Belépés
Putyin: Moszkva kész előfeltételek nélkül meghosszabbítani az Új START egyezményt
... az álláspontunknak. Ezt hivatalosan mondom" - hangoztatta Putyin.
A szerződést - amely az egyetlen még érvényben lévő nukleáris fegyverzetcsökkentési megállapodás - 2010-ben írta alá Barack Obama akkori amerikai és Dmitrij Medvegyev akkori orosz elnök. A 2011 februárjában érvénybe lépett Új START hatálya 2021-ben jár le.
Putyin emlékeztetett rá, hogy Moszkva már többszö...
2019-12-05 20:32:48
Londoni NATO-találkozó - Trump: "nem akarok beavatkozni a brit választásokba, de Johnson nagyon alkalmas"
... nagyon sokáig kihasználta az Egyesült Államokat, mivel "soha senki nem kérte, hogy fizessenek többet, egészen addig, amíg én meg nem jelentem a színen". Elődjeire utalva hozzátette, hogy sem Barack Obama, sem George Bush, sem Bill Clinton nem kérte, hogy a szövetséges országok fizessenek többet az amerikai védelmi garanciáért.
A londoni miniszterelnöki hivatal a mostani NATO-...
2019-12-03 12:21:17
Amerikai elemző: Trumpnak "joga volt" kérnie a vizsgálat megindítását "Ukrajna legkorruptabb vállalata" ellen
... a katonai segély visszatartása miatt. Felidézi: 2014 és 2017 között, tehát amikor Vlagyimir Putyin Oroszországa elfoglalta a Krím-félszigetet és támogatta a Donyec-medence szakadárjait, Barack Obama az Ukrajnának folyósított katonai segély címén - a néhai John McCain szenátor szavaival szólva - "csak takarókat és élelmiszert" küldött.
Buchanan kérdésbe sűríti álláspontját: "H...
2019-11-23 07:04:21
Donald Trump alkotmányos elmozdításáról és az egészségügyi reformról vitáztak a demokrata elnökjelölt-aspiránso
... felszámolásának fontosságát hangsúlyozta, Klobuchar és Buttigieg pedig a Trump-korszak utáni politika elsődleges feladatának az ország "újraegyesítését" nevezte. Buttigieg az előző elnököt, Barack Obamát idézte fel példaként, mint akinek szerinte sikerült az ország összefogása.
A korábbi televíziós vitákban éles és heves szópárbajt vívtak a politikusok az egészségbiztosításr...
2019-11-21 07:21:02
Putyin: Oroszország senkit sem szándékozik megtámadni
... egyebek között a nemzetközi biztonság szavatolásában, a terrorizmus és a szervezett bűnözés elleni harcban, valamint a környezetvédelemben.
Kitért rá, hogy a kétoldalú kereskedelem, amely Barack Obama elnöksége alatt a 20 milliárd dolláros szintre esett vissza, Donald Trump két éve alatt 25 milliárdra nőtt, ami szerinte így is "kevés". Kifejezte bizakodását, hogy egyszer megs...
2019-11-20 17:02:24
Amerikai lapértesülések: Michael Bloomberg mégis indulna a jövő évi elnökválasztáson
... politikai elképzeléseket szeretne, amelyek javára válnak a dolgozó embereknek és nagyon népszerűek, akkor tessék indulni!".
David Axelrod, aki az előző amerikai elnök, a demokrata párti Barack Obama régi munkatársa és kampánystratégája, egy csütörtöki interjúban úgy vélekedett, hogy Bloomberg álláspontjának megváltozását valószínűleg a Joe Biden volt alelnök körüli bizonytal...
2019-11-08 07:04:56
Lapértesülések: a CIA egyik munkatársa lehet a Trump-Zelenszkij beszélgetés kiszivárogtatója
...
A Real Clear Investigations információi szerint az úgynevezett kiszivárogtató az előző elnök, Barack Obama kormányzatának munkatársa volt, jelenleg pedig a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) munkatársaként dolgozik.
Ciaramella az Obama-adminisztráció idején a Nemzetbiztonsági Tanácsban a balti és a kelet-európai ügyekért felelős igazgató volt, és Ukrajna szakértőjeként t...
2019-11-06 20:01:57
Az amerikai demokrata törvényhozók közzétették a Trump elleni vizsgálat egyes tanúvallomásait
... meghallgatásának szövegét hozták nyilvánosságra. Mindketten a kormányzatot bíráló nyilatkozatot tettek a törvényhozók előtt.
Marie Yovanovitch - akit még az előző elnök, a demokrata párti Barack Obama nevezett ki nagykövetnek - a többi között arról beszélt, hogy úgy érezte, Donald Trump "fenyegeti" őt. Az elnök elégedetlen volt a munkájával, majd Mike Pompeo le is váltotta őt...
2019-11-05 08:02:41
Putyin Havannába szóló meghívást fogadott el a kubai államfőtől
... szakaszában felhalmozott, 35 milliárd dolláros kubai adósságállomány 90 százalékát. Havannát még inkább Oroszország felé hajtja az a tényező, hogy a Kubával szembeni, feltételekhez kötött nyitás Barack Obama előző amerikai elnök által meghirdetett politikáját hivatali utóda, Donald Trump visszájára fordította.
A jelenlegi orosz külpolitikai irányvonal szellemiségét tükrözte ...
2019-10-29 18:45:53
Erdogan: amikor eljön az ideje, Ankara megnyitja a kapukat a menekültek előtt Európa felé
... tűzszüneti időszak keretében 30 kilométeres mélységbe visszavonul a török-szíriai határtól, valamint elhagyja Tell-Rifát és Manbídzs térségét.
A török államfő emlékeztetett, hogy már Barack Obama korábbi amerikai elnök idején felvetette egy biztonsági övezet lehetőségét, miután emberek milliói nyújtottak be országában menedékkérelmet. Amikor arra kérték a nemzetközi közössége...
2019-10-24 18:11:48
1 2 3 ...............................194 195 ................292 293 ................388 389 390 
Címkék: Londoni NATO-találkozó, Donald Trump, Michael Bloomberg, Putyin Havannába, Barack Obama, Dmitrij Medvegyev, Egyesült Államokat, George Bush, Bill Clinton, Vlagyimir Putyin Oroszországa, John McCain, Barack Obamát, David Axelrod, Real Clear Investigations, Központi Hírszerző Ügynökség, Nemzetbiztonsági Tanácsban, Marie Yovanovitch, Mike Pompeo, brit választásokba, vizsgálat megindítását, egészségügyi reformról, amerikai demokrata, kubai államfőtől, menekültek előtt, 2011 februárjában, szövetséges országok, amerikai védelmi, londoni miniszterelnöki, mostani NATO-, katonai segély, néhai John, előző elnököt, ország összefogása, korábbi televíziós, nemzetközi biztonság, szervezett bűnözés, kétoldalú kereskedelem, dolgozó embereknek, előző amerikai, demokrata párti, csütörtöki interjúban, úgynevezett kiszivárogtató, előző elnök, kelet-európai ügyekért, kormányzatot bíráló, törvényhozók előtt, többi között, elnök elégedetlen, jelenlegi orosz, török-szíriai határtól, török államfő, biztonsági övezet,
© 2013 TVN.HU Kft.