Belépés
Koronavírus - Karácsony: ismét lezárják a Margitszigetet a hétvégére
...
Az előző héthez hasonlóan kénytelenek lezárni most is a Margitszigetet szombaton és vasárnap reggel 9 és este 8 óra között - mondta előző hé...
2020-04-17 17:25:54
Koronavírus/Húsvét - Lezárják a Margitszigetet reggeltől estig a hosszú hétvégén
... döntésnek.
Utasította Handl Tamást, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság vezetőjét, hogy munkatársaival mindenben legyen a rendőrség segítségére.
Egyúttal utasította a Budapesti Közlekedési Központot, hogy erre a négy napra függessze fel a 26-os busz üzemeltetését, valamint a jelzett időszakban ne álljon meg a 4-es és a 6-os villamos a Margitszigetnél.
"T...
2020-04-09 23:13:53
Koronavírus - Karácsony: sűrítik a közösségi közlekedés járatait az utasok biztonságos távolságtartása miatt
... metrók átlagosan tíz százalék alatti kihasználtsággal futnak, logikus lépés a járatok ritkítása és a gépjárművezetők védelme a járványhelyzet idején. Korábban arra utasította a Budapesti Közlekedési Központot (BKK), hogy a szombati menetrendhez képest bizonyos járatoknál annál nagyobb járatsűrűséggel álljanak ki - emlékeztetett.
A főpolgármester ugyanakkor közölte: szerda reg...
2020-04-01 13:52:32
Megnyitotta mesterséges intelligencia fejlesztő központját a Continental Budapesten
... szabályokra kell megtanítani, hanem a közlekedésben fel kell ismerniük az emberi szándékokat is. Sok területen alkalmaznak mesterséges intelligenciát (MI), de az autóipari a legbonyolultabb a közlekedési környezet miatt, az ott kidolgozott megoldások átkerülnek a repülő- és űriparba, vagy a kutatásokban olyan területekre, mint a matematika valamint fizika.
Az új központ a Con...
2019-02-21 20:22:31
Átadták a Kiscelli Múzeum új kiállítóterét
... Kastélyprogram és a Nemzeti Várprogram - jegyezte meg.
A pénzügyminiszter hozzátette: folyamatban van a Nemzeti Múzeum kertrekonstrukciója, és rövidesen új otthont kap a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum; épül az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktárközpont, a Magyar Zene Háza, a Néprajzi Múzeum nemzetközi díjjal kitüntetett új épülete, valamint a Magyar Innováció Háza i...
2018-12-17 20:33:06
Augusztus 20. - Kormányszóvivő: több ezer ember gondoskodik a biztonságról
... tagjai mások mellett a katasztrófavédelem, a rendőrség, a honvédség, a Terrorelhárítás Központ, a Köztársasági Elnöki Hivatal, a mentőszolgálat, a meteorológiai szolgálat és a Budapesti Közlekedési Központ képviselői is.
Idén három napon át tartanak az augusztus 20-ai központi rendezvények. Már szombaton megnyílik a Magyar Ízek Utcája, a budai Várban mindhárom nap koncertekke...
2018-08-18 11:32:56
A szakszervezet a hőség alatt járatcsökkenéssel védené a járművezetőket
... által szerdán az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a KSZOSZ hamarosan írásban kéri az üzemeltető önkormányzatokat és a szolgáltatást megrendelő cégeket - a fővárosban a Budapesti Közlekedési Központot (BKK) -, hogy mielőbb dolgozzanak ki kánikulai menetrendet, amely a szokásosnál jóval kevesebb járat indítását tartalmazza.
A szakszervezet a közleményben kiemelte, a kániku...
2018-08-01 14:42:31
Kínában terjeszkedik az NNG magyar autóipari szoftverfejlesztő
... kínai részleg a helyi adaptációval foglalkozik majd.
Pécsi Valentin elmondta, a kínai piacra szánt navigáció nagyon sok helyi kihívást jelent, egyebek közt be kell építeni a helyi közlekedési szabályozást, kezelni kell a nagyvárosokban akadozó GPS-jeleket, a kínai kultúrához igazodó speciális keresést. Példaként említette, hogy Kínában a fordulásnál nem a jobbra, illetve balr...
2018-02-22 14:14:13
Metrófelújítás - Fővárosi Közgyűlés - Nem jár majd a 3-as metró hétvégeken az északi szakasz lezárása után
... úti céljaikhoz". A vágányzárak ideje alatt a déli és középső szakaszokon szigetelési és szerkezetjavítási munkákat végeznek majd - írták.
Az MTI megkereste az ügyben a Budapesti Közlekedési Központot (BKK), amely megerősítette: az északi szakasz felújítása alatt esténként és hétvégente a 3-as metró helyett a teljes vonalon pótlóbusszal lehet majd utazni.
A metróvonal ész...
2017-09-21 19:54:43
Római-part - MSZP: Tarlós vállaljon büntetőjogi felelősséget a mobilgátért!
... került Budapestre, miközben alig 10 százalékkal drágábban a világ legmodernebb metrószerelvényeit vásárolh...
2017-08-25 16:52:29
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Continental Budapesten, Kiscelli Múzeum, Fővárosi Közgyűlés, Utasította Handl Tamást, Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság, Budapesti Közlekedési Központot, Nemzeti Várprogram, Nemzeti Múzeum, Magyar Műszaki, Közlekedési Múzeum, Országos Múzeumi Restaurálási, Magyar Zene Háza, Néprajzi Múzeum, Magyar Innováció Háza, Terrorelhárítás Központ, Köztársasági Elnöki Hivatal, Budapesti Közlekedési Központ, Magyar Ízek Utcája, Pécsi Valentin, hosszú hétvégén, közösségi közlekedés, utasok biztonságos, hőség alatt, 3-as metró, északi szakasz, előző héthez, rendőrség segítségére, négy napra, 26-os busz, jelzett időszakban, 6-os villamos, járatok ritkítása, gépjárművezetők védelme, járványhelyzet idején, szombati menetrendhez, főpolgármester ugyanakkor, emberi szándékokat, közlekedési környezet, kutatásokban olyan, matematika valamint, pénzügyminiszter hozzátette, meteorológiai szolgálat, augusztus 20-ai, budai Várban, üzemeltető önkormányzatokat, szolgáltatást megrendelő, szokásosnál jóval,
© 2013 TVN.HU Kft.