Belépés
Kulturális örökség napjai - Programok a keszthelyi Balatoni Múzeumban
... animációkon is bemutatják, hogy nézett ki az egykori római erőd, és miként lehetne Keszthely-Fenékpuszta területén egy régészeti parkot kialakítani. A kiállításon látható makettek és a 3D-s látványtervek alapján szombaton a gyermekek legóból építhetik fel a római erődöt, vagy annak épületeit - fűzte hozzá.
Vasárnap 17 órakor a Keszthelyi Városvédő Egyesület előadásai hangzan...
2019-09-19 07:40:55
Épülhet az ekső úszó város
... kerülni.


Bár az elképzelés nem új keletű, a szervezet most csodálatos látványterveket mutatott meg a készülő úszó városról.

...
2017-11-19 21:39:42
Budapest 21 LEGSZEBB ÉPÜLETE
... rendszerváltás után az önkormányzathoz. Többféle terv született a kecses épület hasznosítására, ennek ellenére évtizedekig állt üresen, málladozva. Most megkezdték a felújítását. A látványtervek szerint pazar külseje lesz, és a környezetét is rendbe teszik.


...
2017-09-19 18:12:21
Budapesten . . .
... rendszerváltás után az önkormányzathoz. Többféle terv született a kecses épület hasznosítására, ennek ellenére évtizedekig állt üresen, málladozva. Most megkezdték a felújítását. A látványtervek szerint pazar külseje lesz, és a környezetét is rendbe teszik.


...
2017-09-18 07:18:54
Az ünnepi fényjáték a fővárosban Budapesten
... rkp., Raoul Wallenberg rkp.).

A hagyományosnak mondható kilövési helyszínek - a Lánchíd és a Duna - idén kiegészülnek a Szabadság híddal és a Gellért-heggyel. A látványtervek alapján elmondható, hogy a Dunáról kilőtt elemeket keretbe foglalja Budapest két legimpozánsabb és legpatinásabb hídja, amelyek egyébként aktív szereplői lesznek a tűzijátéknak. A vizuá...
2015-08-18 09:42:56
2016 Olimpia Rio De Janeiro
... XXI. századi megoldást tárnak elénk. A hírek szerint ugyanaz a cég készíti a rioi olimpiai falu terveit, aki a londoni olimpián is jeleskedett. Már korábban be mutatták az előzetes látványterveket is. Ez az olimpiai falu a stdionokkal együtt mind a fenntarthatóságra hajazik, tehát tele lesz zöld megoldásokkal.

Érdekes, hogy Dél-Amerika még soha nem adott helyt olimpiai ...
2014-10-16 22:57:36
POSZT - Khell Csörsz és Bujdosó Nóra az év díszlet-, illetve jelmeztervezője
... István, Szergej Maszlobojscsikov, Tresz Zsuzsa, Varjas Zsófi és Zeke Edit munkája. Versenyen kívül láthatók Birta Gábor (Jel-mez bt.) művészi kivitelezésű vértjei és bemutatkozik a 3D-s látványterveket készítő Színpadkép-MKKE - Galló Horváth Árpád munkáival.
A tárlat szervezőinek tájékoztatása szerint a Látványtér 2013 kiállítása június 20-ig tekinthető meg a Széchenyi téri P...
2013-06-09 14:52:16
POSZT - Látványtér 2013 - Az év díszlet- és jelmeztervezője
... Rátkai Erzsébet, Rományi Nóra, Rózsa István, Szergej Maszlobojscsikov, Tresz Zsuzsa, Varjas Zsófi és Zeke Edit munkája. Versenyen kívül Birta Gábor kivitelező (Jel-mez bt.) és a 3D-s látványterveket készítő Galló Horváth Árpád (Színpadkép-MKKE) munkáit is megismerhetik az érdeklődők.
A Látványtér 2013 kiállítása június 20-ig tekinthető meg a Széchenyi téren található Pécsi Ga...
2013-06-07 15:13:41
Óriáshullám móló Floridában.
A holland Bjarke Ingels Group (BIG) koncepciója is szerepel a floridai St. Petersbrug mólójának áttervezésére kiírt pályázat három finalistája között - a látványtervekre ránézve rögtön érthető, hogy a létesítmény maximálisan kielégíti a feltűnő, ikonikus építészeti elem iránti igényt.

...
2011-12-24 23:16:15
"Kacsalábon" forgó paloták
... kísérleti-építészeti fővárosában, Dubaiban?

A megálmodó:


Látványtervek és magyarázatok:A szintek között turbinák termelik az ...
2008-01-23 10:17:47
1 
Címkék: Balatoni Múzeumban, LEGSZEBB ÉPÜLETE, Olimpia Rio De Janeiro, Khell Csörsz, Bujdosó Nóra, Keszthelyi Városvédő Egyesület, Raoul Wallenberg, Szergej Maszlobojscsikov, Tresz Zsuzsa, Varjas Zsófi, Zeke Edit, Birta Gábor, Galló Horváth Árpád, Rátkai Erzsébet, Rományi Nóra, Rózsa István, Pécsi Ga, Bjarke Ingels Group, keszthelyi Balatoni, ekső úszó, ünnepi fényjáték, fővárosban Budapesten, egykori római, régészeti parkot, kiállításon látható, 3D-s látványtervek, gyermekek legóból, római erődöt, szervezet most, készülő úszó, kecses épület, látványtervek szerint, hagyományosnak mondható, látványtervek alapján, hírek szerint, rioi olimpiai, londoni olimpián, előzetes látványterveket, olimpiai falu, stdionokkal együtt, fenntarthatóságra hajazik, 3D-s látványterveket, tárlat szervezőinek, holland Bjarke, látványtervekre ránézve, létesítmény maximálisan, szintek között, maszlobojscsikov, jelmeztervezője, látványterveket, látványtervekre, önkormányzathoz, hasznosítására, hagyományosnak, rendszerváltás,
© 2013 TVN.HU Kft.