Belépés
Koronavírus - DK: Kásler tájékoztassa a népjóléti bizottságot a hazai felkészülésről!
... Európában, de a magyar kormány "nem siette el az intézkedéseket" és arról sem adott megfelelő tájékoztatást, hogy hogyan akarja felkészíteni az országot és az embereket a védekezésre.
Arató Gergely úgy fogalmazott: egy ilyen súlyos vírus esetében "nem elég a tízparancsolat", hanem megfelelő megelőző intézkedésekre és kimerítő tájékoztatásra van szükség.
A DK választ vár ...
2020-01-29 12:21:46
DK: sportcsarnokok helyett a pedagógusok béremelésére és iskolakorszerűsítésekre van szükség
... miniszter azt mondta, hogy a szerződéssel 8 új iskola épül, 16 iskola kibővül, 20 intézményben tornacsarnok létesül, 26 tanmedence jön létre és 17 új kézilabda csarnok valósul meg.
Arató Gergely világosnak nevezte, hogy a kormánynak még az oktatáson belül is csak a sportberuházásokon "jár az esze". A kabinet annak ellenére is csak ezzel törődik, hogy az iskolák felszereltség...
2020-01-24 12:31:57
DK: a kormány ne léptessen életbe új Nemzeti alaptantervet!
...
Arató Gergely, a párt frakcióvezető-helyettese keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a kormány lényegében "kukába dobta" azt, a tavaly augusztusban vitára bocsátott javaslatot, amit Csépe Valéria akadémikus közreműködésével készítettek el. A NAT-nak azóta sincs elfogadott szövege, az újsághírek szerint több változat is készült a tervezetből - közölte.
A po...
2020-01-21 13:12:31
Fidesz: Gyurcsányék beszélnek gazdaságról és családtámogatásokról?
...
A nagyobbik kormánypárt Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettesének pénteki nyilatkozatára reagált, amely bírálta, hogy a kormány családtámogatási rendszere azoknak ad, akiknek egyébként is van pénzük.
A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, hogy a DK-t vezető Gyurcsány Ferenc kormányzása idején nemhogy nem támogatta a gyerekes családokat, han...
2020-01-17 14:11:21
DK: azok a nagycsaládosok kapjanak autóvásárlási támogatást, akik egyébként nem tudnának autót venni
... frakcióvezető-helyettese pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján felhívta a figyelmet: a BMW bejelentette, hogy a támogatásnak köszönhetően hatszorosára nőtt a hétüléses autóinak eladása. Arató Gergely hangsúlyozta, hogy egy ilyen jármű ára 8-11 millió forint között van, ehhez ad a kormány családonként 2,5 millió forint támogatást.
Bebizonyosodott, hogy a kabinet családtámogat...
2020-01-17 12:31:36
DK: hozzák nyilvánosságra a közpénzből fizetett kormányzati közvélemény-kutatásokat!
... szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy tavaly januárban kiderült, a kormány közvélemény-kutatások alapján indította el a Stop Soros! elnevezésű kampányt. Arató Gergely hozzátette, akkor hiába kérte, nem sikerült betekintenie ezekbe a dokumentumokba. Az ezt követően elindított per során azonban napvilágot látott, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda két és f...
2020-01-15 14:55:51
DK: a kormány felelőssége a jövedelmi különbségek növekedése
... budapesti sajtótájékoztatóján egy Eurostat felmérésre hivatkozva azt mondta, hogy az EU-n belül Magyarországon nő a leggyorsabban a különbség a gazdagok és a szegények jövedelme között. Arató Gergely kijelentette, hogy jelenleg 1,2 millió magyarnak nincs esélye arról, hogy kitörjön a szegénységből.
Az Orbán-rendszerben sokkal könnyebb egy gazdagnak még gazdagabbá válnia, mint...
2020-01-14 15:29:59
Ellenzék: ki kell hirdetni a klímavészhelyzetet
... a légszennyezettség miatt évente 13 ezer ember hal meg Magyarországon. Hangsúlyozta: az ellenzéknek egységes abban, hogy a kormánynak ki kell hirdetnie a klímavészhelyzetet.
Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese azt mondta, örömmel látják, hogy a Fidesz is megértette, a klímaváltozás ügyében az utolsó pillanatban vagyunk. Ha nem változtatunk, akkor nem lesz olyan jövő,...
2019-12-05 14:22:23
Krónika 4. rész (határozathozatalok)
... vészhelyzetből fakadó feladatokról szóló összellenzéki határozati javaslatot.
Személyi döntések
A képviselők arról is határoztak, hogy az igazságügyi bizo...
2019-12-03 11:41:30
Semjén: jelentősen nőtt az egyházak oktatási és köznevelési szerepvállalása
... nem állítják vissza, a magyar fél az EU és a NATO felé blokkolja Ukrajna politikai szándékait. Hozzátette: kárenyhítésként a magyar állam támogatja a helyi magyar közösségeket.
Arató Gergely (DK) romániai magyar gazdaságösztönzésre vonatkozó kérdésére közölte: a Vajdaságban a szerb kormány támogatásával elindított gazdasági program mintájára támogatja a kabinet a helyi magyar...
2019-12-02 19:13:01
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .28 29 
Címkék: Arató Gergely, Csépe Valéria, Gyurcsány Ferenc, Stop Soros, Miniszterelnöki Kabinetiroda, népjóléti bizottságot, hazai felkészülésről, pedagógusok béremelésére, nagycsaládosok kapjanak, közpénzből fizetett, kormány felelőssége, jövedelmi különbségek, egyházak oktatási, magyar kormány, ilyen súlyos, oktatáson belül, kabinet annak, iskolák felszereltség, kormány lényegében, tavaly augusztusban, újsághírek szerint, nagyobbik kormánypárt, kormány családtámogatási, gyerekes családokat, támogatásnak köszönhetően, hétüléses autóinak, ilyen jármű, kormány családonként, kabinet családtámogat, szegények jövedelme, légszennyezettség miatt, ellenzéknek egységes, klímaváltozás ügyében, utolsó pillanatban, képviselők arról, igazságügyi bizo, magyar állam, helyi magyar, szerb kormány, közreműködésével, családtámogatási, kárenyhítésként, miniszterelnöki, szerepvállalása, bebizonyosodott, sportcsarnokok, magyarországon, tízparancsolat, nagycsaládosok, dokumentumokba, nyilatkozatára, felkészülésről, intézkedésekre,
© 2013 TVN.HU Kft.