Belépés
Nem Szent Lászlónak, hanem Nelson Mandelának lesz szobra
... őrzött levelet a jeruzsálemi Héber Egyetem egyik diákja, David Fachler találta meg, amikor diplomamunkájához végzett kutatásokat. Fachler szerint veszélyeztethette volna a helyi zsidó közösséget, ha Dél-Afrikában kiderült volna, hogy Izrael segítette Mandelát.

Mandela életműve: Gazdasági összeomlás és a fehér kisebbség legyilkolása Dél-Afrikában

A Nob...
2015-07-21 17:40:23
Szerbiai választás - A Vajdaságban 1,7 millió választópolgár van
... ezelőtt hiányosságokat állapítottak meg.
A választási bizottság korábban hitelesítette a Magyar Remény Mozgalom, s a Mindannyian együtt koalíció listáját, amely a Bosnyák Demokrata Közösséget, a Vajdasági Magyarok Demokratikus Közösségét, a Horvát Demokrata Közösséget, a Szlovák Pártot és a Magyar Polgári Szövetséget tömöríti.
A PIK hitelessé nyilvánította a Demokrata Pá...
2012-04-24 10:12:01
Szálasi Ferenc - A Cél 1. rész
... hogy a népek és nemzetek jelesül pl. a magyar nép és nemzet a valós keresztény erkölcsiség alapján álljanak, szellemileg azért a nacionalizmus, mert a hungarizmus a szubjektív ént és a közösséget úgy igyekszik összehangolni, hogy ezzel előmozdítsa a magyar nép (mint vezető nép) és a hungarista magyar nemzet kultúrájának, társadalmának nemesebbé válását (miközben arra is gondot for...
2010-12-04 15:10:36
ORSZÁGHÓDÍTÓK 2.rész
... Magyarországon, amiből a filoszemita Bibó István 1946-48-ban még csak az első pislákolást látta, de jól mondja: "ez nem a régi". A régi antiszemitizmussal a munkások megtagadnak minden közösséget. Az 1945 óta kifejlett új antiszemitizmus egészen más: a Rákosi-Gerő-Farkas-Péter és Vas stb. pánjudaista-kommunista rendszere elleni égő gyűlölet.

Ha egyszer majd akad nem emi...
2010-11-10 14:35:35
1 
Címkék: Szent Lászlónak, Nelson Mandelának, Szálasi Ferenc, Héber Egyetem, David Fachler, Magyar Remény Mozgalom, Bosnyák Demokrata Közösséget, Vajdasági Magyarok Demokratikus Közösségét, Horvát Demokrata Közösséget, Szlovák Pártot, Magyar Polgári Szövetséget, Demokrata Pá, Bibó István, jeruzsálemi Héber, helyi zsidó, fehér kisebbség, választási bizottság, valós keresztény, hungarista magyar, filoszemita Bibó, első pislákolást, munkások megtagadnak, antiszemitizmus, magyarországon, hiányosságokat, választópolgár, társadalmának, összehangolni, nacionalizmus, hitelesítette, országhódítók, nyilvánította, állapítottak, legyilkolása, demokratikus, kultúrájának, pánjudaista, szellemileg, erkölcsiség, jeruzsálemi, mindannyian, kutatásokat, filoszemita, hungarizmus, előmozdítsa, vajdaságban, megtagadnak, szövetséget, pislákolást, közösséget, mandelának, választási, kommunista, összeomlás, közösségét, szubjektív, hungarista, keresztény, lászlónak, kifejlett, gazdasági, bizottság, nemesebbé, hitelessé, igyekszik, afrikában, demokrata,
© 2013 TVN.HU Kft.