Belépés
Hirmorzsák - 2021 Március
... kicsi - előválasztás baloldali módra
Alapjogokért Központ: Csak a bizonytalanság biztos

[/l...
2021-03-01 19:30:41
A BBC magyarországi tudósítója szerint 1987-ben a pártlapban
... Nemzetben
Miről beszél Nick Thorpe, a BBC »objektív« és »független« tudósítója" címen közölt írást a magyar jobboldal meghatározó gondolkodója, Fricz Tamás, az Alapjogokért Központ kutatási tanácsadója a Magyar Nemzetben. Fricz a brit újságíró július 24-én, az Index-botrányról megjelent 120 szavas kommentárját kifogásolta.

Nick Thorpe, a B...
2020-08-07 21:39:57
Koronavírus - Alapjogokért Központ: a helyreállítási alapról nagyon különbözők a vélemények
...
Kurucz Orsolya hozzátette: az általános tagországi állásponttól a "fukar négyek" - Svédország, Ausztria, Dánia és Hollandia - véleménye áll a legmesszebb.
Ezek az országok a kezdetektől ellenzik, hogy az Európai Unió hitelt vegyen fel, és a déli tagállamok vissza nem terítendő támogatás formájában részesüljenek belőle - emelte ki. Ha mégis így lenne, akkor a támogatáshoz...
2020-07-16 10:01:19
Alapjogokért Központ: világtendencia a kormányzati döntéshozatal kiszervezése
...
Szánthó Miklós kiemelte: ennek a törekvésnek az a célja, hogy a döntéshozatal lokális szintről demokratikus legitimációt nélkülöző "szuperstrukturális szintre" kerüljön. Mindennek pedig végső célja az állami szuverenitás letörése, valamilyen nemzetközi globális alkotmány létrehozásával - tette hozzá.
Mint mondta, e törekvés eszközei a nemzetközi szervezetek, mint például...
2020-07-10 12:22:12
Alapjogokért Központ: Jourová "fakenews-ozása" a fake news
... Bizottság nem sokkal annak hatályba lépése után kötelezettségszegési eljárást is indított Magyarország ellen, amely jelenleg az Európai Unió Bírósága előtt van - emelték ki.
Az Alapjogokért Központ közösségi oldalán közölt bejegyzésében több pontban gyűjtötték össze az Európai Bizottság érvelését, amellyel az alkotmány bevándorlással kapcsolatos szabályait támadja.
Han...
2020-06-11 12:32:02
Koronavírus - Elemző: gazdasági kérdések miatt fontos az új nemzeti konzultáció
... hozzon.
Több d...
2020-06-01 11:16:25
Illegális bevándorlás - Alapjogokért Központ: a tranzitzónák jogi szempontból sem nevezhetők őrizetnek
...
Az Európai Bíróság szerint kifogásolható a tranzitzónák működése, ezért a magyar kormány most megszünteti azokat, a tompait és a röszkeit zárják be - hangzott el a műsorban.
Horváth József azt mondta, a tranzitzónákban lehetőség nyílt a menedékkérelmek leadására, a kérelmezők személyazonosságának, születési helyének beazonosítására és a járvány okán egészségügyi vizsgála...
2020-05-23 09:01:30
Koronavírus - Alapjogokért Központ: figyelemelterelés az EP vitája
...
Kiemelte: a vitának nincsen semmilyen tétje. Az EP ezzel saját magáról állít ki "szegénységi bizonyítványt", hiszen a Bizottság nem talált a magyar koronavírus elleni törvényben semmi kivetnivalót. Nyilvánvalóvá vált, hogy politikai támadások kereszttüzében áll Magyarország az EP részéről - értékelt.
Egyáltalán nem kellene lefolytatni a vitát, vagy ha már lefolytatják, n...
2020-05-11 21:22:39
Alapjogokért Központ: az EB nem érzi felelősségének, hogy az uniós állampolgárok jogaiért kűzdjön
...
Vasárnap az M1 aktuális csatornán a Székely Nemzeti Tanács európai polgári kezdeményezésével kapcsolatban elhangzott, hogy több tízezer aláírás hiúsulhatott meg, amikor az őshonos nemzeti régiók védelméről szóló kezdeményezés aláírásgyűjtő oldala leállt.
Párkányi Eszter a műsorban azt mondta, hogy a bizottság technikai hibára adott reakciója megmutatja majd, mit gondolna...
2020-05-10 09:41:02
Koronavírus/Illegális bevándorlás - Alapjogokért Központ: ha csillapodik a járvány, ismét megindulnak a migráns
...
A műsorban elhangzott, hogy márciusban 43 százalékkal kevesebb menedékkérelmet adtak be Európában, mint egy évvel korábban, amit a koronavírus-járvánnyal magyaráznak.
Horváth József erre reagálva elmondta, az embercsempész-hálózatok tudomásul vették, hogy a legtöbb európai ország lezárta határait, ezért a tevékenységüket döntően felfüggesztették. Ugyanakkor a tengeri útv...
2020-05-05 21:04:02
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .27 28 29 
Címkék: Alapjogokért Központ, Nick Thorpe, Fricz Tamás, Magyar Nemzetben, Kurucz Orsolya, Európai Unió, Szánthó Miklós, Európai Unió Bírósága, Európai Bizottság, Európai Bíróság, Horváth József, Székely Nemzeti Tanács, Párkányi Eszter, helyreállítási alapról, kormányzati döntéshozatal, fake news, tranzitzónák jogi, uniós állampolgárok, bizonytalanság biztos, magyar jobboldal, brit újságíró, általános tagországi, kezdetektől ellenzik, déli tagállamok, döntéshozatal lokális, állami szuverenitás, nemzetközi szervezetek, alkotmány bevándorlással, tranzitzónák működése, magyar kormány, röszkeit zárják, tranzitzónákban lehetőség, menedékkérelmek leadására, járvány okán, vitának nincsen, magyar koronavírus, őshonos nemzeti, bizottság technikai, műsorban elhangzott, évvel korábban, legtöbb európai, tevékenységüket döntően, felfüggesztették, beazonosítására, menedékkérelmet, tevékenységüket, menedékkérelmek, tranzitzónákban, világtendencia, helyreállítási, felelősségének, létrehozásával, bevándorlással,
© 2013 TVN.HU Kft.