Belépés
Koronavírus - DK: a kormány bővítse a munkahelyeket védő támogatásokat!
...
Arató Gergely, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese a Facebookon közvetített vasárnapi online sajtótájékoztatóján arról is beszélt: "a tények nem igazolják" a kormányfő azon állítását, amely szerint a foglalkoztatás szintje kezd visszaállni a járvány előttire.
Példaként említette, hogy információik szerint a győri Audi-gyár akár 2 ezer munkavállalóval foglalkoztat...
2020-08-02 14:03:19
Krónika 1. rész (napirend előtt)
... nem lehet hozzákapcsolni, mert a gazdaság újraindítására és nem politikai nyomásgyakorlásra van szükség.

DK: egyre többeknek elérhetetlen a balatoni nyaralás

Arató Gergely (DK) hangsúlyozta: a miniszterelnök balatoni nyaralásra biztatta a magyarokat, de ez egyre többeknek elérhetetlen. Botrányos történések, engedélyezett és engedély nélküli beruházások jellem...
2020-07-13 15:22:07
Krónika 11. rész (költségvetés megalapozása, napirend után)
... pedig új ízeket hoz. Jelezte: ehhez arra van szükség, hogy megtiltsák a kizárólagosság nyilvánvalóan versenykorlátozó gyakorlatát.
DK: nem az igazán kicsik a haszonélvezők
Arató Gergely (DK) szerint a javaslat formálisan a kizárólagossági jog kiszorításáról szól, a verseny tisztaságát és a választék szélesítését támogatva.
Ugyanakkor kifogásolta, hogy a javaslat a...
2020-06-29 20:03:06
Koronavírus - DK: a kormány nem akar munkahelyeket teremteni az állásukat elveszítőknek
... Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta, hogy az azt megelőző időszakban valamivel több, mint 160 ezer ember veszítette el a munkáját, de az érintetteknek munkalehetőséget fognak adni. Arató Gergely hozzátette: a kormányfő akkor többek között azt mondta, hogy az állami cégek kaptak olyan feladatokat, amelyekhez új embereket tudnak időleges szerződésekkel felvenni.
Az ellenzéki...
2020-06-29 15:14:52
Nem köthetnének kizárólagos forgalmazói szerződéseket a sörgyárak
... Szerinte ez a fogyasztók számára is hátrányos, hiszen emiatt van, hogy például egy nagy fesztiválon csupán egyetlen gyártó termékét ihatják. Mindez versenykorlátozó - fejtette ki.
Arató Gergely (DK) kijelentette: attól, hogy egy sörgyár külföldi tulajdonú, még hazai gyártó, hiszen Magyarországon van, magyarokat alkalmaz és adót is itt fizet. "Ne tegyünk már úgy, mint ha csak...
2020-06-25 17:12:15
A digitális tanítás a jövőben is része lehet az oktatásnak
... megszavazott - módosításról, amely előírná, hogy a gyöngyöspatai szegregációs ügyhöz hasonló esetekben a bíróság sérelemdíj helyett oktatási szolgáltatást állapítson meg. Többek között Arató Gergely (DK) kifogásolta ezt, mondván, az kiveszi a bíróság kezéből a jogot annak mérlegelésére, hogy egy személyiségi jogi sérelem orvoslására mit tart szükségesnek.
Horváth László erre...
2020-06-25 16:12:02
Fidesz: Gyurcsány bemutatja a "nagy rezsiblöff műsorszámát"
...
A kormánypárt Arató Gergely (DK) keddi nyilatkozatára reagált, amely szerint a Demokratikus Koalíció újra azt javasolja, hogy a megélhetéshez szükséges minimális áram, gáz és víz legyen ingyenes, majd egy szint után sávosan emelkedjenek a közműdíjak.
A Fidesz közleményében úgy fogalmazott: "az ember nem tudja, sírjon vagy nevessen Gyurcsányék nagy rezsiblöffjén."
...
2020-06-23 21:48:37
A baloldal álhíreket gyárt a járvány elleni védekezésről
... vásárlási idősávban mehetnek. Tehát a volt XV. kerületi jegyző ezen állításáról is kiderült, hogy nem igaz.

Saját párttársai cáfolták meg Aratót

Április 1-jén Arató Gergely, gyurcsányista parlamenti képviselő mondta azt: ,,Orbán Viktor diktatúratörvénnyel szüntetné meg az önkormányzatok döntési jogát." Ezzel szemben az önkormányzatoknak továbbra is...
2020-06-22 22:14:59
Krónika 7. rész (költségvetés megalapozása)
... magánszemélyek esetében a hatóságok már a fizetési kötelezettség fennállásának elején tisztázzák ezt a helyzetet.
DK: a szegények és kiszolgáltatottak se maradjanak ellátás nélkül!
Arató Gergely (DK) fontos előrelépésnek nevezte, hogy a javaslat tisztázza, kinek van és kinek nincs nyugdíj- vagy egészségbiztosítási jogviszonya.
Magyarországon azonban a kormány elhibá...
2020-06-12 18:23:15
Költségvetés - DK: a gyengeség és gyávaság büdzséje a 2021-es az oktatás és az egészségügy területén is
... jól működjenek az idősgondozó intézmények.
Hozzátette: kiderült az is, mekkora veszteségei voltak ezeknek az ágazatoknak az elmúlt években a kormányzati elvonások miatt.
Arató Gergely kiemelte: Magyarországon kétsebességes egészségügy alakult ki, amelyben az átlagemberek számára egyre nehezebben és egyre kevésbé érhető el a jó minőségű szolgáltatás.
Eközben az elit...
2020-06-11 11:41:58
1 2 3 ....18 19 ..27 28 ..35 36 37 
Címkék: Arató Gergely, Orbán Viktor, Horváth László, Demokratikus Koalíció, kormány bővítse, munkahelyeket védő, állásukat elveszítőknek, digitális tanítás, baloldal álhíreket, járvány elleni, egészségügy területén, ellenzéki párt, kormányfő azon, foglalkoztatás szintje, járvány előttire, győri Audi-gyár, gazdaság újraindítására, balatoni nyaralás, miniszterelnök balatoni, kizárólagosság nyilvánvalóan, igazán kicsik, javaslat formálisan, verseny tisztaságát, választék szélesítését, érintetteknek munkalehetőséget, kormányfő akkor, állami cégek, fogyasztók számára, nagy fesztiválon, sörgyár külföldi, gyöngyöspatai szegregációs, bíróság sérelemdíj, bíróság kezéből, jogot annak, személyiségi jogi, kormánypárt Arató, megélhetéshez szükséges, szint után, önkormányzatok döntési, önkormányzatoknak továbbra, fizetési kötelezettség, javaslat tisztázza, kormány elhibá, idősgondozó intézmények, elmúlt években, kormányzati elvonások, átlagemberek számára, versenykorlátozó, munkalehetőséget, munkavállalóval,
© 2013 TVN.HU Kft.