Belépés
Rádiós pályázatokról és médiafelügyeleti bírságokról is döntött a médiatanács
...
A testület a honlapján csütörtökön közzétette a Szigetszentmiklós 107,0 MHz-es helyi rádiós frekvencia pályázati felhívását kereskedelmi hasznosításra, miután a jelenleg azon üzemelő Lakihegy Rádió szolgáltatójának jogosultsága májusban - tizenkét év után - végleg lejár. A pályázati ajánlatokat február 18-án lehet majd benyújtani.
A tanács véleményezésre a honlapján közz...
2019-01-18 19:12:23
Korom Ferenc: a Bocskai dandárt kiemelt figyelem övezi
...
Korom Ferenc altábornagy a dandár új parancsnokának beiktató ünnepségén utalt arra, hogy január elsejével megtörtént a Honvédelmi Minisztérium és a honvéd vezérkar dezintegrációja és megalakult a Magyar Honvédség Parancsnoksága. Az átalakulás személyi változásokkal is jár, ami elérte a Bocskai dandárt, a honvédség legnagyobb szárazföldi alakulatát.
Az altábornagy köszöne...
2019-01-17 14:42:30
Frekvenciák pályázati felhívásait tett közzé, illetve rádiós pályázatokról és bírságokról döntött a médiatanács
...
Az NMHH kommunikációs igazgatóságának pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a testület véglegesítette és a honlapján közzétette a Dunaújváros 99,1 MHz-es helyi, és a Győr 96,4 MHz körzeti rádiós frekvenciák pályázati felhívásait, előbbit közösségi, utóbbit kereskedelmi jellegű hasznosításra. Az ajánlatokat február 11-én és 20-án lehet majd benyújtani.
Közölték:...
2019-01-11 14:01:44
Giuseppe Zagarrio: Csend
Csend
Giuseppe ZagarrioFehér vászonra rótt kuszált sorokra
az idő üt pecsétet, hogy parányi
sugár ragyogjon majd, midőn az árnyak
sötét sértése szálanként csírázik
az ég talajából köves talajra.
A megszületett csönd órája ez már,
a pihenésé...
2019-01-09 19:53:33
Nem voltak társai a németországi tömeges adatlopás feltételezett elkövetőjének
...
A gyanúsított 20 éves, német állampolgár, a szüleivel él Hessen tartományban, tanulói jogviszonyban áll, büntetlen előéletű. Aktív és volt politikusok, újságírók, művészek személyes adatait szerezte meg és hozta nyilvánosságra illetéktelenül.
Informatikai szakképzettsége nincs, de volt "elég ideje és érdeklődése" az adatok eltulajdonításához szükséges ismeretek elsajátí...
2019-01-08 13:11:54
Horvátországban mérsékelték Josip Perkovic egykori jugoszláv titkosszolgálati vezető büntetését
...
A bíróság azzal indokolta döntését, hogy a 73 éves Perkovic ügyében hozott ítéletet összhangba kellett hoznia a hatályos horvát törvényekkel. Mivel Horvátországban nem létezik életfogytiglani szabadságvesztés, a bíróság harminc évet rótt ki rá. A védelem a legfelsőbb bíróságon fellebbezhet.
A gyilkosságért kiszabható legsúlyosabb büntetés Horvátországban 40 év szabadság...
2018-12-14 14:42:13
Feljelentették Sepsiszentgyörgy polgármesterét, mert nem zászlózta fel úgy a várost december elsejére, mint már
...
A feljelentésről Dan Tanasa a magyar feliratok és szimbólumok elleni pereskedéseiről elhíresült blogger, az ADEC elnöke számolt be a személyes blogján kedden.
Tanasa közölte: a román nemzeti ünnep előtt sajtóközleményben szólította fel Antal Árpádot, hogy ugyanazokra a helyekre ugyanakkora méretű román zászlókat tűzzön ki december elsejére, mint amekkora magyar zászlókk...
2018-12-04 17:32:27
Sóhajok - versekben
... vacogva,
de hívta az éj
s a sötét csatorna:
az élet szörnyüség,
a halál őrűltszép!
És visz a vágy -
akárhol, akárhol,
csak itt ne tovább!

Leugrott! Őrület!
Vad folyó, jéghideg,
halálos íz
ha ugrott, te lökted,
mindig zúg előtted,
gaz férfi! a víz:
nyeld te is, fürödj meg
benne, ha bírsz!

Vi...
2018-11-30 13:00:36
Törő Zsóka
TÖRŐ ZSÓKA


Kacsa Istvánné Törő Zsóka (Nagykanizsa. 1948 09. - ) pedagógus költő. Versei elsősorban lelki életéről, a...
2018-11-23 20:30:28
Tőzsde - Veszteséges kezdés New Yorkban
...
New Yorkban a kereskedés kezdetén a DJIA-30 index 0,11 százalék, az S&P-500 index 0,26 százalék, a Nasdaq Composite index 0,39 százalék veszteséget mutatott.
Az árfolyamcsökkenést a technológiai részvények vezették az Apple gyengülését követve. Az Apple részvénye a tőzsdén kívüli forgalomban a nyitást megelőzően közel két százalékkal gyengült, mivel a Wall Street Journal...
2018-11-19 15:39:21
1 2 3 .............................89 90 ...............134 135 ..............177 178 179 
Címkék: Korom Ferenc, Giuseppe Zagarrio, Josip Perkovic, Feljelentették Sepsiszentgyörgy, Törő Zsóka, Lakihegy Rádió, Honvédelmi Minisztérium, Magyar Honvédség Parancsnoksága, Mivel Horvátországban, Antal Árpádot, TÖRŐ ZSÓKA, Kacsa Istvánné Törő Zsóka, Nasdaq Composite, Wall Street Journal, németországi tömeges, várost december, honlapján csütörtökön, jelenleg azon, pályázati ajánlatokat, tanács véleményezésre, honlapján közz, honvéd vezérkar, átalakulás személyi, honvédség legnagyobb, altábornagy köszöne, testület véglegesítette, honlapján közzétette, ajánlatokat február, megszületett csönd, bíróság azzal, hatályos horvát, bíróság harminc, legfelsőbb bíróságon, gyilkosságért kiszabható, magyar feliratok, személyes blogján, román nemzeti, helyekre ugyanakkora, sötét csatorna, élet szörnyüség, halál őrűltszép, kereskedés kezdetén, technológiai részvények, tőzsdén kívüli, nyitást megelőzően, titkosszolgálati, sepsiszentgyörgy, szolgáltatójának, médiafelügyeleti, szabadságvesztés, szakképzettsége,
© 2013 TVN.HU Kft.