Belépés
Nézőpont: a vártnál is jobban szerepelt a győri választáson a Fidesz jelöltje
... Csaba András, a Fidesz-KDNP jelölte esélyes volt a győzelemre, hiszen Győr sikeres város, és a Fidesz-KDNP egyik "fellegvára" volt. "A Borkai-ügy hatására ez ugyan megremegett, de Borkai Zsoltot is újraválasztották október 13-án, és csak később mondott le a mandátumáról" - fűzte hozzá.
Az elemző szerint a Fidesznek sikerült egy jó jelöltet találnia az időközi választásra, aki...
2020-01-28 20:02:09
DK: a Fidesz ki akarja véreztetni a független színházakat
... kérdezték arról a hírről, amely szerint a kormány az egyetemekhez hasonlóan a színházak élére is kancellárokat nevezhet ki, de azt felelte, hogy erről nincsen információja.
Gréczy Zsoltot kérdezték arról, hogy a Mandiner elemzése szerint a Borkai-ügyet kirobbantó Ördög ügyvédje blog és Czeglédy Csaba ügyvéd internetes posztjainak megfogalmazásai között sok a hasonlóság. A két...
2019-12-05 12:52:13
DK: a fővárosnak "beígért" ötven milliárdból tízet különítsen el a kormány a jövő évi büdzsében!
... javasolni, hogy a 10 milliárd forintot a központi költségvetés tartalékkeretének terhére "az Emberi Erőforrások Minisztériumának rovatában" különítsék el.
A sajtótájékoztatón Gréczy Zsoltot, a DK szóvivőjét a Borkai-üggyel összefüggésben a DK elnökére utalva arról kérdezték, hogy egy nyomozati tanúvallomás szerint "Gyurcsány Ferencék" állhatnak az ördög ügyvédje elnevezésű bl...
2019-12-01 13:41:27
LMP: Győrben elsőként a tömegközlekedési gondokat kell megoldani
...
Ungár Péter szerint a Fidesz "cirkuszt csinált a győri városvezetésből" azzal, hogy újraindította a botrányba keveredett Borkai Zsoltot, akit megválasztása után léptetett ki a pártból, majd a közgyűlés "botrányos" megalakulása után mondatott le.
Úgy ítélte meg: ennek következtében mintegy fél évre "megáll a város, nem lesz vezetve", holott a tömegközlekedés problémája az...
2019-11-08 14:41:40
Önkormányzat 2019 - Megalakult a Győri Közgyűlés
... tennie.
Glázer Tímea azt javasolta, válasszanak olyan alpolgármestert, aki független, köztiszteletben áll és az átmeneti időszakban irányítja a várost, emellett arra kérte Borkai Zsoltot, hogy több orvos jelenlétében adjon vizelet- és vérmintát. Ezzel arra utalt, hogy a polgármestert korábban drogfogyasztással is megvádolták.
Borkai Zsolt erre úgy válaszolt, hogy "menj...
2019-11-07 18:12:28
Önkormányzat 2019 - DK: az ÁSZ világítsa át a győri önkormányzatot!
... állította, a sajtóban publikált felvételek alapján nem ismeri fel Lackner Csabát, mire azt felelte, hogy Lackner Csabát még ma sem ismerné fel, mert "nem volt hozzá szerencséje". Borkai Zsoltot, aki olimpiai bajnok, természetesen felismeri - mondta.
Arról, hogy Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő táblákkal - köztük egy trágár feliratot tartalmazóval - zavarta meg h...
2019-10-22 13:41:51
Önkormányzat 2019 - Ismét tüntettek Borkai Zsolt ellen Győrben
... Momentum győri politikusa azt mondta, hogy Borkai Zsolt úgy lépett ki a Fideszből, hogy közben annak "bábja" maradt. Hozzátette, a közgyűlést fel kell oszlatni és le kell mondatni Borkai Zsoltot.
Pollreisz Balázs, az MSZP győri szervezetének elnöke bejelentette, hogy méltatlansági indítványt fognak kezdeményezni Borkai Zsolt ellen, és bízik abban, hogy a közgyűlés fideszes t...
2019-10-19 19:22:21
Önkormányzat 2019 - Magyar Nemzet: Borkai Zsolt kedden távozhat a Fideszből
...
A cikk szerint a külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a "botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert".
A Magyar Nemzet úgy tudja, e találkozó következményeként Borkai Zsolt kedden sajtótájékoztatón jelenti be...
2019-10-14 19:22:08
Önkormányzat 2019 - Borkai Zsolt ellen tüntettek Győrben
... hozzátette, hogy gerinctelennek tartja őket, a Jobbik továbbra is az ellenzéki összefogást támogatja.
Hangoztatta, hogy Orbán Viktor miniszterelnöknek le kellett volna mondatnia Borkai Zsoltot.
Prollreisz Balázs, az MSZP győri elnöke azt hangoztatta, hogy Borkai Zsolt méltatlan a város vezetésére. Holnap a "becstelenek és a tisztességesek harca" lesz - tette hozzá.
...
2019-10-12 20:24:33
Önkormányzat 2019 - Karácsony: eljött a mi időnk
... önkényuralmi rendszerből a nyílt diktatúra irányába tart. Az önkormányzati választás tétje az is, hogy ebből az országból ne lehessen nyílt diktatúra - hangoztatta.
Élesen bírálta Borkai Zsoltot, Győr fideszes polgármesterét. Szerinte ugyanúgy hagyják szétlopni Budapestet, mint Győrt Borkai.
Fekete-Győr András, a Momentum elnöke közölte, két nap múlva új fejezetet nyitna...
2019-10-11 21:21:57
1 2 3 4 5 
Címkék: Győri Közgyűlés, Borkai Zsolt, Magyar Nemzet, Csaba András, Borkai Zsoltot, Gréczy Zsoltot, Czeglédy Csaba, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Gyurcsány Ferencék, Ungár Péter, Glázer Tímea, Lackner Csabát, Hadházy Ákos, Pollreisz Balázs, Orbán Viktor, Kövér László, Kubatov Gábor, Prollreisz Balázs, Győrt Borkai, Fekete-Győr András, győri választáson, független színházakat, tömegközlekedési gondokat, győri önkormányzatot, elemző szerint, időközi választásra, egyetemekhez hasonlóan, színházak élére, központi költségvetés, sajtótájékoztatón Gréczy, nyomozati tanúvallomás, ördög ügyvédje, győri városvezetésből, botrányba keveredett, tömegközlekedés problémája, átmeneti időszakban, polgármestert korábban, sajtóban publikált, trágár feliratot, közgyűlés fideszes, cikk szerint, külföldön tartózkodó, ellenzéki összefogást, város vezetésére, tisztességesek harca, nyílt diktatúra, önkormányzati választás, minisztériumának, tömegközlekedési, újraválasztották, megfogalmazásai, alpolgármestert, köztiszteletben,
© 2013 TVN.HU Kft.