Belépés
Szép napot mindenkinek!
... csak neki és a pártjána...
2018-02-27 08:09:00
Hajléktalan emberek fotóiból nyílt kiállítás a Fugában
...
A Budapest Bike Maffia és a Café Art Budapest második alkalommal megrendezett projektjének célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a hajléktalanság problémájára és pozitív irányba változtassa meg a hajléktalan emberekről kialakult képet - közölték a szervezők az MTI-vel.
A projekt keretén belül 100 darab egyszer használatos fényképezőgépet osztottak ki hajléktalan embe...
2017-09-04 15:26:18
Kilencven fényképezőgépet adtak le a MyBudapest Photo Project alkotói
...
Június elején 100 darab eldobható fényképezőgépet osztottak szét hajléktalan emberek között a MyBudapest Photo Project szervezői, akiknek célja, hogy bemutassák az otthon nélküliek mindennapi életét és felhívják a társadalom figyelmét a hajléktalanság problémájára - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.
A projekt első szakasza lezárult, így a szakmai zsűri mintegy...
2017-06-15 17:25:09
Hajléktalan emberek mutathatják be újra saját fotóikon Budapestet
... társadalmi problémának számító hajléktalanságra, valamint megmutassa a fedél nélkül élők sokoldalúságát, érzékenységét és tehetségét - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.
A MyBudapest Photo Project a Budapest Bike Maffia és a Cafe Art közös kezdeményezése. Egyszer használatos fényképezőgépeket adnak át a hajléktalanoknak, akiknek egy hetük van a fotózásra. A gépeket kedd...
2017-05-31 16:33:43
Mit gondoltok a Gulyas Marton - Varga Gergö perröl ?
... olvasni,
számolni, de szinte minden diák tudja, hogy mik a jogai!

Nem egyszer látok utcán kéregetö, fiatal és erös személyeket.........**
http://24.p3k.hu/app/uploads/2015/07 /budapest-bike-maffia4.jpg
Soha nem adok egy fillért sem. Miért nem megy az ilyen közmunkára (parkrendezés, szemétszedés a sinek mellett, stb.) ?? Volt olyan, hogy nem találtak elég ...
2017-04-28 06:58:10
Ezért lát ma minden diáknál szendvicseket
Budapesti középiskolások gyűjtenek ételt a hajléktalanoknak.
Több budapesti gimnázium is csatlakozott ahhoz a programhoz, amelyet a Budapest Bike Maffia indított +1 szendvics néven. A diákok egy meghatározott napon ételt vihetnek az iskolájukba, amelyet aztán szétosztanak a rászorulók között.

A program célja, hogy segítsenek a hajléktalanoknak, vagy pedig az olyan á...
2016-09-14 19:35:03
Hajléktalan alkotók fotóiból nyílik kiállítás a Budapest Pontban
...
A My Budapest Photo Project, a Budapest Bike Maffia és a Cafe Art szervezésében létrejött tárlat a szociális érzékenyítés mellett a hajléktalanság problémájára kívánja ráirányítani az emberek figyelmét - emelte ki a megnyitó előtt tartott sajtóbemutatón Fekete Bernadett, a My Budapest Photo Project vezetője.
Mint elmondta, a kezdeményezés során a szervezők 100 eldobható ...
2016-08-30 13:12:57
Művészet segítségével hívják fel a figyelmet a hajléktalanságra
...
A projekt célja bemutatkozási lehetőséget adni a tehetséges hajléktalanoknak, hogy megmutathassák, hogyan látják Budapestet, és megtanuljanak újra bízni önmagukban.
A Budapest Bike Maffia és a Cafe Art közreműködésével létrejött projekt során felkértek hajléktalanokat, hajléktalanságot megtapasztalt embereket, hogy 100 darab egyszer használatos fényképezőgéppel július e...
2016-07-11 15:33:45
A Baleseti Központ Gyermektraumatológiai osztályának gyűjtenek a Pünkösd Pikniken
... és kézműves foglalkozásokkal várják a Dürer Kert parkjába június 9-én - közölték a szervezők az MTI-vel.
Tavaly 19 csapat vett részt a programon, akkor az ö...
2014-06-03 17:03:49
Csoda Budapesten: Hajléktalan nénit fogadott be egy 18 éves
Csoda Budapesten: Hajléktalan nénit fogadott be egy 18 éves lány + videó

A hétvégén terjedt el a médiában a hír, miszerint egy 18 éves fiatal lány, Ujházi Szandra befogadott otthonába egy 81 éves hajléktalan nénit Budapesten. Megható magyar történet emberségről, szeretetről, gondoskodásról.

...
2014-02-21 19:23:40
1 
Címkék: MyBudapest Photo Project, Gulyas Marton, Varga Gergö, Budapest Pontban, Baleseti Központ Gyermektraumatológiai, Pünkösd Pikniken, Csoda Budapesten, Budapest Bike Maffia, Café Art Budapest, Cafe Art, Budapest Photo Project, Fekete Bernadett, Dürer Kert, Ujházi Szandra, emberek figyelmét, hajléktalanság problémájára, hajléktalan emberekről, projekt keretén, otthon nélküliek, társadalom figyelmét, szervezők csütörtökön, projekt első, szakmai zsűri, fedél nélkül, gépeket kedd, ilyen közmunkára, sinek mellett, meghatározott napon, rászorulók között, program célja, szociális érzékenyítés, megnyitó előtt, kezdeményezés során, projekt célja, tehetséges hajléktalanoknak, hétvégén terjedt, hajléktalanságra, hajléktalanoknak, hajléktalanságot, fényképezőgéppel, foglalkozásokkal, közreműködésével, hajléktalanokat, fényképezőgépet, megmutathassák, sajtóbemutatón, sokoldalúságát, kezdeményezése, hajléktalanság, gondoskodásról, középiskolások, kezdeményezés, érzékenységét, szendvicseket, megtapasztalt, bemutatkozási,
© 2013 TVN.HU Kft.