Belépés
La Târgu Mureş va avea loc o conferinţă despre predarea muzicii uşoare
... organizăm şi o conferinţă despre predarea muzicii uşoare. Prima conferinţă de acest gen a avut loc anul trecut, cea de anul acesta va fi cea de-a doua ediţie", a declarat declarat Zsolt Bajnai, directorul Şcolii de Muzică Uşoară de la Budapesta, pentru agenţia ungară de presă MTI.
Acesta a menţionat că în proces sunt implicate şi alte oraşe din Transilvania, mai ales că la Un...
2020-03-04 12:22:06
Konferenciát rendeznek a könnyűzenei oktatásról Marosvásárhelyen
... sikerrel működik, amely a debreceni Rocksuliból nőtte ki magát, így adta magát, hogy a könnyűzenei oktatásról is szervezzünk konferenciát. Tavaly volt az első, az idei a második" - mondta Bajnai Zsolt, a Könnyűzenei Szolgáltató Iroda igazgatója az MTI-nek.
Kitért arra, hogy más erdélyi városok is bekapcsolódnak a folyamatba, hiszen a kolozsvári Sapientia Erdélyi Magyar Tudomá...
2020-03-04 10:31:11
Még nyolc állomása lesz tavasszal a Hangszert a kézbe sorozatnak
... a kézbe program, és szervezik a további állomásokat is. Az elmúlt években a megyeszékhelyek szinte mindegyikén járt a sorozat, idén a járási székhelyeket szeretnék meglátogatni - idézte Bajnai Zsoltot, a Könnyűzenei Szolgáltató Iroda igazgatóját a szervezet MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleménye.
Mint írták, a szervező Hangszeresek Országos Szövetsége (Hanosz) eddigi tapa...
2020-02-27 11:02:55
Soltész Miklós: a könnyűzene fontos az egyházi zenében
... amelyen belül képzés (akadémia), szakmai segítségnyújtás (produkció) és díj is működik, utóbbit április 1-jén immár negyedik alkalommal adják át hét kategóriában egy gála keretében.
Bajnai Zsolt, a Könnyűzenei Szolgáltató Iroda igazgatója, a Hangszert a kézbe projekt vezetője előadásában megemlítette, hogy a Hangfoglaló Program keretében számos keresztény induló könnyűzenei f...
2020-02-26 12:41:58
Hangfoglaló Program: 27 induló előadó kapott támogatást
... eredményekre váltani. Igazi karriert csak eredetiséggel és önazonossággal lehet elérni" - mondta Lőrinczy György, az NKA alelnöke az oklevelek keddi átadásán a budapesti Dürer Kertben.
Bajnai Zsolt, a Hangfoglaló Program megvalósításáért felelős kollégium vezetője kiemelte: a korábbi évektől eltérően az induló előadókat hatvan zenei szakember előzőleg külön is meghallgatta a ...
2019-12-03 14:01:50
Kötet született a Petőfi Csarnok első nyolc évéről
... azóta sincs Budapesten.
Az NKA Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramja és a Rózsavölgyi és Társa Kiadó gondozásában megjelent könyvben olvasható Bajnai Zsolt írása az épület történetéről, Csatári Bence tanulmánya pedig bemutatja, miként szorították keretek közé, és próbálták ellenőrizni az ifjúsági kultúrát a nyolcvanas években. Ignácz Á...
2019-11-20 13:52:28
Kulturális örökség napjai - Tárlatvezetések, könyvtári séta Jász-Nagykun-Szolnok megyében
... vízmű víztisztítási technológiáját.
Szintén szombaton a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézményben az érdeklődőket interaktív könyvtári sétára várják, valamint Bajnai Zsolt tart előadást Szolnok első aranykora (1876-1914) régi képeken és képeslapokon címmel.
A szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ megnyitásának 40. évfordulója alkalmából szom...
2019-09-20 09:51:10
Fonó Selection: minifesztivál koncertekkel, konferenciával, táncházzal
... Sándort, a Parno Graszt menedzserét is.
A délutáni kerekasztal-beszélgetésen a stratégia és a márkaépítés a kiemelt téma. A panelt Horváth László, a Fonó igazgatója vezeti, jelen lesz Bajnai Zsolt, az NKA Hangfoglaló Program Kollégiumának vezetője, Lieber Endre, az NKA Halmos Béla Program Kollégiumának vezetője és Weyer Balázs, a Music Hungary Szövetség elnöke.
A Fonó Se...
2019-02-13 10:22:15
Gulyás: a kormány biztosítja a Ráday Kollégium újjáépítéséhez szükséges forrásokat
... származás alapján kívánta listázni a közjogi tisztséget betöltőket és a képviselőket, az akkori mondatai ellen pedig közösen szólalt fel egy tüntetésen a baloldalról Mesterházy Attila és Bajnai Gordon, a Fideszből pedig Rogán Antal.
Arra a felvetésre, hogy Bayer Zsolt újságíró trágár szavakkal illetett egy ellenzéki tüntetésen felszólaló, szintén trágár kifejezéseket használó...
2019-01-24 13:33:17
Hangfoglaló Program - Lesz néhány változás a pályázatoknál
...
Bajnai Zsolt elmondta: az induló előadói alprogram pályázatán jövőre már egy olyan videót kell beadni, amely a jelentkező zenekarokat koncertezés közben mutatja. Már az idei évadot érinti az a változás, hogy az előzenekari pályázatoknál a főzenekarok az elnyert támogatásból a korábbinál nagyobb arányban részesülnek, motiváltabbak a részvételben.
"Célunk az, hogy a Hangfo...
2018-09-26 11:37:21
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 52 
Címkék: Târgu Mureş, Soltész Miklós, Hangfoglaló Program, Petőfi Csarnok, Fonó Selection, Ráday Kollégium, Zsolt Bajnai, Muzică Uşoară, Bajnai Zsolt, Könnyűzenei Szolgáltató Iroda, Sapientia Erdélyi Magyar Tudomá, Bajnai Zsoltot, Hangszeresek Országos Szövetsége, Lőrinczy György, Dürer Kertben, Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramja, Társa Kiadó, Csatári Bence, Ignácz, Verseghy Ferenc Könyvtár, Közművelődési Intézményben, Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, Parno Graszt, Horváth László, Hangfoglaló Program Kollégiumának, Lieber Endre, Halmos Béla Program Kollégiumának, Weyer Balázs, Music Hungary Szövetség, Fonó Se, Mesterházy Attila, Bajnai Gordon, Rogán Antal, Bayer Zsolt, könnyűzenei oktatásról, kézbe sorozatnak, könnyűzene fontos, egyházi zenében, kormány biztosítja, declarat declarat, debreceni Rocksuliból, kolozsvári Sapientia, kézbe program, további állomásokat, elmúlt években, megyeszékhelyek szinte, járási székhelyeket, szervezet MTI-hez,
© 2013 TVN.HU Kft.