Belépés
Emberi Méltóság Tanácsa: a kézdivásárhelyi fiatalok elítélése üzenet a magyarságnak
... Románia élen jár az őshonos magyar kisebbség jogfosztásában, és a román államfő uszító kijelentéseket tesz a magyarsággal szemben - jegyezte meg Lomnici Zoltán.
A sajtótájékoztatón Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő azt mondta: az Emberi Méltóság Tanácsa követeli a világ emberjogi szervezeteitől, hogy szólaljanak fel a magyarságot érő súlyos jogsértések ellen. Ugy...
2020-08-04 14:31:48
La Gheorgheni a fost aşezată piatra de temelie a unui centru pugilistic ce va fi construit cu sprijinul statulu
...
La eveniment a participat şi István Bajkai, preşedintele Federaţiei Ungare de Box, care a şi luat cuvântul. La sfârşitul manifestării, el a declarat presei publice ungare: clădirea va fi mai mult decât un centru sportiv, ea va servi în mod indirect rămânerea maghiarilor din Transilvania pe pământul lor natal.
Bajkai a afirmat că obiectivul său este extinderea campionatul...
2020-08-01 15:12:27
Gyergyószentmiklóson letették a magyar állami támogatással épülő ökölvívó központ alapkövét
...
A rendezvényen Bajkai István, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke is részt vett, és beszédet mondott. Az esemény végén a magyar közmédiának úgy nyilatkozott: az épület több lesz egy egyszerű sportközpontnál, közvetve az erdélyi magyarok szülőföldön való megmaradását is szolgálja.
Elmondta: céljának tekinti, hogy a magyar ökölvívó-bajnokságot kiterjesszék az egész Kárpát-...
2020-08-01 14:31:37
Parlamentar Fidesz: România nu îndeplineşte criteriile statului de drept
... această speţă este: cei care vor să îşi păstreze identitatea maghiară, care sprijină autonomia şi care doresc să îşi ducă mai departe cultura se pot aştepta la represalii, a spus István Bajkai. Politicianul a punctat că este inacceptabil faptul că, în timp ce împotriva Ungariei s-a iniţiat o procedură bazată pe articolului 7 din Tratatul UE, cu acuzaţia de încălcare a statului de ...
2020-07-31 18:23:15
Bajkai István: Románia nem teljesíti a jogállami kritériumokat
... keresztül "a teljes erdélyi magyarságot megfélemlítsék".
Az ügy üzenete, hogy aki a magyarságáért, az autonómiáért kiáll és kultúráját ápolni szeretné, az retorzióra számíthat - közölte Bajkai István.
Elfogadhatatlannak nevezte, hogy miközben Magyarországgal szemben a 7-es cikkely szerinti eljárás folyik a jogállamiság sérelmének vádjával, addig a teljes külhoni magyars...
2020-07-31 17:02:43
Az Aranycsapat három játékosára és az '54-es vb-döntőre
... hogy vegyék fontolóra, illetve támogassák azt a kezdeményezést, mely szerint Puskás Ferenc, a legismertebb magyar labdarúgó mellett az Aranycsapat is kerüljön be a Hungarikumok közé.
Bajkai István, a testület alelnöke kiemelte: szerinte július hónap az Aranycsapat szempontjából szomorú hónap.

,,1983. július 2-án tért vissza a mindenhatóhoz Budai László, akit a...
2020-07-09 17:57:29
Az Aranycsapat három játékosára és az 1954-es berni vb-döntőre emlékeztek
... hogy vegyék fontolóra, illetve támogassák azt a kezdeményezést, mely szerint Puskás Ferenc, a legismertebb magyar labdarúgó mellett az Aranycsapat is kerüljön be a Hungarikumok közé.
Bajkai István, a testület alelnöke kiemelte: szerinte július hónap az Aranycsapat szempontjából szomorú hónap.
"1983. július 2-án tért vissza a mindenhatóhoz Budai László, akit a sportsajtó ...
2020-07-09 16:32:45
Koronavírus - Fidesz: a baloldali önkormányzat nem segíti, hanem megsarcolja a vállalkozásokat
...
Bajkai István az MTI-hez eljuttatott videofelvételen hangsúlyozta: a koronavírus-járvány rengeteg vállalkozást hozott nehéz helyzetbe, különösen a turizmusból és a vendéglátásból élőket. A főváros VII. kerületében, Erzsébetvárosban is sok helyi vállalkozást "rengetett meg a járvány", sok munkahely és erzsébetvárosi lakó került veszélybe - mondta.
Hozzátette: miközben a k...
2020-06-06 16:32:30
Krónika 15. rész (veszélyhelyzet megszüntetése, kulturális örökség)
... kormány a kritikák hatására döntött a veszélyhelyzet visszavonásáról, pedig alapvetően szerették volna kiiktatni a parlamentet, csak aztán mégsem merték teljes mértékben megtenni.
Bajkai István (Fidesz) úgy vélte: az ellenzék utólag megpróbálja csökkenteni a vírus jelentőségét, holott senki nem tudhatta előre, hogy a járványnak milyen lesz a kiterjedése, hatása. Hangsúlyozta...
2020-06-03 23:34:38
Trianon 100 - Trianon-emlékművet avattak Pestszentlőrincen
...
A magánkezdeményezésből létrehozott műalkotást, amely fémből készült kopjafákra festett részletekből jeleníti meg a történelmi Magyarország körvonalait, Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő és idősebb Lomnici Zoltán, Legfelső Bíróság egykori vezetője, a Szent István 2025 testület társelnöke avatta fel.
Bajkai István beszédében úgy fogalmazott: nem kétséges, hog...
2020-06-03 11:24:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Emberi Méltóság Tanácsa, Parlamentar Fidesz, Bajkai István, Lomnici Zoltán, István Bajkai, Federaţiei Ungare, Magyar Ökölvívó Szövetség, Tratatul UE, Puskás Ferenc, Budai László, Legfelső Bíróság, Szent István, kézdivásárhelyi fiatalok, fost aşezată, unui centru, magyar állami, jogállami kritériumokat, 1954-es berni, baloldali önkormányzat, őshonos magyar, román államfő, magyarsággal szemben, sajtótájékoztatón Bajkai, világ emberjogi, declarat presei, rendezvényen Bajkai, esemény végén, magyar közmédiának, épület több, egyszerű sportközpontnál, erdélyi magyarok, egész Kárpát-, spus István, teljes erdélyi, autonómiáért kiáll, retorzióra számíthat, 7-es cikkely, jogállamiság sérelmének, teljes külhoni, legismertebb magyar, testület alelnöke, mindenhatóhoz Budai, vendéglátásból élőket, kritikák hatására, veszélyhelyzet visszavonásáról, ellenzék utólag, vírus jelentőségét, járványnak milyen, történelmi Magyarország, erzsébetvárosban, sportközpontnál, magyarországgal, vállalkozásokat, kézdivásárhelyi,
© 2013 TVN.HU Kft.