elkötelezettsége, hamvazószerdával, megszüntetésében, vírusfertőzésre,
© 2013 TVN.HU Kft.