Belépés
Koronavírus - Tartós élelmiszerek és ételkiszállítás az időseknek a vidéki városokban
... utcából közelíthető meg.)
A pécsi önkormányzat tájékoztatása szerint a helyi hulladékgazdálkodási társaság március 23-tól szünetelteti a lomtalanítást. A pécsi közterületeket kezelő Biokom NKft. pedig a legnagyobb kapacitású belvárosi tömbparkolót, a Centrum parkolót minden parkolóbérlettel rendelkező autós számára megnyitotta.
Mohácson a komp menetrend szerint közlekedi...
2020-03-18 18:22:40
Keddtől ismét látogathatók a pécsi parkerdők
... turistautakat és az erdei műtárgyakat jég, illetve hó borította, a fák ágaira fagyott csapadék rakódott, a hidak, átereszek csúszóssá váltak, emiatt rendeltek el látogatási tilalmat.
A Biokom Nkft. közleménye szerint pénteken kezdődött a - jelenleg is tartó - kárelhárítási munka. Elsőként a frekventált turistautak környékét állították helyre.
Arra is kitértek, hogy a mal...
2016-01-11 19:49:48
Havazás - Nem lehet látogatni a pécsi parkerdőket
... turistautakat és erdei műtárgyakat jég, illetve hó borítja, a fák ágaira fagyott csapadék rakódott, a hidak, átereszek csúszóssá váltak.
A lezárást a jegesedés megszűnéséig tartja fenn a Biokom Nkft.
A Mecsekerdő Zrt. az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy egyelőre nem vezet be hasonló korlátozást a Mecsek turistaútjain. A társaság ugyanakkor felhívta a figyelmet a megfe...
2016-01-07 13:01:08
A pécsi önkormányzat is csatlakozik a TeSzedd! szemétgyűjtő akcióhoz
...
Őri László (Fidesz-KDNP) a sajtótájékoztatón azt mondta, a tiszta és egészséges lakókörnyezetért indított akció keretein belül a városüzemeltetési feladatokat ellátó Biokom Nkft. közreműködésével a település két helyszínén ragadnak majd szemeteszsákot és kesztyűt pénteken az önkormányzati dolgozók.
A közterületek takarítását, a kültéri létesítmények tisztítását célzó akc...
2015-05-12 12:21:49
Páva Zsolt: Pécs a legolcsóbb városok közé kerülhet
... közlekedési feladatokat ellátó Tüke Busz Zrt., a vízszolgáltató Tettye Forrásház Zrt., a városi vagyonkezelő Pécs Holding Zrt., a távhőszolgáltató Pétáv Kft. és a hulladékgazdálkodást végző Biokom Nkft. eleget tett a kérésnek - tette hozzá.
Páva Zsolt kiemelte, hogy a cégek mindegyike fejlesztett, miközben összesített adósságállományuk 9 milliárdról 4,5 milliárd forintra csök...
2015-01-22 11:42:17
Három önkormányzati hulladékgazdálkodó céget ellenőrzött az ÁSZ
... társaságok működésének értékelését. Az ellenőrzések célja a társaságok 2008 és 2012 közötti közfeladat-ellátását érintő gazdálkodási tevékenység szabályszerűségének értékelése volt.
A Biokom Pécsi Városüzemeltetési és Környezetgazdálkodási Kft. a csaknem 157 ezer lakosú Pécsen és több környező településen kezeli a szilárd hulladékot. Tevékenységi köre 2011-től kiegészült a vá...
2015-01-21 16:26:30
Felújították a pécsi Barbakán-bástyát
... hozzá vezető hidat, valamint az annak a másik oldalról még megközelíthető gyilokjáróját.
Hozzátette: önkormányzati forrásból a munkálatokat megvalósító városüzemeltetési társaság, a Biokom Nkft. segítségével újították fel az északi kapubejárót, a gyilokjáró korlátjait, valamint az arra felvezető lépcsősor részeit is pótolták mintegy ötmillió forint felhasználásával.
Páva...
2014-11-21 16:32:43
1 
Címkék: Páva Zsolt, Biokom NKft, Biokom Nkft, Mecsekerdő Zrt, Tüke Busz Zrt, Tettye Forrásház Zrt, Pécs Holding Zrt, Pétáv Kft, Biokom Pécsi Városüzemeltetési, Környezetgazdálkodási Kft, vidéki városokban, pécsi parkerdők, pécsi parkerdőket, pécsi önkormányzat, legolcsóbb városok, pécsi Barbakán-bástyát, pécsi közterületeket, legnagyobb kapacitású, komp menetrend, erdei műtárgyakat, frekventált turistautak, jegesedés megszűnéséig, társaság ugyanakkor, városüzemeltetési feladatokat, önkormányzati dolgozók, közterületek takarítását, kültéri létesítmények, vízszolgáltató Tettye, városi vagyonkezelő, távhőszolgáltató Pétáv, cégek mindegyike, ellenőrzések célja, társaságok 2008, szilárd hulladékot, másik oldalról, munkálatokat megvalósító, északi kapubejárót, gyilokjáró korlátjait, arra felvezető, parkolóbérlettel, távhőszolgáltató, lakókörnyezetért, felhasználásával, közreműködésével, ételkiszállítás, megközelíthető, közterületeket, vízszolgáltató, szemeteszsákot, önkormányzati, tájékoztatása, létesítmények,
© 2013 TVN.HU Kft.