Belépés
Palkovics: 4 milliárd forintos támogatással a vállalati igényekhez alkalmazkodó új kutatási központ jön létre S
...
A négymilliárd forintból megvalósuló központ célja, hogy ipari partnerek számára korszerű kutatási hátteret biztosítson alap-, és alkalmazott kutatásokhoz és kísérleti fejlesztésekhez. A Szegedi Science Park területén megvalósuló központ fókuszában a kőolajjal és kőolajszármazékokkal kapcsolatos kutatások állnak.
A sajtónyilvános rendezvényen Palkovics László innovációs ...
2020-06-27 20:12:30
ITM: intézményi modellváltás és integráció a felsőoktatásban
... elnöke, a Soproni Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke Csányi Sándor, az OTP Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Széchenyi István Egyetemért Alapítványban pedig Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatója lett. Utóbbi kuratóriumába bekerült Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is.
Az államtitkár kitért arra, hogy a mode...
2020-06-11 11:31:55
Koronavírus - Részlegesen újraindult a termelés a győri Audiban
... miatt március 23-tól leáll a termelés a gyárban. A győri mellett az Audi AG ingostadti, neckarsulmi, brüsszeli és mexikói telephelyein is leállt a termelés.
A győri székhelyű Audi Hungaria Zrt. az Audi konszern tagja, az Audi és Volkswagen konszern központi motorszállítója. Tavaly 1,184 milliárd euróval nőtt az Audi Hungaria Zrt. árbevétele 2018-hoz képest, így elérte a 8,56...
2020-04-14 18:12:22
Koronavírus - Két héttel meghosszabbította termelési szünetét az Audi Hungaria
... hétre fizetett szabadságot rendelt el azoknak a munkavállalóknak, akik a munkavégzés alól mentesülnek. A második hétre vonatkozó elszámolásról április 9-ig hoznak döntést.
Az Audi Hungaria jelenleg az állásidőt, az elszámolási időszakra történő lemondást, az otthoni munkavégzést, a rugalmas munkaidőkeretet és a szabadság elrendelést vegyesen alkalmazza.
A kommunikációs ...
2020-04-02 14:42:46
Nőtt az Audi Hungaria árbevétele tavaly
... gyártása kezdődött el.
A vállalat múlt év végén összesen 12 ezer 807 embert foglalkoztatott, 227-tel kevesebbet, mint 2018 év végén.
A közlemény idézi Alfons Dintnert, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnökét, aki szerint a tavalyi év sikeres volt, új termékek és magas termelési színvonal jellemezte.
Hozzátette, hogy a vállalat folyamatosan igazodik a gyorsan ...
2020-03-19 11:52:05
Három évre szóló bérmegállapodást kötött az Audi Hungaria a szakszervezettel
... egyszeri alkalommal 130 ezer forint szabadon választható kifizetést, valamint egy a foglalkoztatás biztonságát támogató intézkedéscsomagot is.
A közlemény idézi Knáb Erzsébetet, az Audi Hungaria Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagját, aki szerint a három évre szóló bérmegállapodás tervezhetőséget és kiszámíthatóságot jelent a munkavállalók számára, a v...
2020-03-18 16:42:04
Koronavírus - A tervek szerint hétfőn leáll a termelés a győri Audi gyárban is
... telephelyeken szervezett és ellenőrzött formában a hét végéig leállítja.
A közlemény idézi Peter Kösslert, az Audi AG termelésért és logisztikáért felelős igazgatótanácsi tagjá...
2020-03-17 12:22:05
Átadták a német-magyar kamara Szakképzési Díj 2020 elismeréseit
... alelnöke.
A kamara tájékoztatása szerint az idei pályázatra 23 pályamű érkezett 11 vállalattól, 7 iskolától és 1 kamarától.

Motiváció kategóriában díjat kapott az Audi Hungaria Zrt. élményalapú pályaorientáció vállalati környezetben, szakmai orientációs tábor és nyílt nap a pályaválasztás előtt álló 7. és 8. osztályos tanulók számára projektje.
Kooperáció kat...
2020-03-12 19:42:59
Nőtt az Audi Hungaria gyártási eredménye 2019-ben
... ingolstadti gyárral közösen gyártják tavaly március óta. Az Audi Q3 Sportback sorozatgyártását tavaly nyár...
2020-01-15 12:02:43
Audi Hungaria a început producţia în serie a modelelor electrice mild hybrid
...
Potrivit comunicatului, modelele Q3 sunt primele maşini hibride ale Audi Hungaria. Compania a pregătit linia de montaj şi angajaţii săi pentru producţia lor în serie.
Alfons Dintner, preşedintele Consiliului de administraţie al Audi Hungaria Zrt., declară în comunicat că era electrică a ajuns în fiecare domeniu la Audi Hungaria. Acesta a adăugat că, după realizarea motor...
2019-12-05 12:01:46
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Audi Hungaria, Szakképzési Díj, Szegedi Science Park, Palkovics László, Soproni Egyetemért Alapítvány, Csányi Sándor, Bank Zrt, Széchenyi István Egyetemért Alapítványban, Knáb Erzsébet, Audi Hungaria Zrt, Szijjártó Péter, Audi AG, Alfons Dintnert, Knáb Erzsébetet, Peter Kösslert, Alfons Dintner, vállalati igényekhez, győri Audiban, tervek szerint, győri Audi, német-magyar kamara, început producţia, modelelor electrice, négymilliárd forintból, sajtónyilvános rendezvényen, államtitkár kitért, győri mellett, győri székhelyű, munkavégzés alól, második hétre, elszámolási időszakra, otthoni munkavégzést, rugalmas munkaidőkeretet, szabadság elrendelést, vállalat múlt, közlemény idézi, vállalat folyamatosan, három évre, munkavállalók számára, kamara tájékoztatása, idei pályázatra, pályaválasztás előtt, pregătit linia, sorozatgyártását, szakszervezettel, munkavállalóknak, bérmegállapodást, motorszállítója, foglalkoztatott, pályaorientáció, igazgatóságának, felsőoktatásban, fejlesztésekhez, tervezhetőséget,
© 2013 TVN.HU Kft.