Belépés
Koronavírus - Meghaladta az ezret a halálos áldozatok száma Nagy-Britanniában
... adatai alapján az előző napi 14 579-ről 17 089-re emelkedett azoknak a száma, akiknek szervezetében kimutatták a Covid-19-betegséget okozó SARS-CoV-2-koronavírust.
Előző nap Boris Johnson miniszterelnök és a Matt Hancock egészségügyi miniszter is bejelentette, hogy a betegség enyhe tüneteit észlelték magukon, és az ezután elvégzett koronavírustesztjük egyaránt pozitív lett....
2020-03-28 17:12:27
Koronavírus - Az Egyesült Államokban több mint 100 ezer a fertőzöttek száma, Trump 100 ezer új lélegeztetőgépet
... az elnök, és kilátásba helyezte, hogy Washington később akár más országokat is elláthat ilyen berendezésekkel. Ezzel kapcsolatban felidézte, hogy amikor pénteken felhívta telefonon Boris Johnson brit kormányfőt, akinél diagnosztizálták a vírusfertőzést, és megkérdezte tőle, hogy van, Johnson rögtön azzal válaszolt: "lélegeztetőgépekre van szükségünk".
Trump az amerikai egészs...
2020-03-28 07:04:14
Koronavírus - Egy nap alatt 185-en haltak meg Nagy-Britanniában
... brit egészségügyi minisztérium pénteki adatai alapján az előző napi 11 658-ról 14 579-re emelkedett azoknak a száma, akiknek szervezetében kimutatták az új koronavírust. Köztük van Boris Johnson miniszterelnök és a Matt Hancock egészségügyi miniszter.
Mindketten pénteken jelentették be, hogy a betegség enyhe tüneteit észlelték magukon, és az ezután elvégzett koronavírustesztj...
2020-03-27 16:51:57
Illegális bevándorlás - Távoztak a migránsok a görög-török határtól
... koronavírus okozta világjárvány miatt március 17-én már csak videokapcsolaton keresztül egyeztetettek a kérdésről Emmanuel Macron francia elnökkel, Angela Merkel német kancellárral és Boris Johnson brit miniszterelnökkel, nem pedig személyesen Isztambulban, amint korábban tervezték.
Süleyman Soylu török belügyminiszter csütörtökön a kormányközeli A Haber török hírtelevízióban...
2020-03-27 16:32:17
Koronavírus - Pozitív Boris Johnson brit miniszterelnök koronavírustesztje
...
Néhány perccel a hivatalos bejelentés után Johnson személyesen is megerősítette a hírt. A Twitteren közzétett videoüzenetében elmondta: észlelte magán a koronavírus-fertőzés enyhe tüneteit: lázas lett és ezt makacs köhögés kíséri. Chris Whitty angliai tisztifőorvos tanácsára ezután szűrésnek vetette alá magát és a vizsgálat eredménye pozitív lett.
A brit kormányfő közölt...
2020-03-27 14:01:44
Koronavírus - Bírságolhatják a brit rendőrök a korlátozások megszegőit
... belügyminisztérium csütörtöki tájékoztatásában.
A tárca szerint azonban a rendőrök első lépésként mindig igyekeznek a szabályszegésen ért embereket józan belátásra bírni.
Boris Johnson miniszterelnök a hét elején jelentette be, hogy a lakosság ezentúl csak a legszükségesebb esetekben hagyhatja el otthonait.
Az intézkedés - amelyet a kormány három hét után felülvizs...
2020-03-26 19:03:03
Koronavírus - Egy nap alatt több mint 400 ezer önkéntes segítő jelentkezett Nagy-Britanniában
...
Johnson a Downing Streeten tartott szokásos napi sajtóértekezletén - amelyen most először az újságírók nem személyesen, hanem videokapcsolaton vettek részt - elmondta: a kormány felhívását követő 24 órában 405 ezren jelentkeztek önkéntes munkára.
Matt Hancock egészségügyi miniszter előző nap jelentette be, hogy a kormány 250 ezer önkéntes segítőt toboroz, de már az első ...
2020-03-25 21:03:39
Koronavírus - Meghaladta a 422 ezret a fertőzöttek száma világszerte
... ország már részeibe.
Az Egyesült Királyságban 423-ra emelkedett a halálos áldozatok száma, a regisztrált fertőzötteké pedig 8164-re. A betegségből eddig 140-en gyógyultak fel. Boris Johnson brit miniszterelnök hétfői rendelkezése értelmében a britek ezentúl csak a legszükségesebb esetekben hagyhatják el otthonukat.
Az Egyesült Államokban a regisztrált fertőzöttek száma ...
2020-03-25 08:11:35
Koronavírus - Negyedmillió önkéntest toboroz a brit kormány
... jövő héten négyezer személyes átmeneti kórházat is berendez a koronavírus-fertőzöttek kezelésére.
A kórház kialakításához a kormány a hadsereg segítségét is igénybe veszi.
Boris Johnson miniszterelnök előző este bejelentette, hogy a lakosság ezentúl csak a legszükségesebb esetekben hagyhatja el otthonait.
Az intézkedés - amelyet a kormány három hét múlva felülvizsg...
2020-03-24 19:23:45
Koronavírus - Meghaladta a 380 ezret a fertőzöttek száma világszerte
... egészségügyi szükségállapot, amely két hónapig lesz érvényben.
Nagy-Britanniában hétfőn 336-ra emelkedett a halálos áldozatok száma, a regisztrált fertőzötteké pedig 6726-ra. Boris Johnson brit miniszterelnök rendelkezése értelmében a britek ezentúl csak a legszükségesebb esetekben hagyhatják el otthonukat.
Az Egyesült Államokban a regisztrált fertőzöttek száma 46 371, a...
2020-03-24 07:42:01
1 2 3 .........32 33 .....48 49 ....64 65 66 
Címkék: Egyesült Államokban, Pozitív Boris Johnson, Boris Johnson, Matt Hancock, Emmanuel Macron, Angela Merkel, Süleyman Soylu, Chris Whitty, Downing Streeten, Egyesült Királyságban, halálos áldozatok, fertőzöttek száma, görög-török határtól, brit rendőrök, korlátozások megszegőit, brit kormány, előző napi, betegség enyhe, ezután elvégzett, amerikai egészs, kérdésről Emmanuel, hivatalos bejelentés, vizsgálat eredménye, brit kormányfő, tárca szerint, rendőrök első, lakosság ezentúl, legszükségesebb esetekben, kormány három, kormány felhívását, regisztrált fertőzötteké, betegségből eddig, britek ezentúl, regisztrált fertőzöttek, kórház kialakításához, hadsereg segítségét, tájékoztatásában, lélegeztetőgépet, videokapcsolaton, diagnosztizálták, legszükségesebb, belügyminiszter, szabályszegésen, hírtelevízióban, videoüzenetében, berendezésekkel, miniszterelnök, szükségállapot, bírságolhatják, kialakításához, vírusfertőzést, szervezetében, kormányközeli, tisztifőorvos, egyeztetettek, megerősítette, bejelentette,
© 2013 TVN.HU Kft.