Belépés
BÉT - Csökkenő forgalomban emelkedett a BUX a héten
... januárban a vártnál is magasabban alakult a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön közzétett adatai szerint, emiatt az euró-forint árfolyama átlépte a 340-es lélektani határt. A jegybank kommentárja és a hazai növekedésről szóló pénteki adatok aztán erősítették a forintot.
Az Equilor jelezte, hogy gyenge negyedévvel zárhatta a tavalyi évet a Mol az elemzők szerint. A...
2020-02-16 07:03:56
BÉT - Erősödött a vezető részvények többsége
... árfolyamának stagnálását. Huszonhét forint osztalék biztosan idén is lesz, ami 450 forintos árfolyammal számolva 6 százalék - mutatott rá.
A forint piacán kedden folytatódott aMagyar Nemzeti Bank (MNB) hétfői devizaswap-tendere után kialakult trend, délután öt óra előtt 336,40 forinton jegyezték a forintot az euróval szemben. Nap elején az árfolyam volt jóval feljebb is. A ve...
2020-02-04 18:02:05
BÉT - Emelkedéssel zárt a BUX, főleg az OTP-nek köszönhetően
... koronavírus-járvánnyal kapcsolatos aggodalmakat. A következő napokban érkező hírekpersze továbbra is jelentősen befolyásolhatják a piacokat - tette hozzá.
A forint erősödött, miután a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közzétette, hogy nem fogadott el ajánlatot a hétfői forintlikviditást nyújtó devizaswap-tenderen, tehát tovább szűkítették a kinn lévő többletlikviditást. Önmagában is ...
2020-02-03 18:02:42
BÉT - Csökkenő forgalom mellett esett a BUX a héten
... terjedése miatti aggodalmak a nemzetközi befektetői hangulatra is rányomták a bélyegüket.
Kiemelték, hogy az OTP romániai részlegének vezetője egy helyi üzleti napilapnak úgy nyilatkozott, a bankcsoport Romániában az idei év végére 3 százalékos piaci részesedést szeretne elérni, amit 2025-re 5 százalékra tornázna fel.
A lap információja szerint 2018 végén az OTP 2,45 sz...
2020-02-02 07:10:56
Főpolgármesteri Hivatal: Szűts Ildikó a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. új vezérigazgatója
... számos nemzetközi nagyvállalatnak. Tizenegy éven keresztül dolgozott vezető beosztásban a Magyar Postánál, amelynek 2008-2010 között vezérigazgatója volt.
2010 és 2014 között az OTP Bank Nyrt. elnöki főtanácsadója volt, 2007 óta az Országos Humánmenedzsment Egyesület elnöke, a Pécsi Tudományegyetem és a Budapesti Gazdasági Főiskola címzetes docense.
Innovatív vezetői mu...
2020-01-28 18:02:04
Kamatdöntés - Elemzők: nem változott a jegybank alapállása
...
Németh Dávid, a K&H Bank Zrt. vezető makrogazdasági elemzője hangsúlyozta: a forintgyengülés és a felgyorsult infláció sem késztette szigorításra a jegybankot, ha lesz is ilyen, arra tavasz előtt nem kell számítani. Egyelőre minden marad a régiben.
"A piac fokozottan figyelte a mostani döntést, mivel a forint az elmúlt napokban soha nem látott szintre gyengült, az euró á...
2020-01-28 16:22:02
Nyolc és fél milliárd forintnyi hiteligénylést hozott a Takarékbanknak az AGROmashEXPO
...
Vida József a Takarékbank Zrt. elnöke a közleményben kiemelte, a hatékonyság és a beruházások növelésének szükségessége, valamint a Közös Agrárpolitika elindulásának egy-kétéves várható csúszása azt eredményezi, hogy a jövőben nagyobb szerep hárul a bankokra az agrárium finanszírozásában.
Bár a hazai agrárium az elmúlt évben jelentős eredményeket ért el, a termelés haték...
2020-01-28 14:22:15
Bankszövetség: március 2-án indul az azonnali pénzátutalás rendszere
...
Mintegy 30-40 milliárd forintot és sokszázezer munkaórát fordított az átállásra a bankszektor. A kétszintű bankrendszer kialakítása óta egy közös cél érdekében ez a legnagyobb közös fejlesztése a szektornak - mondta a főtitkár.
Eddig minden bank rendszeres időközönként küldte az elindított utalásokat a Giro Zrt.-nek, amely szétválogatta, majd továbbküldte azokat. Az új r...
2020-01-26 12:11:51
BÉT - Csökkenő forgalom mellett kissé erősödött a BUX a héten
... küldött heti összefoglalójában kiemelte, hogy a hét második felében magára talált a BUX. Az OTP a múlt heti gyengélkedés után újra talpra állt a héten.
Az elemzésben jelezték, hogy román bankot vehet az OTP. Sajtóértesülések szerint a török és spanyol kézben levő Garanti bankot veheti meg. A banknak hasonló piaci részesedése van, 2,5 százalék körüli, mint az OTP-nek, a kettő ...
2020-01-26 07:04:10
BÉT - Az OTP húzta fel a BUX-ot
... vezető elemző szerint nőttek a globális félelmek a kínai koronavírus miatt, ezért kisebb eladói hullám van. Az EKB délután kamatdöntő ülést tartott, de nem történt semmilyen meglepetés, a bank nem változtatott az irányadó kamaton - mondta.
A devizapiacon rekordmélységig gyengült a forint az euróval szemben, de utána kicsit vissza tudott erősödni. A legmagasabb ütés 337,46 fo...
2020-01-23 18:01:51
1 2 3 ........................148 149 ............222 223 ...........295 296 297 
Címkék: Főpolgármesteri Hivatal, Szűts Ildikó, Budapest Gyógyfürdői, Hévizei Zrt, Központi Statisztikai Hivatal, Nemzeti Bank, Magyar Nemzeti Bank, Magyar Postánál, Bank Nyrt, Országos Humánmenedzsment Egyesület, Pécsi Tudományegyetem, Budapesti Gazdasági Főiskola, Németh Dávid, Bank Zrt, Vida József, Takarékbank Zrt, Közös Agrárpolitika, Giro Zrt, vezető részvények, jegybank alapállása, azonnali pénzátutalás, euró-forint árfolyama, 340-es lélektani, jegybank kommentárja, hazai növekedésről, tavalyi évet, elemzők szerint, forint piacán, euróval szemben, árfolyam volt, következő napokban, forint erősödött, hétfői forintlikviditást, kinn lévő, nemzetközi befektetői, helyi üzleti, bankcsoport Romániában, felgyorsult infláció, piac fokozottan, mostani döntést, elmúlt napokban, közleményben kiemelte, beruházások növelésének, jövőben nagyobb, agrárium finanszírozásában, hazai agrárium, elmúlt évben, termelés haték, kétszintű bankrendszer, legnagyobb közös, elindított utalásokat, múlt heti, elemzésben jelezték,
© 2013 TVN.HU Kft.