Belépés
Kovács: az EP bevándorláspárti többsége ismét bizonyította, neki csak a migránsok fontosak
...
Az Európai Parlament a Sargentini-jelentésben védelmébe vette a terrorista cselekmény miatt elítélt Ahmed H.-t, nem törődve azzal, hogy rátámadt a magyar rendőrökre, és át akarta törni a kerítést - írta Kovács Zoltán.
Viszont rögtön megtámadták azt a volt macedón miniszterelnököt, aki kerítést épített, és így próbálta megállítani a migránsokat - tette hozzá.
"Az Eur...
2018-11-29 23:01:36
Kövér László Törökországban: türk testvéreink maguk közé fogadtak
... jövő évi ülését Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban tartják.

Kövér László szerda este a Két nemzet, egy kamera című fotókiállítás-sorozat újabb tárlatnyitóján vett részt az izmiri Ahmed Adnan Saygun Kulturális Központban. A kiállítás keretében ezúttal Izmir és Tokaj vidékének szépségeit mutatta be öt magyar és öt török, többségében amatőr alkotó.
Kövér László a megny...
2018-11-21 21:48:07
Birkózó-vb - Orosz, japán és amerikai aranyak hétfőn
... és Takahasi Juki (Japán)
a döntőben:Ugujev-Szanajev 4-3
szabadfogású 65 kg, világbajnok:
-------------------------------- Otoguro Takuto (Japán)2. Bajrang Bajrang (India)3. Ahmed Csakajev (Oroszország) és Alejandro Valdes Tobier (Kuba)
a döntőben:Otoguro-Bajrang 16-9
szabadfogású 79 kg, világbajnok:
-------------------------------- Kyle Douglas (Egyes...
2018-10-22 21:13:41
Nagyjából 160 radikális iszlamistát tartanak megfigyelés alatt Hollandiában
... majd Utrecht, Arnhem, Gouda, Zoetermeer és Delft.
A kormány 2015 óta évi hatmillió eurót bocsát a helyi hatóságok rendelkezésére a radikálisok megfigyelését célzó programra (PGA).
Ahmed Marcouch arnhemi polgármester kiemelte, hogy ez a program tette lehetővé múlt héten hét ember őrizetbe vételét terrorcselekmény előkészítése miatt, közülük ugyanis többen is megfigyelés a...
2018-10-11 11:32:19
EU-csúcs - Kormányszóvivő: a többség elutasította az új Frontex-javaslatot
... fogalmazott: "a politikai bosszú kategóriájába tartozó" Sargentini-jelentés elfogadása, az Európa Tanács migrációs és határőrizetről szóló jelentése vagy az Amnesty International megszólalása Ahmed H. ügyében mind azt a célt szolgálja, hogy megpróbálják Magyarországot "beállítani a sorba" a bevándorláspolitika ügyében.
Azt mondta: nem az Európai Bizottság, hanem Angela Merkel...
2018-09-20 22:43:31
Ahmed H. pere - Jogerősen öt év börtönre ítélték a szír férfit
...
A táblabíróság a határzár tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett tiltott átlépése és társtettesként, állami szerv kényszerítése céljából, személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetésével megvalósított terrorcselekmény bűntettében mondta ki bűnösnek másodfokon a Cipruson élő szír férfit.
A szabadságvesztés kiszabása mellett a bíróság a vádlottat tíz évre kiutasítot...
2018-09-20 12:52:30
Ahmed H. pere - Az ügyész súlyosítást, a védő eltérő minősítést és enyhítést kért
... zavargás többi résztvevőjével.
Az ügyvéd közölte: a Cipruson élő vádlott uniós tartózkodási engedéllyel rendelkezett, így az, hogy átlépte a határt, csupán szabálysértésnek minősül.
Ahmed H. az utolsó szó jogán bocsánatot kérve azt mondta, nagyon sajnálja a történteket, azt, hogy erőszakosan lépett fel, a rendőrök ellen fordult. Hozzátette, terrorcselekmény elkövetésével...
2018-09-20 11:43:38
Ahmed H. pere - IM: ne gyakoroljon nyomást az AI a független magyar igazságszolgáltatásra!
...
Az IM arra reagált, hogy az AI petícióban azt kérte, enyhítsenek a társtettesként elkövetett terrorcselekményért nem jogerősen elítélt Ahmed H. büntetésén, változtassák meg az általa elkövetett bűncselekmény minősítését.
Azt írták: Magyarországon a bíróságok függetlenek, sem a kormánynak, sem más szervezetnek nem lehet beleszólása a bírósági ítéletek meghozatalába, sem ...
2018-09-18 18:54:15
Ahmed H. pere - Petíciót adott át az AI az IM-nek a büntetés enyhítéséért
... érkezett Magyarországról, a legtöbben Norvégiából és Hollandiából csatlakoztak a kezdeményezéshez - tette hozzá.
Az aláírók arra kérik a hatóságokat, hogy ne kezeljék terrorcselekményként Ahmed H. tettét.
Demeter Áron közölte, nem gondolják, hogy a szír férfi ártatlan. Úgy vélekedett: vitán felül állóan bűncselekmény, hogy eldobott néhány követ, ez azonban hivatalos szem...
2018-09-18 17:54:10
Fidesz: az Európai Bíróság itt akarja tartani a bűnözőket ahelyett, hogy kiutasítaná őket
... arról beszélt, hogy az Európai Bíróság napokban hozott ítélete szerint egy emberölési kísérletet elkövető afgán menedékkérőtől nem tagadhatja meg Magyarország a menedékjogot.
Sadzsin Ahmed menedékjogát azért vonta vissza, majd újbóli menedékkérelmét azért utasította el Magyarország, mert emberölés kísérlete és más súlyos bűncselekmények miatt jogerősen elítélte a magyar bírós...
2018-09-18 17:34:14
1 2 3 ................52 53 ........78 79 .......103 104 105 
Címkék: Kövér László Törökországban, Ahmed, Európai Bíróság, Európai Parlament, Kovács Zoltán, Kövér László, Ahmed Adnan Saygun Kulturális Központban, Takahasi Juki, Otoguro Takuto, Bajrang Bajrang, Ahmed Csakajev, Alejandro Valdes Tobier, Kyle Douglas, Ahmed Marcouch, Európa Tanács, Amnesty International, Európai Bizottság, Angela Merkel, Demeter Áron, Sadzsin Ahmed, migránsok fontosak, többség elutasította, szír férfit, ügyész súlyosítást, védő eltérő, független magyar, büntetés enyhítéséért, bűnözőket ahelyett, terrorista cselekmény, magyar rendőrökre, volt macedón, kamera című, izmiri Ahmed, kiállítás keretében, kormány 2015, helyi hatóságok, radikálisok megfigyelését, program tette, politikai bosszú, célt szolgálja, határzár tömegzavargás, szabadságvesztés kiszabása, ügyvéd közölte, rendőrök ellen, társtettesként elkövetett, általa elkövetett, bíróságok függetlenek, bírósági ítéletek, legtöbben Norvégiából, aláírók arra, szír férfi, emberölési kísérletet, magyar bírós, szabadságvesztés, kezdeményezéshez,
© 2013 TVN.HU Kft.