Belépés
LMP: Győrben elsőként a tömegközlekedési gondokat kell megoldani
...
Ungár Péter szerint a Fidesz "cirkuszt csinált a győri városvezetésből" azzal, hogy újraindította a botrányba keveredett Borkai Zsoltot, akit megválasztása után léptetett ki a pártból, majd a közgyűlés "botrányos" megalakulása után mondatott le.
Úgy ítélte meg: ennek következtében mintegy fél évre "megáll a város, nem lesz vezetve", holott a tömegközlekedés problémája az...
2019-11-08 14:41:40
Önkormányzat 2019 - Megalakult a Győri Közgyűlés
... tennie.
Glázer Tímea azt javasolta, válasszanak olyan alpolgármestert, aki független, köztiszteletben áll és az átmeneti időszakban irányítja a várost, emellett arra kérte Borkai Zsoltot, hogy több orvos jelenlétében adjon vizelet- és vérmintát. Ezzel arra utalt, hogy a polgármestert korábban drogfogyasztással is megvádolták.
Borkai Zsolt erre úgy válaszolt, hogy "menj...
2019-11-07 18:12:28
Önkormányzat 2019 - DK: az ÁSZ világítsa át a győri önkormányzatot!
... állította, a sajtóban publikált felvételek alapján nem ismeri fel Lackner Csabát, mire azt felelte, hogy Lackner Csabát még ma sem ismerné fel, mert "nem volt hozzá szerencséje". Borkai Zsoltot, aki olimpiai bajnok, természetesen felismeri - mondta.
Arról, hogy Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő táblákkal - köztük egy trágár feliratot tartalmazóval - zavarta meg h...
2019-10-22 13:41:51
Önkormányzat 2019 - Ismét tüntettek Borkai Zsolt ellen Győrben
... Momentum győri politikusa azt mondta, hogy Borkai Zsolt úgy lépett ki a Fideszből, hogy közben annak "bábja" maradt. Hozzátette, a közgyűlést fel kell oszlatni és le kell mondatni Borkai Zsoltot.
Pollreisz Balázs, az MSZP győri szervezetének elnöke bejelentette, hogy méltatlansági indítványt fognak kezdeményezni Borkai Zsolt ellen, és bízik abban, hogy a közgyűlés fideszes t...
2019-10-19 19:22:21
Önkormányzat 2019 - Magyar Nemzet: Borkai Zsolt kedden távozhat a Fideszből
...
A cikk szerint a külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a "botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert".
A Magyar Nemzet úgy tudja, e találkozó következményeként Borkai Zsolt kedden sajtótájékoztatón jelenti be...
2019-10-14 19:22:08
Önkormányzat 2019 - Borkai Zsolt ellen tüntettek Győrben
... hozzátette, hogy gerinctelennek tartja őket, a Jobbik továbbra is az ellenzéki összefogást támogatja.
Hangoztatta, hogy Orbán Viktor miniszterelnöknek le kellett volna mondatnia Borkai Zsoltot.
Prollreisz Balázs, az MSZP győri elnöke azt hangoztatta, hogy Borkai Zsolt méltatlan a város vezetésére. Holnap a "becstelenek és a tisztességesek harca" lesz - tette hozzá.
...
2019-10-12 20:24:33
Önkormányzat 2019 - Karácsony: eljött a mi időnk
... önkényuralmi rendszerből a nyílt diktatúra irányába tart. Az önkormányzati választás tétje az is, hogy ebből az országból ne lehessen nyílt diktatúra - hangoztatta.
Élesen bírálta Borkai Zsoltot, Győr fideszes polgármesterét. Szerinte ugyanúgy hagyják szétlopni Budapestet, mint Győrt Borkai.
Fekete-Győr András, a Momentum elnöke közölte, két nap múlva új fejezetet nyitna...
2019-10-11 21:21:57
Önkormányzat 2019 - A Párbeszéd a magyar és a horvát hatóságoknál is feljelentést tesz a Borkai-ügyben
... sajtóban feltárt ügyek alapján felmerül a gyanú, hogy a győri polgármester környezetéhez tartozó emberek törvénytelen pénzügyi ügyleteket hajtottak végre. A hatóságok hallgassák ki Borkai Zsoltot és az összes olyan szereplőt, akik ezekben az ügyletekben érintettek lehetnek! - követelte.
A Párbeszéd társelnökebejelentette, a horvát hatóságokat is megkeresik annak, az internete...
2019-10-10 11:41:52
Önkormányzat 2019 - Karácsony azt ígéri, hogy talpra állítja a fővárosi egészségügyet
... visszaosztásáról beszélt.
Karácsony azt felelte, továbbra is hisz Gajda Péter kispesti polgármesternek, aki azt állította, nem ismeri fel a felvételeken a politikust. "Ezzel szemben Borkai Zsoltot én is ismerem és világosan felismertem azokon a felvételeken, ahol olyan emberek társaságában tölti az időt, hogy ilyen diplomatikusan fogalmazzak, akik nyilvánvaló, hogy a fidesze...
2019-10-09 16:24:22
Önkormányzat 2019 - LMP: a tét, hogy "zöld vagy klímaszkeptikus" polgármestereket választunk
... önkormányzat még napirendre sem veszi az LMP klímavészhelyzet kihirdetéséről szóló határozati javaslatát, sok helyen pedig rombolják a zöldterületeket.
Ungár Péter fagyilkosnak nevezte Láng Zsoltot, a főváros II. kerületének polgármesterét, és klímaszkeptikusnak ítélte Balázsy Pétert, a szombathelyi fideszes jelöltet, de rámutatott arra is, hogy Győr fideszes vezetője, Borka...
2019-09-19 13:11:16
1 2 3 4 
Címkék: Győri Közgyűlés, Borkai Zsolt, Magyar Nemzet, Ungár Péter, Borkai Zsoltot, Glázer Tímea, Lackner Csabát, Hadházy Ákos, Pollreisz Balázs, Orbán Viktor, Kövér László, Kubatov Gábor, Prollreisz Balázs, Győrt Borkai, Fekete-Győr András, Gajda Péter, Láng Zsoltot, Balázsy Pétert, tömegközlekedési gondokat, győri önkormányzatot, horvát hatóságoknál, fővárosi egészségügyet, győri városvezetésből, botrányba keveredett, tömegközlekedés problémája, átmeneti időszakban, polgármestert korábban, sajtóban publikált, trágár feliratot, közgyűlés fideszes, cikk szerint, külföldön tartózkodó, ellenzéki összefogást, város vezetésére, tisztességesek harca, nyílt diktatúra, önkormányzati választás, győri polgármester, hatóságok hallgassák, összes olyan, ügyletekben érintettek, horvát hatóságokat, szombathelyi fideszes, polgármestereket, tömegközlekedési, klímavészhelyzet, visszaosztásáról, választmányának, klímaszkeptikus, polgármesternek, városvezetésből, alpolgármestert, zöldterületeket, köztiszteletben, tömegközlekedés,
© 2013 TVN.HU Kft.