Belépés
A mozis toplista élre sprintelt a világ legyorsabb sündisznója, Sonic
...
Mivel az Egyesült Államokban háromnapos ünnep van, várhatóan hétfő estére 68 millió dollárra fog rúgni az észak-amerikai jegybevétel - adta hírül a Variety filmes hírportál.
A vártnál jobb kezdés azért is figyelemre méltó, mivel a videojátékokra épülő filmek nem igazán jönnek be a mozilátogatóknak. Igaz ez Sonic esetében is, amelynek első előzetesét tavaly annyira lehúzt...
2020-02-16 18:22:55
Müncheni konferencia - Mark Zuckerberg: nem a közösségi média a társadalmi megosztottság okozója
... portálról, és az utóbbi napokban két nagyobb szabású dezinformációs műveletet akadályoztak meg. Az egyik Oroszországból indult és Ukrajnát célozta, a másik pedig Iránból indult és az Egyesült Államokban élő felhasználók félrevezetésére irányult.
Kiemelte, hogy igen büszkék eredményeikre, és jól mutatja fejlődésüket a tavalyi európai parlamenti (EP-) választás, amelyet nem zav...
2020-02-15 23:20:12
II. János Pál pápa vízkereszti homíliája Erdő Péter .....
... Baldi, a huarazi egyházmegyét vezeted majd Peruban. Te, Gabriel Mbilingi, Lwena segédpüspöke leszel Angolában, te pedig, David Laurin Ricken, cheyenne-i segédpüspök az Amerikai Egyesült Államokban.
A püspöki felszentelés erősítsen és szilárdítson meg téged, Anton Cosa, Moldova apostoli adminisztrátori szolgálatában, és téged, Giuseppe Pasotto, mint kaukázusi apostoli adminisz...
2020-02-07 15:53:30
Tőzsde - Emelkedéssel nyitottak a New York-i indexek
... dollár) likviditást pumpált a pénzügyi rendszerbe, aminek köszönhetően a kínai részvényárfolyamok jelentősen emelkedtek, csakúgy mint a vezető tőzsdeindexek világszerte.
Az Egyesült Államokban gőzerővel halad a negyedik negyedéves gyorsjelentési szezon, de a túlnyomórészt kedvező vállalati beszámolókat eddig beárnyékolta a Kínában gyorsan terjedő járvány, amelynek következté...
2020-02-04 15:51:56
Rőmer Ottó népzenész ad koncertet a Hagyományok Házában
...
Rőmer Ottó Európa szinte minden országában turnézott már, emellett Egyiptomban, Dél-Koreában, Japánban, az Amerikai Egyesült Államokban, Argentínában is fellépett Morotva nevű együttesével. Népzenei és klasszikus zenei pályafutása kiemelkedő, a koncerten barátaival és tanítványaival, szintén elismert muzsikusokkal lép színpadra - közölték a szervezők az MTI-vel.
A közlem...
2020-02-04 07:05:40
Januárban erősödött a feldolgozóipari aktivitás az Egyesült Államokban
...
A londoni IHS Markit piackutató intézet felmérésében a feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index végleges értéke januárra 51,9 pontra csökkent a decemberi 52,4 pontról, de nagyobb lett az előzetes adatok alapján kalkulált 51,7 pontnál.
Az amerikai Institute for Supply Management (ISM) felmérésében a januári BMI 50,9 pontra emelkedett a decemberi 47,8 pontról. A piac az ...
2020-02-03 16:41:53
Koronavírus - Amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó: nincs ok a pánikra
...
"Jelen pillanatban az amerikaiaknak nincs okuk a pánikra, a koronavírus alacsony szintű kockázatot jelent az Egyesült Államokban" - fogalmazott O'Brien. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy az esetleges járvány elleni küzdelem elsődleges fontosságú az amerikai kormányzat számára. "Mindent megteszünk az amerikaiak biztonsága érdekében" - mondta.
Robert O'Brien tagja annak a mun...
2020-02-02 19:42:32
Elhunyt Andorai Péter színművész, a nemzet színésze
... előfordult, hogy évente több filmben is játszott. Megkeresték külföldi rendezők is, játszott a Zöld madár című német és a Forró ősz című osztrák filmben. Csaknem egy évet töltött az Egyesült Államokban, ahova eredetileg Szabó István Bizalom című, Oscar-díjra is jelölt filmjének bemutatójára érkezett, amelynek főszerepét játszotta.
Amerikai tartózkodása idején műszaki rajzolók...
2020-02-01 10:31:58
Lengyelország aláírta a szerződést az F-35-ös amerikai vadászgépek beszerzéséről
... amelyek révén - Varsó szerint túl magas áron - korszerű technológiákhoz is hozzájutott volna.
Lengyelország 2024-ben kapja meg az első négy gépet pilótaképzésre, amely az Egyesült Államokban esedékes. Lengyelországba az első 12-16 darabot 2026-ban, a többit pedig 2030-ig szállítják le.
Az Egyesült Államok eddig 490 ilyen gépet adott el külföldre, többek között Ausztrália...
2020-01-31 20:47:51
Decemberben a vártnál kevésbé nőttek a személyi jövedelmek az Egyesült Államokban
...
A BEA kimutatása szerint a személyi jövedelmek 0,2 százalékkal emelkedtek decemberben az előző havihoz képest az Egyesült Államokban. Novemberben 0,4 százalék volt a havi növekedés a felülvizsgált és lefelé módosított adatok alapján. Az előzetes novemberi adat 0,5 százalék növekedést mutatott. A piac 0,3 százalékos növekedést várt decemberre.
A személyes kiadások a várak...
2020-01-31 20:39:57
1 2 3 ...............379 380 ........569 570 ........757 758 759 
Címkék: Mark Zuckerberg, János Pál, Erdő Péter, Rőmer Ottó, Hagyományok Házában, Egyesült Államokban, Elhunyt Andorai Péter, Gabriel Mbilingi, David Laurin Ricken, Amerikai Egyesült Államokban, Anton Cosa, Giuseppe Pasotto, Rőmer Ottó Európa, Supply Management, Robert, Szabó István Bizalom, Egyesült Államok, mozis toplista, világ legyorsabb, közösségi média, társadalmi megosztottság, feldolgozóipari aktivitás, nemzet színésze, vártnál kevésbé, személyi jövedelmek, észak-amerikai jegybevétel, vártnál jobb, videojátékokra épülő, utóbbi napokban, egyik Oroszországból, másik pedig, tavalyi európai, huarazi egyházmegyét, püspöki felszentelés, pénzügyi rendszerbe, vezető tőzsdeindexek, negyedik negyedéves, túlnyomórészt kedvező, koncerten barátaival, előzetes adatok, amerikai Institute, amerikaiaknak nincs, koronavírus alacsony, esetleges járvány, amerikai kormányzat, amerikaiak biztonsága, évet töltött, első négy, első 12-16, többit pedig, előző havihoz, havi növekedés, előzetes novemberi, személyes kiadások,
© 2013 TVN.HU Kft.