Belépés
Krónika 14. rész (magyar-thai kiadatási egyezmény, fogyasztóvédelem, jogalkotás)
... biztosítja, hogy a magyarok kevésbé legyenek diszkriminációnak kitéve online vásárlás esetén.
Z. Kárpát Dániel (Jobbik) szintén támogatta a javaslatot, a célt üdvözlendőnek nevezte.
Aradszky András, a KDNP vezérszónoka amellett, hogy támogatásáról biztosította az előterjesztőt, megjegyezte, hogy a javaslat megkésett, mert az áruk és szolgáltatások szabad mozgása az unió ...
2018-10-30 22:31:51
Krónika 6. rész (azonnali kérdések, kérdések)
... százalékos emelést nem kellene lebecsülni, azt már észre lehet venni, s a juttatásokat a kormány szeretné a későbbieknek növelni.
KDNP: hogyan valósult meg az ingyenes étkeztetés
Aradszky András (KDNP) az ingyenes étkeztetés területén a kormányzati célok megvalósulásáról érdeklődött. Jelezte: a KDNP minden olyan intézkedés mellett kiáll, amely a családok támogatását szo...
2018-06-11 18:22:39
Elfelejtett Dallamok II
... vallomás
14. Cserháti ...
2018-01-16 17:34:21
A táncdalfesztiválokat megidéző koncertet rendeznek a Sportarénában
... Poór Péter, Késmárky Marika, Soltész Rezső mellett Dolhai Attila, Koós Réka, Csonka András, Muri Enikő, Vastag Tamás, Egyházi Géza és Ambrus Rita is színpadra lépnek. Újra felcsendülnek Aradszky László, Szécsi Pál, Máté Péter, Harangozó Teri, Toldy Mária és Kovács Kati legnépszerűbb dalai.
Az est konferansziéi Gálvölgyi János és Koltai Róbert lesznek, zenei vezetője és karme...
2017-11-21 18:42:48
Így búcsúztatják barátai az elhunyt Aradszky Lászlót


Mint megírtuk, vasárnap este meghalt Aradszky László. A 82 éves művész otthonában, minden komolyabb előjel nélkül távozott az élők közül.

A legendás énekes halálhíre mindenkit megrendített, számos barátja és pályatársa is az interneten üzent neki.

Lacikám, ez egy nagyon kemén...
2017-10-09 21:04:11
Apák napja

APÁK NAPJA


[ke...
2017-06-17 21:30:38
Krónika 12. rész (energetika, közlekedés, napirend után)
... össze.
Ezután azt elemezte, hogy nem az energiaunió akadályozza a rezsicsökkentést, hanem a Fidesz, azzal, hogy nem a világpiaci áron adja az energiát, hanem drágábban.
Erre válaszul Aradszky András államtitkár azt mondta, a lakossági energiaárak nem függenek a világpiaci áraktól.
Közlekedési tárgyú törvények
Homolya Róbert, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium k...
2017-05-03 21:49:37
Krónika 9. rész (költségvetés)
... jövőben.
Kiemelte, a kormánynak országos ivartalanítási akciót kellene indítani a kóbor állatok számának csökkentése érdekében.
KDNP: már csak az nem dolgozik, aki nem akar
Aradszky András a kormány gazdaságpolitikáját méltatva azt mondta, annak köszönhetően annyi új munkahely jött létre, hogy "már csak az nem dolgozik, aki nem akar".
Hozzátette: folytatják a m...
2016-05-11 22:34:22
Krónika 4. rész (kérdések, azonnali kérdések)
... csökkent. A másik ügyletre 265 milliárdot költöttek, miközben alig vanbennük gáz. Mi indokolta ezeket a kirívóan drága vásárlásokat, kit fognak ezért felelősségre vonni? - kérdezte.
Aradszky András államtitkár szerint a képviselő nem mond igazat, és tipikus brókerszemlélet uralkodik a kérdése mögött. Rámutatott: az árfolyam nyereségre vonatkozó észrevételeket tett, amely nem ...
2016-03-07 14:35:03
S. Nagy István szövegíróra emlékeznek a Syma-csarnokban
...
Az emlékesten fellép Aradszky László, Balássy Betty és Varga Feri, Csepregi Éva és Végvári Ádám, Csongrádi Kata, Gáspár Laci, Kökény Attila, Luigi, Majsai Gábor, Oláh Ibolya, Pál Dénes, Soltész Rezső, Szabó Anita, Varga Viktor, Wolf Kati és Zalatnay Sarolta is. A dalok megszólaltatásában a Studio11 Ensemble működik közre - közölték a szervezők az MTI-vel.
Mint írták, a h...
2015-05-03 09:41:03
1 2 3 4 
Címkék: Elfelejtett Dallamok II, Aradszky Lászlót, Nagy István, Kárpát Dániel, Aradszky András, Poór Péter, Késmárky Marika, Soltész Rezső, Dolhai Attila, Koós Réka, Csonka András, Muri Enikő, Vastag Tamás, Egyházi Géza, Ambrus Rita, Aradszky László, Szécsi Pál, Máté Péter, Harangozó Teri, Toldy Mária, Kovács Kati, Gálvölgyi János, Koltai Róbert, APÁK NAPJA, Homolya Róbert, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Balássy Betty, Varga Feri, Csepregi Éva, Végvári Ádám, Csongrádi Kata, Gáspár Laci, Kökény Attila, Majsai Gábor, Oláh Ibolya, Szabó Anita, Varga Viktor, Wolf Kati, Zalatnay Sarolta, Studio11 Ensemble, elhunyt Aradszky, magyarok kevésbé, célt üdvözlendőnek, javaslat megkésett, kormány szeretné, későbbieknek növelni, ingyenes étkeztetés, kormányzati célok, családok támogatását, élők közül, legendás énekes, interneten üzent, nagyon kemén, energiaunió akadályozza, világpiaci áron, lakossági energiaárak, világpiaci áraktól, kormánynak országos, kóbor állatok, másik ügyletre, kirívóan drága, kérdése mögött, árfolyam nyereségre,
© 2013 TVN.HU Kft.