Belépés
Koronavírus - Elemző: uniós kérdésekben a V4-ek megkerülhetetlenek
... megbeszélésén.
Párkányi Eszter erre reagálva elmondta, Németországnak sokkal több gazdasági érdeke fűződik a V4-es országokhoz, mint például Franciaországhoz.
...
2020-05-20 09:06:50
A Zsidó Világkongresszus kitüntette Angela Merkelt
... német kancellár "a civilizáció védelmezője" - fogalmazott Ronald S. Lauder.
Mint mondta, Németország, Európa és az egész Nyugat érdekében hosszú kormányfői hivatali időt kíván Angela Merkelnek. "És ha néha netán egy kissé kimerült, kérjük, emlékeztesse magát arra, hogy szükségünk van önre" - tette hozzá.
A WJC 2012 óta ítéli oda a Herzl-díjat évente egy-egy személyiségne...
2019-10-28 21:22:46
Segítséget kér a hongkongi tüntetések egyik vezetője a kínai útra készülő német kancellártól
... alapvető szabadságjogokat, és egyre erőszakosabban lép fel" - idézett a Bild című lap a szerdai számában Joshua Wong, az egyik legismertebb hongkongi demokráciapárti aktivista Angela Merkelnek írt leveléből.
Joshua Wong hangsúlyozta: a tüntetőkkel szembeni egyre keményebb hatósági fellépés olyan vérengzésbe torkollhat Hongkongban, amilyen a kínai fővárosban, Pekingben történ...
2019-09-04 12:33:44
Varga Mihály: a német befektetők a legmodernebb gyárakat hozzák Magyarországra
... uniós átlag felett teljesít, ezért a régió a jövőben egyre nagyobb mértékben járulhat hozzá Európa gazdasági teljesítményéhez - fejtette ki a miniszter.
Varga Mihály felidézte Angela Merkelnek a Páneurópai Piknik 30. évfordulóján Magyarországon elmondott szavait, a német kancellár azt mondta: "a kohéziós alapok, a strukturális alapok azzal a céllal jöttek létre, hogy elősegít...
2019-08-30 14:02:18
EU-csúcs - Hivatalos: nem született megállapodás a 2050-es klímasemlegességi célkitűzésről
... kell lennie. Időt adtunk mindenkinek egy fair kompromisszum kidolgozására" - mondta.
A Greenpeace nemzetközi környezetvédelmi szervezet ugyanakkor azt írta közleményében: "Angela ...
2019-06-20 23:48:44
EU-csúcs - Uniós források: nem született megállapodás a 2050-es klímasemlegességi célkitűzésről
... amíg nincs egyezmény a kompenzációról annak érdekében, hogy a megfelelés ne jelentsen irreális terheket a szegényebb, főként közép- és kelet-európai tagországok számára.
"Angela Merkelnek és Emmanuel Macronnak nem sikerült meggyőznie Lengyelországot és másokat. Itt volt a lehetőség, de elszúrták" - írta a Twitteren a Greenpeace nemzetközi környezetvédelmi szervezet.
A té...
2019-06-20 22:08:27
A németek többsége szerint a CDU új elnöke alkalmatlan a kancellári tisztségre
... n-tv hírtelevízió megbízásából készített felmérésében kimutatta, hogy a kancellár szándéka és a német választók többségének véleménye egy irányba mutat: 70 százalék úgy véli, hogy Angela Merkelnek ki kell töltenie negyedik kancellári ciklusát, és csak 13 százalék üdvözölné, ha Annegret Kramp-Karrenbauer leváltaná.
Annegret Kramp-Karrenbauert tavaly decemberben választották me...
2019-05-29 16:56:31
EP-választás - Orbán: a bevándorláspártiak mind ott lesznek, legyünk ott mi is!
... viszonyáról a miniszterelnök úgy nyilatkozott: függetlenül attól, hogy számos fontos kérdésben van közöttük vita, mindig meg fogja adni a kötelezőnél is erőteljesebb tiszteletet Angela Merkelnek, mert a németek megválasztották őt, mert hölgyről van szó, s mert erős vezető, aki sok mindent letett már az asztalra.
Megkérdezték a Fidesz és az Európai Néppárt (EPP) kapcsolatáról ...
2019-05-24 19:59:35
Madeirai buszbaleset - Orbán Viktor részvétét nyilvánította Merkel kancellárnak
...
Levelében a kormányfő azt írta: mély megrendüléssel értesült a Madeira szigetén bekövetkezett tragikus buszbalesetről, "amely számos német honfitársa életét követelte". Imádkozunk a sérültek gyors felépüléséért és az áldozatok családjaiért - fogalmazott Angela Merkelnek küldött levelében Orbán Viktor....
2019-04-18 13:51:36
Hírmorzsák – Február
HÍRMORZSÁK - FEBRUÁR


Mottó

"Mindig, mindent adjál oda hazádnak.
A világnak nincs semmiféle értelme hazád nélkül.
Ne vá...
2019-02-01 19:30:56
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .27 28 29 
Címkék: Zsidó Világkongresszus, Angela Merkelt, Varga Mihály, Orbán Viktor, Párkányi Eszter, Ronald, Angela Merkelnek, Joshua Wong, Páneurópai Piknik, Emmanuel Macronnak, Annegret Kramp-Karrenbauer, Annegret Kramp-Karrenbauert, Európai Néppárt, hongkongi tüntetések, kínai útra, német befektetők, legmodernebb gyárakat, 2050-es klímasemlegességi, németek többsége, kancellári tisztségre, civilizáció védelmezője, egész Nyugat, kissé kimerült, szerdai számában, egyik legismertebb, tüntetőkkel szembeni, kínai fővárosban, jövőben egyre, német kancellár, kohéziós alapok, strukturális alapok, céllal jöttek, fair kompromisszum, kompenzációról annak, kancellár szándéka, német választók, irányba mutat, németek megválasztották, sérültek gyors, áldozatok családjaiért, világnak nincs, világkongresszus, franciaországhoz, környezetvédelmi, szabadságjogokat, teljesítményéhez, megválasztották, lengyelországot, demokráciapárti, magyarországon, magyarországra, kompenzációról, németországnak, miniszterelnök, megrendüléssel,
© 2013 TVN.HU Kft.