Belépés
az új vírusmutáció halálosabb lehet az eddiginél
... hogy az Egyesült Királyságban azonosított koronavírus-mutáció valamivel halálosabb, mint a kórokozó “rendes" változata - közölte pénteken a brit miniszterelnök, Boris Johnson. A kormányfő sajtóértekezletéről a Sky News tudósított.

Sir Patrick Vallance, a brit kormány tudományos főtanácsadója szerint a koronavírus már azonosított változata 1000, 60 év f...
2021-01-22 19:43:50
Koronavírus - A brit miniszterelnök nem szeretne újabb országos zárlatot
...
Johnson a The Sunday Telegraph című vasárnapi konzervatív brit lapnak adott interjúban igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy ő is az újabb országos zárlatot kizáró francia álláspontot vallja-e.
Jean Castex francia miniszterelnök a minap kijelentette, hogy nem lehet szó újbóli teljes körű, az egész országra kiterjedő korlátozások elrendeléséről, tekintettel a járvány el...
2020-07-19 12:11:55
Koronavírus - Lovaggá ütötte II. Erzsébet királynő az egészségügynek tízmilliókat gyűjtő százéves katonát
... naponta tíz kört tett meg kerekes járókerete segítségével kertjének egy kijelölt, 25 méter kerületű része körül a délkelet-angliai Marston Moretaine községben lévő otthonában.
Boris Johnson brit miniszterelnök hivatala május végén közölte, hogy a kormányfő egyedi intézkedéssel lovagi rangra terjesztette fel a hatalmas adományt összegyűjtő veteránt, az indítványt II. Erzsébet ...
2020-07-17 18:13:03
Koronavírus - Johnson: karácsonyig remélhetőleg jelentősen normalizálódik az élet
...
Johnson a Downing Streeten tartott sajtótájékoztatóján elmondta: immár három hete ezer alatt jár a szűrővizsgálatokkal naponta kimutatott új fertőzések száma az Egyesült Királyságban, és a kormány tudományos tanácsadó testületének számításai szerint napi 1-5 százalék közötti ütemben csökken a fertőzésszám.
A kormányfő kijelentette azt is, hogy a számítások szerint az R r...
2020-07-17 15:12:00
Koronavírus - Johnson: Nagy-Britannia ellenőrzése alá vonta a járványhelyzetet
...
Boris Johnson, aki egy londoni mentőállomáson tett látogatást, a BBC közszolgálati televíziónak nyilatkozva kijelentette: a kórházakban kezelt koronavírus-betegek és a halálozások száma is folyamatosan lefelé tart, nemcsak Londonban - a nagy-britanniai járvány korábbi gócpontjában -, hanem az egész országban.
Johnson ugyanakkor azt javasolta a briteknek, hogy az idén nya...
2020-07-13 17:42:31
Koronavírus - Másfél milliárd fonttal segíti a brit kormány a művészeti és kulturális intézményeket
... jelentene.
A közös felhívás szerint a brit vendéglátó és turisztikai szektor cégeinek fele a jövő év vége előtt nem számol azzal, hogy működése ismét kifizetődővé válik.
A Boris Johnson miniszterelnöknek címzett levél aláírói azt kérik, hogy a kormány hosszabbítsa meg az adókötelezettségekre meghirdetett moratóriumot, csökkentse 5 százalékra a turisztikai szolgáltatások ...
2020-07-06 07:04:19
Koronavírus - Londoni elemzők: várhatóan százmilliókat költenek az angolok a pubokban az első hétvégén
...
Boris Johnson brit miniszterelnök a minap bejelentette: a koronavírus-járvány visszavonulása immár lehetővé teszi, hogy július 4-én Angliában kinyithassanak az éttermek és a pubok, amelyek a járvány terjedésének megfékezését célzó kormányzati intézkedések miatt március vége óta nem fogadhatnak vendégeket.
Az egyik tekintélyes londoni gazdasági-pénzügyi elemzőműhely, a Ce...
2020-06-29 17:02:33
Koronavírus - Meghosszabbíthatják a korlátozásokat az angliai Leicesterben
...
Johnson a minap bejelentette: a koronavírus-járvány visszavonulása immár lehetővé teszi, hogy július 4-én Angliában kinyithassanak az éttermek, a pubok, a szállodák, a múzeumok, a turistalátványosságok, a fodrászatok, és lazítani lehet az emberek közötti kötelező távolságtartást előíró szabályt is.
A 330 ezer lakosú Leicester polgármestere, Sir Peter Soulsby azonban a BB...
2020-06-29 15:14:37
Koronavírus - Több mint 6 milliárd euró gyűlt össze oltóanyagra az EB szervezte adományozói konferencián
... oltóanyagok kifejlesztése után meggyőzni a magas jövedelmű országokat, hogy vásároljanak annyi vakcinát, amennyiből az alacsony jövedelmű fejlődő országokat is támogatni tudják.
Boris Johnson brit miniszterelnök az esemény kapcsán úgy nyilatkozott, hogy amikor egy igazán hatékony oltóanyag rendelkezésre áll, akkor a világ vezetőinek erkölcsi kötelességük, hogy azt minden embe...
2020-06-28 07:04:00
Koronavírus - A jövő hónapban enyhülnek a brit karanténszabályok
... visszavonása érdekében.
A karanténszabályokat a kormány háromhetente felülvizsgálja, és a Downing Street szóvivője péntek esti háttértájékoztatójában egyértelmű utalást tett arra, hogy Boris Johnson miniszterelnök már a hétfőn esedékes első felülvizsgálat eredményét ismertetve több európai ország esetében bejelenti a karanténkötelezettség enyhítését vagy megszüntetését.
...
2020-06-27 07:04:07
1 2 3 ..........37 .....55 56 .....73 74 
Címkék: Egyesült Királyságban, Boris Johnson, Patrick Vallance, Sunday Telegraph, Jean Castex, Marston Moretaine, Downing Streeten, Peter Soulsby, Downing Street, brit miniszterelnök, egészségügynek tízmilliókat, brit kormány, első hétvégén, angliai Leicesterben, jövő hónapban, brit karanténszabályok, kórokozó &#8220, újabb országos, minap kijelentette, egész országra, délkelet-angliai Marston, kormányfő egyedi, hatalmas adományt, kormány tudományos, kormányfő kijelentette, számítások szerint, londoni mentőállomáson, kórházakban kezelt, halálozások száma, nagy-britanniai járvány, egész országban, közös felhívás, brit vendéglátó, kormány hosszabbítsa, turisztikai szolgáltatások, minap bejelentette, járvány terjedésének, egyik tekintélyes, emberek közötti, magas jövedelmű, alacsony jövedelmű, esemény kapcsán, igazán hatékony, világ vezetőinek, kormány háromhetente, hétfőn esedékes, járványhelyzetet, távolságtartást, kinyithassanak, visszavonulása, miniszterelnök, korlátozásokat, mentőállomáson,
© 2013 TVN.HU Kft.