Belépés
Brenner Koloman: a Jobbik nemzeti, jobbközép, szociálisan érzékeny néppárt
... már az Országgyűlés alelnökévé választásának körülményei is megmutatták, hogy "az egypárti túlhatalmat kiépítő Fideszt mennyire zavarja egy valóban polgári és konzervatív politikus".
Brenner Koloman azt mondta, hogy az elvi nyilatkozat megkoronázta a Jobbik néppártosodási folyamatát, amely már 2013 óta tart.
Felidézte, hogy a Jobbikot 2003-ban alapították fiatal egyetemi...
2020-07-07 14:11:35
Krónika 10. rész (költségvetés, határozathozatalok)
... tisztségviselőket választottak

A parlament határozatképtelenség miatt kétszer sem tudta megválasztani a Jobbikból kilépett Sneider Tamás (független) országgyűlési alelnöki tisztségébe Brenner Kolomant (Jobbik). A szavazásban nem vettet részt a jelenlévő fideszes képviselők nagy többsége és a Jobbikból kilépett független országgyűlési képviselők sem.
Az elnöklő Lez...
2020-06-29 19:33:22
A jövő évi büdzséhez benyújtott módosításokról szavaznak
... kérdésekre pedig 30 perc áll rendelkezésre.
A képviselők ezt követően döntenek a 2021-es büdzséhez benyújtott módosításokról, majd az Országgyűlés alelnökévé választhatják a jobbikos Brenner Kolomant, aki az ellenzéki frakcióból kilépett Sneider Tamást válthatja a házvezetésben. Az ülésen a szocialista Bangóné Borbély Ildikó mentelmi ügyében is határoznak.
Szerdán és csü...
2020-06-29 07:04:18
A jövő évi költségvetésről dönt a parlament
... pedig 30 perc áll rendelkezésre.
A képviselők ezt követően döntenek a jövő évi büdzséhez benyújtott módosító javaslatokról, majd az Országgyűlés alelnökévé választhatják a jobbikos Brenner Kolomant, aki az ellenzéki frakcióból kilépett Sneider Tamást válthatja a házvezetésben. Az ülésen a szocialista Bangóné Borbély Ildikó mentelmi ügyében is határoznak.
Szerdán és csütö...
2020-06-28 07:04:20
Krónika 6. rész (költségvetés)
... hitelekkel,beruház ösztönzéssel kíván a kabinet enyhíteni a vállalkozások és a lakosság terhein.

Jobbik: az oktatás nemzetstratégiai ágazat, önálló tárcához kell rendelni

Brenner Koloman szerint egy költségvetési törvény mindig értékválasztás mutat.
Az oktatási rendszernek komoly kihívásoknak kellene megfelelni - hangoztatta és példaként említette a ro...
2020-06-10 15:32:41
Krónika 14. rész (felsőoktatási törvény, műanyagok tiltása)
... kerül ismét terítékre. Aláhúzta, az egyetemek számára óriási lehetőség a változás, az innováció ugyanakkor nagyobb fokú felelősséggel is jár, amit a kormánynak monitoroznia kell.
Brenner Koloman (Jobbik) úgy fogalmazott, az elmúlt időszakban beigazolódtak a felsőoktatási intézmények alapítványi formába rendezésével kapcsolatos aggályaik, ez a folyamat ugyanis egyértelmű táma...
2020-06-09 23:29:47
Krónika 10. rész (a nemzeti önazonosság védelméről)
... annak elfogadása ne végpont, hanem kiindulópont legyen.
Sorolta azokat a képviselőket, akiknek a neve is mutatja, hogy más nemzethez tartozó felmenőkkel rendelkeznek. Többek között Brenner Koloman jobbikos, Sebián-Petrovszki László DK-s, Schmuck Erzsébet LMP-s, Korózs Lajos szocialista, Kocsis-Cake Olivio (Párbeszéd), Harrach Péter kereszténydemokrata, valamint Kubatov Gábor...
2020-06-08 19:43:20
Krónika 11. rész (Színház- és Filmművészeti Egyetem)
... köszönhetően az egyetem saját bevételeket nagyobb arányban tud generálni és a piaci együttműködésre is nagyobb mozgástere lesz.
Jobbik: az idő dönti el a modellváltás sikerességét
Brenner Koloman (Jobbik) aggályosnak nevezte, hogy a felszólalások során elhangzott a piaci környezet és a hatékonyság fogalma. Egy művészeti képzést folytató egyetem esetében is lehet, de nem ...
2020-06-04 22:43:30
Brenner Kolomant jelöli parlamenti alelnöknek a Jobbik, két új frakcióvezető-helyettes
...
Brenner Koloman az MTI-nek elmondta: az ülésen lemondott frakcióvezető-helyettesi megbízatásáról; az ő és a képviselőcsoportból múlt szerdán távozott Farkas Gergely helyére Csányi Tamást és Magyar Zoltánt választották meg a résztvevők.
A Jobbik május 18-án jelentette be, hogy Balczó Zoltánra kívánják lecserélni a parlamenti alelnöki poszton Sneider Tamást.
Akkori kö...
2020-06-03 14:26:09
Brenner Koloman lehet a parlament jobbikos alelnöke
...
Farkas Krisztina, a párt sajtószóvivője csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy a jövő héten születhet döntés a személyi javaslatról.
Brenner Koloman jelenleg a Jobbik frakcióvezető-helyettese; 2018-ban szerzett mandátumot a párt országos listáján.
Sneider Tamást, az Országgyűlés alelnökét másfél hete szólította fel lemondásra a Jobbik vezetése; Szilágyi György szó...
2020-05-28 17:52:11
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: Brenner Koloman, Filmművészeti Egyetem, Brenner Kolomant, Sneider Tamás, Sneider Tamást, Bangóné Borbély Ildikó, Sebián-Petrovszki László DK-s, Schmuck Erzsébet LMP-s, Korózs Lajos, Kocsis-Cake Olivio, Harrach Péter, Kubatov Gábor, Farkas Gergely, Csányi Tamást, Magyar Zoltánt, Balczó Zoltánra, Farkas Krisztina, Szilágyi György, nemzeti önazonosság, parlament jobbikos, egypárti túlhatalmat, valóban polgári, elvi nyilatkozat, jelenlévő fideszes, 2021-es büdzséhez, jobbikos Brenner, ellenzéki frakcióból, szocialista Bangóné, kabinet enyhíteni, lakosság terhein, oktatás nemzetstratégiai, költségvetési törvény, oktatási rendszernek, egyetemek számára, innováció ugyanakkor, kormánynak monitoroznia, elmúlt időszakban, felsőoktatási intézmények, folyamat ugyanis, egyetem saját, piaci együttműködésre, modellváltás sikerességét, felszólalások során, piaci környezet, hatékonyság fogalma, művészeti képzést, ülésen lemondott, parlamenti alelnöki, párt sajtószóvivője, jövő héten, személyi javaslatról,
© 2013 TVN.HU Kft.