Belépés
Krónika 2. rész (napirend előtt: 3-as metró, költségvetés, önkormányzati választás)
... ajánlatot, "önöknek Putyint kell kiszolgálni" - fogalmazott.
Hangsúlyozta: ezért remélik, hogy Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely lesz, aki élő és élhető várost hozna létre a budapestiek támogatásával. Szerinte Tarlós István "elvesztette főpolgármester- jellegét", így Budapestnek jelenleg csak egy fideszes helytartója van.
Kövér László házelnök a felszólalást kö...
2019-06-17 15:32:22
Rangos nemzetközi díjat nyert a magyar kiállítás a Prágai Quadriennálén
... Rippl-Rónai Művészeti Karának együttműködésében valósult meg a Mi van a felhőben? című installáció. A közös munkába Molnár Zsuzsa és Zeke Edit kurátorok a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemről és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemről is bevontak hallgatókat.
A színházi emlékezet témája köré szervezett Fragmentumok szekcióban Nagy Fruzsina Andrássy úti villa elnevezés...
2019-06-12 16:12:47
Szerdától újra mindkét irányban járható a budapesti Fehérvári út
...
A közleményben azt írták, hogy a tavaly szeptember óta tartó felújítás befejeztével a 973-as busz a belváros felé újra a Fehérvári úton járhat.
A felújítás során az említett szakaszokon megújult az útburkolat, mindkét irányban kerékpársávot alakítottak ki, akadálymentesítették a gyalogátkelőket, valamint rendezték a zöldfelületet és a parkolási helyzetet.
Még tart...
2019-06-12 12:21:04
Szombaton nyílnak a magyar kiállítások a Prágai Quadriennálén
... művészi tapasztalatot a többi látogatóval.
A Diákszekcióban a Magyar Képzőművészeti Egyetem, a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kara, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem látványtervezés, fényképészet és építészet szakos hallgatóinak installációja látható. Projektjük, amely a Mi van a felhőben? címet viseli, részben...
2019-06-07 17:22:25
Több mint ötvenegymillió forintból húsz hangjáték készülhet
... is.
Pályázatot nyert A hipnózis halottja, a Hovatovább Magyarok, A Kékszakállú, az Ahogy megcsillan, A gránátalma íze, a Süsüke, a Sárkánykirályfi, a Földanyó és a flórik népe, a Budapesti tündérmesék, A piros tengeralattjáró, a Múltaknák és az Osztozkodók - olvasható a közleményben.
A testület döntött a kedvezményezettekről a Magyar Média Mecenatúra Program helyi és kör...
2019-06-07 12:31:26
Bódis: nem nélkülözhetők a digitális készségek
...
Bódis József, aki a rendezvény fővédnöke, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) tartott eseményen visszafogott becslésnek nevezte az Európai Unió foglalkoztatásért felelős biztosának prognózisát, hogy a közeljövőben a foglalkozások kilencven százaléka nem végezhető majd digitális készségek nélkül. Közölte: az oktatási innováció tekintetében Magyarország az ...
2019-06-07 12:11:23
Dunai hajóbaleset - M1: még két holttest került elő a Dunából
... műszaki mentéséért felelős nemzetközi csapat egyik magyar búvára talált rá egy holttestre a roncsnál. Majd délután még két holttest került elő a vízből, egy a Fejér megyei, egy pedig a budapesti Duna-szakaszon.
A Híradóban elhangzott az is, hogy megérkezett Budapestre az a speciális hajódaru, amely a Hableány kiemelését segíti majd. A Clark Ádám hajódaru azonban egyelőre nem ...
2019-06-05 17:32:10
Dunai hajóbaleset - Pintér: gyors és szakszerű volt a mentés
...
Pintér Sándor elmondta: fél óra elteltével már átvette a mentés irányítását, és a helyszínen volt az országos rendőrfőkapitány, a katasztrófavédelmi főigazgató, a budapesti főkapitány és a fővárosi katasztrófavédelmi igazgató is.
A miniszter a polgári védelem, a mentőszolgálat és a civilek közreműködését is kiemelkedőnek nevezte.
A Duna teljes hosszában rövid időn b...
2019-06-04 13:11:49
Magyar egyetemisták tanulhatnak az 5G rendszerek működéséről Kínában
... for the Future (magok a jövő számára) nevű továbbképzési programjára idén tíz magyar egyetemista érkezett a győri Széchenyi István Egyetemről, a veszprémi Pannon Egyetemről valamint a Budapesti Műszaki Egyetemről és az Óbudai Egyetemről.
Az információs és kommunikációs technológiával (IKT) foglalkozó mérnökhallgatók ösztöndíjprogramjára 2014 óta összesen 55 magyar diák és tan...
2019-06-03 23:48:20
Dunai hajóbaleset - Személyhajósok Szövetsége: a hajósoknak utasaik biztonsága a legfontosabb
... engedélyt kell kérnie az előtte haladótól, az előzést pedig biztonságos sebességgel úgy kell végrehajtania, hogy a hajók fizikai érintkezése kizárt legyen.
Naponta átlagosan kétszáz budapesti városnéző sétahajózáson vehetnek részt turisták, ehhez képest az utóbbi harminc évben húsznál kevesebbszer fordult elő Magyarországon, hogy egy hajó műszaki hibája miatt komolyabb kénysz...
2019-05-31 19:36:07
1 2 3 ..................121 122 .........181 182 .........241 242 243 
Címkék: Személyhajósok Szövetsége, Karácsony Gergely, Szerinte Tarlós István, Kövér László, Rippl-Rónai Művészeti Karának, Molnár Zsuzsa, Zeke Edit, Moholy-Nagy Művészeti Egyetemről, Budapesti Műszaki, Gazdaságtudományi Egyetemről, Nagy Fruzsina Andrássy, Magyar Képzőművészeti Egyetem, Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kara, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Gazdaságtudományi Egyetem, Hovatovább Magyarok, Magyar Média Mecenatúra Program, Bódis József, Gazdaságtudományi Egyetemen, Európai Unió, Clark Ádám, Pintér Sándor, Széchenyi István Egyetemről, Pannon Egyetemről, Budapesti Műszaki Egyetemről, Óbudai Egyetemről, magyar kiállítás, budapesti Fehérvári, magyar kiállítások, digitális készségek, hajósoknak utasaik, budapestiek támogatásával, fideszes helytartója, közös munkába, színházi emlékezet, tavaly szeptember, 973-as busz, belváros felé, felújítás során, említett szakaszokon, parkolási helyzetet, többi látogatóval, hipnózis halottja, flórik népe, piros tengeralattjáró, testület döntött,
© 2013 TVN.HU Kft.