Belépés
Ismét Hey, June! fesztivál a Müpában
... nevével. A 2012-es Szentimentálé album egyszerre lett a 30Y saját akusztikus daloskönyve és azok újragondolásának tárháza. Június 25-én egy különös, képzeletbeli restiben szólalnak meg a dalok Beck Zoli összetéveszthetetlen hangján. A vasútállomáshoz kalauz is dukál: Mucsi Zoltán vállalta magára, hogy a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben moderátorként és narrátorként irányíts...
2019-06-15 23:32:17
Mintegy harminc ingyenes program a pécsi Sétatér Fesztivál kínálatában
... fesztiválhoz csatlakozik a VII. Déli Kapu Nemzetközi Folklórfesztivál, amelyen megfordul a magyar és a nemzetközi folklórvilág "színe-java".
A könnyűzenei kínálatban a Magashegyi Underground Beck Zoli közreműködésével lép színpadra, Csemer Boglárka "Boggie" nagyzenekarral ad koncertet és fellép Antonia Vai svéd-magyar énekes-dalszerző.
A Mörk soul- és funkalapokra épülő...
2019-06-01 11:01:11
Petruska harmadik albuma az emberi kapcsolatokat boncolgatja
... szövegírója, Babarci Bulcsú ezúttal négy dalt jegyez társszerzőként, három szám - az Én a te korodban, az Égi gangon és a Mondatok - szövege Grecsó Krisztián, a népszerű író, költő műve.
"Beck Zoli mutatott be minket egymásnak, ők együtt zenélnek a költészetet és a popzenét párosító Rájátszás-sorozatban. Igazán egymásra találtunk, nyitottsággal közelítettünk a közös munkához....
2019-03-20 09:31:31
Mario Biondi nyitja Zalacsányban az Örvényeshegy Pikniket
... György és az 1ső Pesti Rackák, Pion István, Boggie, Áron András "Apey", a Dynamite Dudes, a Rutkai Bori Banda, Huzella Péter, Bíró Eszter, Nyáry Krisztián és Király Erika, a Papaver Cousins, Beck Zoli és Háy János, a Gruntig Pigs, Varró Dániel és Molnár György, Malek Andi és az Eszement Meseband, a Kaláka, a Szilárd Piano Projekt, Pindroch Csaba, valamint A Kutya Vacsorája.
A...
2019-03-17 10:51:40
Indul a Hangfoglaló turné a 25 éves NKA jegyében
... képviselői folytatnak szakmai diskurzust különböző zeneipari témákban. Szó lesz a produceri munkáról, a kommunikációról és pr-ról, a menedzsmenti és dalszerzői témákról, olyan előadókkal, mint Beck Zoli (30Y), Szepesi Mátyás (Konyha, Magashegyi Underground) vagy Áron András "Apey" (Apey & the Pea).
A programsorozat Szolnok után Veszprémbe, Gödöllőre, Debrecenbe, Nagyváradra, ...
2018-09-22 14:35:34
PUF '35 a Budapest Parkban
... nevéhez olyan slágerek köthetőek, mint A bál, a Csak úgy csinál, a Hajsza, a Félek, A háború vége vagy a Fiatal lányok.
A szombati jubileumi koncerten számos vendégzenész működik közre: Beck Zoli énekes-gitáros (30Y), Dióssy Ákos billentyűs (Kispál és a Borz), a Color Quartet vonósnégyes, valamint két fúvós, Szűcs Krisztián Qka és Albert Zoltán - közölték a szervezők az MTI-v...
2018-08-06 14:41:11
A Magashegyi Underground és az Így szerettek ők című előadás zárja a Budapesti Nyári Fesztivált
... Színház kedden az MTI-vel.
A Szimfonikus Remix című koncert a négy évszak, a négy őselem és az ember kapcsolatát járja körül a zenekar ismert, illetve új átirataival. Az esten közreműködik Beck Zoli, a 30Y frontembere és Molnár Levente operaénekes is, valamint a nagy létszámú Fugato Orchestra szimfonikus zenekar, a 3D gyerekkórus és a Talamba ütőegyüttes. A produkciót külön e...
2017-08-22 12:32:41
Elfogytak a jegyek a jubileumi Fishing on Orfű fesztiválra
... elhelyezett A tűzhöz közel színpad a dalszerzők, valamint a komolyzene birodalma lesz.
A fesztivál nagyszínpadának nevéről idén is a közönség döntött: a benevezett házikedvencek közül Beck Zoli kutyája több mint ezer szavazatot kapott, így a 10. Fishing legnagyobb zenei helyszíne Kacat nagyszínpad lett.
A 10. Fishing on Orfűn fellép mások mellett a Csík zenekar, a 30Y, a...
2017-06-09 13:52:03
Gálával zárul az év emlősét, a denevért népszerűsítő programsorozat
... közreműködésével szervezték meg, a díjazott gyerekszerzők meséit pénteken déltől Für Anikó, Galkó Balázs és más színművészek adják elő.
A háromnapos denevérgála fellépői között lesz mások mellett Beck Zoli és a 310Y, Varga Livius és Kardos-Horváth János is.
A videoklip-készítő pályázaton A Kutya Vacsorája zenekar Éji vadász című dalára, valamint a Mikrobee együttes Kerin...
2016-11-18 11:52:03
Halott Pénz: különleges koncert Pécsett
...
A Pécsi Est Café színpadán a Halott Pénzhez csatlakozik Beck Zoli a 30Y-ból, Eckü és Mentha a Hősökből, illetve a Hiperkarma frontembere, Bérczesi Róbert. Utóbbi viszonozza, hogy Marsalkó október végén vendégként fellépett a Hiperkarma lemezbemutató koncertjén a fővárosi Petőfi Csarnokban.
A pécsi koncertre a jegyvásárlás sem a klasszikus módon történik: regisztrálni kel...
2014-11-11 15:52:09
1 2 
Címkék: Ismét Hey, Sétatér Fesztivál, Mario Biondi, Örvényeshegy Pikniket, Budapest Parkban, Magashegyi Underground, Budapesti Nyári Fesztivált, Halott Pénz, Beck Zoli, Mucsi Zoltán, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben, Déli Kapu Nemzetközi Folklórfesztivál, Magashegyi Underground Beck Zoli, Csemer Boglárka, Antonia Vai, Babarci Bulcsú, Grecsó Krisztián, Pesti Rackák, Pion István, Áron András, Dynamite Dudes, Rutkai Bori Banda, Huzella Péter, Bíró Eszter, Nyáry Krisztián, Király Erika, Papaver Cousins, Gruntig Pigs, Varró Dániel, Molnár György, Malek Andi, Eszement Meseband, Szilárd Piano Projekt, Pindroch Csaba, Kutya Vacsorája, Szepesi Mátyás, Dióssy Ákos, Szűcs Krisztián, Albert Zoltán, Szimfonikus Remix, Molnár Levente, Fugato Orchestra, Galkó Balázs, Varga Livius, Kardos-Horváth János, Pécsi Est Café, Halott Pénzhez, Bérczesi Róbert, Petőfi Csarnokban, pécsi Sétatér, emberi kapcsolatokat, jubileumi Fishing, denevért népszerűsítő, 2012-es Szentimentálé, dalok Beck, vasútállomáshoz kalauz, nemzetközi folklórvilág,
© 2013 TVN.HU Kft.