Belépés
Koronavírus - Már nincs az intenzív osztályon a brit miniszterelnök
...
A londoni kormányfői hivatal szóvivőjének rövid nyilatkozata szerint Johnsont - aki az új koronavírus okozta betegsége miatt szorul kórházi kezelésre - a londoni St. Thomas kórház intenzív osztályról egy normál kórterembe vitték át.
A szóvivő megfogalmazása szerint a kormányfőt továbbra is szoros orvosi megfigyelés alatt tartják lábadozásának jelenlegi korai szakaszában....
2020-04-09 21:03:57
Koronavírus - Downing Street: tovább javult Boris Johnson állapota
... nyilatkozata szerint Johnson jól töltötte az éjszakát, állapota az intenzív kezelés hatására folyamatosan javul.
A szóvivő szerint a miniszterelnök jó hangulatban van.
Az 55 éves Johnsont vasárnap este vitték be a londoni St. Thomas kórházba, miután megfertőződött a Covid-19 járványt okozó SARS-CoV-2 nevű vírussal, és betegségének egyes tünetei tíz nap elkülönítés után s...
2020-04-09 16:12:31
Koronavírus - Downing Street: Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre
...
Johnsont vasárnap este vitték be a londoni St. Thomas kórházba, miután megfertőződött a Covid-19 járványt okozó SARS-CoV-2 nevű vírussal, és betegségének egyes tünetei meglehetősen makacsnak bizonyultak.
A Downing Street hétfőn késő este jelentette be, hogy Johnsont átvitték a kórház intenzív osztályára, miután állapota romlott.
A londoni miniszterelnöki hivatal szó...
2020-04-08 15:12:01
Koronavírus - Brit kormányfőtanácsos: úgy tűnik, kedvező irányt vettek a megbetegedési statisztikák
... lélegeztetőgépre sem, és nincs tüdőgyulladása.
Hozzátette: teljes bizonyossággal arra számít, hogy Johnson hamarosan felépül, és ismét átveszi a válságkezelés irányítását.
Boris Johnsont vasárnap este vitték be a londoni St. Thomas kórházba, hétfő este pedig átvitték a kórház intenzív osztályára.
A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivője is hangsúlyozta, hogy John...
2020-04-07 21:23:54
Koronavírus - Kabinetminiszter: Johnson nem szorul lélegeztetésre
...
Johnsont vasárnap este vitték be a londoni St. Thomas kórházba, miután megfertőződött a Covid-19 járványt okozó SARS-CoV-2 nevű vírussal, és betegségének egyes tünetei meglehetősen makacsnak bizonyultak.
A Downing Street hétfőn késő este jelentette be, hogy Johnsont átvitték a kórház intenzív osztályára, mivel állapota romlott.
A londoni miniszterelnöki hivatal szóv...
2020-04-07 12:02:02
Koronavírus - Intenzív osztályon a brit kormányfő, a külügyminiszter vette át a miniszterelnöki feladatok ellát
... szállították, miután betegségének egyes tünetei meglehetősen makacsnak bizonyultak. E tünetek közé tartozik a magas láz.
A Downing Street szóvivője még hétfő délután is azt hangsúlyozta, hogy Johnsont nem sürgősséggel, hanem kivizsgálásra vitték kórházba orvosának tanácsára.
Napközben Boris Johnson maga is azt tudatta a Twitteren közzétett üzenetében, hogy jó hangulatban...
2020-04-06 22:53:42
Koronavírus - Johnson: "jó hangulatban vagyok, dolgozom"
... szállították, miután betegségének egyes tünetei meglehetősen makacsnak bizonyultak. E tünetek közé tartozik a magas láz.
A londoni miniszterelnöki hivatal szóvivője hangsúlyozta, hogy Johnsont nem sürgősséggel, hanem kivizsgálásra vitték kórházba. Hozzátette: a kitartó tünetek miatt született az a döntés, hogy észszerű lenne, ha kórházi orvosok is megvizsgálnák a kormányfőt.|...
2020-04-06 15:26:04
Koronavírus - Kórházban a brit miniszterelnök
... konzervatív párti miniszterelnök esetében a betegség egyes tünetei meglehetősen makacsnak bizonyultak. E tünetek közé tartozik a magas láz.
A Downing Street szóvivője hangsúlyozta, hogy Johnsont nem sürgősséggel, hanem kivizsgálásra vitték kórházba. Hozzátette: a kitartó tünetek miatt az a döntés született, hogy észszerű lenne, ha kórházi orvosok is megvizsgálnák a kormányfőt...
2020-04-05 23:37:30
Gyermeket vár Boris Johnson élettársa
... gyermeke is, szintén egy házasságon kívüli kapcsolatból.
A 31 éves Carrie Symonds 2018-tól egy évig a kormányzó brit Konzervatív Párt kommunikációs igazgatója volt, de tavaly, amikor Johnsont miniszterelnökké választották, távozott ebből a tisztségből.
Kapcsolatuk médiaértesülések szerint időnként viharos: tavaly nyáron napokig a sajtó első oldalain szerepeltek a beszámo...
2020-02-29 19:52:23
Brexit - Mike Pompeo az amerikai-brit kapcsolatok erősítését ígéri Londonnak
... Unióból, s maga Donald Trump elnök nem egyszer élesen bírálta a korábbi brit kormányfő, Theresa May Brexittel kapcsolatos tárgyalási politikáját, nyilvános támogatásáról biztosítva Boris Johnsont.
Washington nemcsak a kapcsolatok erősítését, hanem új kétoldalú kereskedelmi megállapodás megkötését is kilátásba helyezte. Amikor Mike Pompeo a napokban Londonban tárgyalt Boris J...
2020-02-01 07:05:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Downing Street, Boris Johnson, Mike Pompeo, Boris Johnsont, Napközben Boris Johnson, Carrie Symonds, Konzervatív Párt, Donald Trump, Theresa May Brexittel, Amikor Mike Pompeo, Boris, intenzív osztályon, brit miniszterelnök, megbetegedési statisztikák, brit kormányfő, külügyminiszter vette, miniszterelnöki feladatok, amerikai-brit kapcsolatok, londoni kormányfői, normál kórterembe, szóvivő megfogalmazása, kormányfőt továbbra, intenzív kezelés, szóvivő szerint, kórház intenzív, londoni miniszterelnöki, válságkezelés irányítását, kitartó tünetek, betegség egyes, házasságon kívüli, kormányzó brit, sajtó első, korábbi brit, kapcsolatok erősítését, napokban Londonban, kabinetminiszter, miniszterelnökké, lélegeztetőgépre, médiaértesülések, miniszterelnöki, külügyminiszter, miniszterelnök, megfertőződött, lélegeztetésre, megfogalmazása, tüdőgyulladása, bizonyossággal, válságkezelés, kommunikációs, lábadozásának, megbetegedési, megvizsgálnák, kivizsgálásra, támogatásáról, nyilatkozata, hangsúlyozta, statisztikák,
© 2013 TVN.HU Kft.