Belépés
Magyar labdarúgó-válogatott - Közös megegyezéssel távozott Storck
... hazai pályán a vb-résztvevő Costa Rica elleni barátságos találkozón.
Az MLSZ vezető testülete elismerését és köszönetét fejezte ki a két és fél évig Magyarországon dolgozó Bernd Storcknak, mivel "a gyengébb záró időszak ellenére az elmúlt három évtized legtöbb nemzetközi sikerében közreműködő szakvezetőnek mondhatja magát a labdarúgó-szövetségben".
Storckot 2015 márciusá...
2017-10-17 20:06:58
Storck és Möller is részt vesz a nemzetközi edzőképzési konferencián
... sportigazgatója, vagy a jelentős Bundesliga-tapasztalattal rendelkező Dieter Hecking és Mirko Slomka is.
A képzés szerdán fejeződik be. Az MLSZ sportigazgatójaként is tevékenykedő Bernd Storcknak nem ez az első képzési programja a nyár során: a nemzetközi szövetség (FIFA) június végén Isztambulban rendezte meg egyhetes továbbképzését európai tagszövetségeinek technikai igazg...
2017-07-25 15:53:42
Andorrai-magyar - Az MLSZ elnökségének kell beszámolnia Bernd Storcknak
...
"Csányi Sándor kezdeményezte, hogy az Andorra elleni vereséget követően a szövetség elnöksége a jövő heti ülésén hallgassa meg Bernd Storck szövetségi kapitányt, és a beszámolója után az elnökség tárgyaljon a kialakult helyzetről" - áll a rövid közlemény az MLSZ honlapján.
A pireneusi miniállam csapata - amely amatőr játékosokból áll és 186. a világranglistán - a pénteki...
2017-06-11 21:04:05
Portugál-magyar - Megérkeztek Telkibe a kerettagok, Guzmicsot itthon kezelik
... lehetek a csapattal, ráadásul így a válogatott egészségügyi stábja kezeli a sérülésemet. Ők már sokszor bizonyították, hogy a világ legjobb szakemberei közé tar...
2017-03-12 21:43:32
Bundesliga - Kleinheisler nem fél a kihívásoktól
... pótselejtezőn győztes góllal mutatkozott be, hangsúlyozta, hogy nem fél a kihívásoktól, szeret küzdeni, s élvezi, amit csinál.
Kleinheisler László kiemelte, hogy rengeteget köszönhet Bernd Storcknak, a válogatott szövetségi kapitányának és nevelőegyesületének, a Puskás Akadémiának is, melynél öt évet töltött.
"Az akadémia mostani növendékeinek pedig azt üzenem, hogy nag...
2016-01-21 13:12:20
Az Év sportolója gála - Hosszú Katinka és Cseh László 2015 legjobbjai
... csak azért sikerült, mert mindenki, a szurkolók és a média is hozzátette a magáét" - mondta Dárdai Pál, aki internetes kapcsolaton keresztül köszönte meg a díjat. "A slusszpoén Bernd Storcknak maradt, az ő érdeme, hogy szépen végigvitte a csapatot a selejtezőkön."
A csapatok versenyében a férfi labdarúgó-válogatott nyert, amely 44 év év után jutott ki ismét az Európa-bajnoksá...
2016-01-14 21:54:57
Dárdai szerint a stadionokba fektetett pénz most köszönt vis
Menj mosd ki a szádat,mert még a torkodon ragad az a nemzeti ,nagy barna nyelved!
Tehát ha a bajnokságon, ahová kínkeservesen kijutottunk, mint a gyogyósok első körben elpicsáznak minket és gazdagabban ugyan, de hazakullognak a falábúak, akkor Dárdai majd azt nyilatkozza, hogy na, mégse volt érdemes kétezermilliárdot beletolni ebbe a szarba?

Visszaköszönt? Kinek? K...
2015-11-16 19:59:03
Eb-pótselejtező - Dárdai: az egész magyar futball számára motiváció a kijutás
... fejlődött az együttes, de ez nem csak az én érdemem. A játékosok remek munkát végeztek, egyáltalán nem egyszerű három edzővel együtt dolgozni."
Dárdainak még nem volt alkalma gratulálni Storcknak, mert bár a német szövetségi kapitány vasárnap éjjel felhívta elődjét, akkor ő már aludt, de elmondása szerint a napokban mindenképpen vissza fogja hívni.
A siker összetevőiről ...
2015-11-16 15:22:14
Eb-pótselejtező - Priskin: bizonyítottuk, hogy helyünk van a kontinensviadalon
... támadókból, a stáb elemzéseiből azt kapták, amit vártak.
A találkozót követően a magyar játékosok még hosszú percekig ünnepeltek együtt a közönséggel, majd a szövetségi kapitány Bernd Storcknak is "kijutott", a német szakember ugyanis a levegő dobálva éltették.
A magyar válogatott negyvennégy év után játszhat újra kontinensviadalon, legutóbb az 1972-es belgiumi tornán ve...
2015-11-16 07:03:44
Az igazság győzedelmeskedett, csak gratulálni tudok.
Az igazság győzedelmeskedett csak gratulálni tudok.

Sajnos nem a magyar labdarugó válogatottnak, hanem Bernd Storcknak aki egy fiatal jó játékosnak akiben meglátta és megadta neki a lehetőséget, hogy Kleinheisler László megmutathassa mire is képes.

Ezt a játékost a Videotonból ki közösítették, mert egy beképzelt majom focihoz nem értő vezető garnitúra uralja e...
2015-11-13 18:47:41
1 2 
Címkék: Bernd Storcknak, Megérkeztek Telkibe, Hosszú Katinka, Cseh László, Costa Rica, Dieter Hecking, Mirko Slomka, Csányi Sándor, Bernd Storck, Kleinheisler László, Puskás Akadémiának, Dárdai Pál, nemzetközi edzőképzési, stadionokba fektetett, egész magyar, igazság győzedelmeskedett, vb-résztvevő Costa, gyengébb záró, elmúlt három, képzés szerdán, első képzési, nyár során, nemzetközi szövetség, szövetség elnöksége, jövő heti, beszámolója után, elnökség tárgyaljon, kialakult helyzetről, rövid közlemény, pireneusi miniállam, válogatott egészségügyi, világ legjobb, válogatott szövetségi, akadémia mostani, slusszpoén Bernd, csapatok versenyében, torkodon ragad, gyogyósok első, játékosok remek, német szövetségi, napokban mindenképpen, siker összetevőiről, stáb elemzéseiből, találkozót követően, magyar játékosok, szövetségi kapitány, német szakember, levegő dobálva, magyar válogatott, 1972-es belgiumi, magyar labdarugó, beképzelt majom, világranglistán, sportigazgatója, tapasztalattal, továbbképzését, magyarországon,
© 2013 TVN.HU Kft.