Belépés
Öttusa-vb - A budapesti világbajnokság az év versenye
... valóságos öttusa- és laser run-fesztivál zajlott az elmúlt napokban, és zajlik még vasárnap is."
A főtitkár emlékeztetett rá, hogy Magyarország általában tízévente rendez öttusa-világbajnokságot, de a következőt 2027-re tervezi a szövetség, mert akkor lesz száz éve, hogy az első hivatalos öttusaversenyt lebonyolították a Ludovikán.
"Vagyis akkor leszünk százévesek, és sz...
2019-09-08 14:31:28
Vizes vb 2027 - Fürjes: Budapest akár holnap készen állna a rendezésre
... reggeli Sporthíradójában.
Kérdésre válaszolva emlékeztetett rá, hogy Julio C. Maglione, a vizes sportokat tömörítő szervezet, a FINA elnöke a vasárnap véget ért kvangdzsui világbajnokságot nem minősítette minden idők legjobbjának, "csak nagyon sikeresnek nevezte", így "továbbra is Budapest áll ennek a dobogónak a tetején".
A FINA július 21-én döntött arról, hogy Budapest...
2019-07-31 12:11:28
Gulyás: a kohéziós források elosztásánál vegyék figyelembe a nemzeti régiókat!
... Viktor miniszterelnök magánlátogatáson van Szentpéterváron.
A miniszter ugyancsak kérdésre közölte, az egész ország büszke lehet arra, hogy Magyarország 2027-ben ismét vizes világbajnokságot rendezhet. Hangsúlyozta, a két évvel ezelőtti, nagy nemzeti sikert jelentő rendezés után nem kell új sportlétesítményt építeni, vagyis várhatóan csak a rendezési költségekkel kell majd s...
2019-07-21 15:41:48
Vizes vb - Budapest rendezheti a 2027-es világbajnokságot
... olimpiai bajnok vízilabdázó, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke is.
A döntéssel kapcsolatban Julio C. Maglione, a FINA elnöke kifejtette: a magyar főváros a valaha volt legjobb világbajnokságot rendezte két évvel ezelőtt, és semmi kétsége afelől, hogy a bizalmat ismét meghálálja.
Fürjes Balázs, a nemzetközi sportpályázatokért felelős kormánybiztos elmondta, hogy a FINA...
2019-07-21 13:41:43
Budapest 2025-ben vagy 2027-ben megint vizes-vb-t rendezne
... lehetőségük beadni a hivatalos pályázatot, a FINA vezető testülete pedig július 11-én dönt a helyszínekről.
Magyarország - Budapesten és Balatonfüreden - tavaly már rendezett vizes világbajnokságot, míg 2020-ban az úszók, vízilabdázók, szinkronúszók és műugrók Európa-bajnokságát rendezik meg a Duna Arénában, amely 2024-ben a rövidpályás vb-nek ad otthont.
A 2019-ben a dé...
2018-11-30 16:51:10
1 
Címkék: Julio, Magyar Vízilabda Szövetség, Fürjes Balázs, Duna Arénában, budapesti világbajnokság, kohéziós források, nemzeti régiókat, 2027-es világbajnokságot, elmúlt napokban, főtitkár emlékeztetett, következőt 2027-re, első hivatalos, vizes sportokat, vasárnap véget, miniszter ugyancsak, egész ország, rendezési költségekkel, döntéssel kapcsolatban, magyar főváros, valaha volt, bizalmat ismét, hivatalos pályázatot, rövidpályás vb-nek, világbajnokságot, sporthíradójában, magánlátogatáson, lebonyolították, szentpéterváron, balatonfüreden, miniszterelnök, világbajnokság, öttusaversenyt, emlékeztetett, helyszínekről, kormánybiztos, szinkronúszók, magyarország, kapcsolatban, hangsúlyozta, elosztásánál, vízilabdázók, költségekkel, legjobbjának, minősítette, bajnokságát, vízilabdázó, rövidpályás, lehetőségük, sikeresnek, következőt, százévesek, nemzetközi, meghálálja, kifejtette, pályázatot, rendezésre, rendezheti, budapesten, kvangdzsui, figyelembe, válaszolva, vízilabda, döntéssel, tízévente, általában, szövetség, rendezhet,
© 2013 TVN.HU Kft.