Belépés
Látogatható lesz a cella - Pio atya bilokációja
... Ideszállításáról és börtönbeli körülményeiről részletesen beszámolt az Emlékirataim lapjain. A hírhedt börtönépület mindmáig létezik, de már nem fegyintézet, hanem a Budapesti Rendőr-főkapitányság egyik osztálya működik benne.
A Conti utcát 1951-ben átnevezték Tolnai utcára, az utcában lakó Tolnai Lajos író emlékére. A Tolnai Lajos és a Víg utcára merőleges József utca sarkán...
2019-10-18 13:23:42
Önkormányzat 2019 - Felfüggeszti párttagságát az MSZP-s Lackner Csaba
... a felvételeknek a tartalmát, amelyen állításuk szerint Lackner Csaba beszélget korrupciógyanús helyi ügyekről, gazdasági összefonódásokról.
A HírTV szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság gazdasági vesztegetés bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.
Lackner Csabát vasárnap a Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd jelöltjeként 46 százalékos többséggel választották...
2019-10-18 13:21:45
Illegális éjszakai gyorsulási versenyen razziáztak a rendőrök Budapesten
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) police.hu-n publikált közleménye szerint több kerület kapitánysága és a Nemzeti Közlekedési Hatóság közösen tartott ellenőrzést péntek éjjel. A szakemberek a gépjárművek műszaki állapotát, az engedély nélküli átalakításokat és azt is vizsgálták, hogy a jármű szerepel-e a körözési rendszerben. Összesen 372 autót és azok utasait ellenőriz...
2019-10-13 09:21:43
A rendőrség nem nyomoz Karácsony Gergely patkánytender miatti feljelentése ügyében
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére azt írta: a nyomozást a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény 398.§ (1) bekezdés a) pontja alapján szüntette meg.
E szerint az eljárás megszüntetésének oka: "a cselekmény nem bűncselekmény".
Karácsony Gergely júniusban tett feljelentést a patkánymentesítési közbeszerzés ügyében....
2019-10-08 08:01:00
Rendőrautó karambolozott az Üllői úton
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy autó és egy megkülönböztető fény- és hangjelzést használó rendőrautó ütközött össze a X. kerületben, az Üllői út és a Ceglédi út kereszteződésénél.
Az elsődleges információk alapján senki nem sérült meg.
A közlekedőknek jelentős torlódásra kell készülniük - tették hozzá....
2019-10-07 19:12:58
Halálra gázoltak egy nőt Rákosmentén
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy autó elütött egy 54 éves nőt Budapest XVII. kerületében, a Péceli út 138. előtt. A balesetben a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
A rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a Péceli út 123. szám és a 146. szám között, a járműforgalmat terelik.
A ren...
2019-10-07 18:14:02
Több millió forint értékű drogot foglaltak le a rendőrök három budapesti dílertől
... árult kábítószert, amit a 45 éves budapesti férfitól szerzett be. Egy óbudai kaszinóban fogták el, ruhájában és lakásán is kokaint találtak.
A három férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi kapitányságának nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették őket és indítványozták a letartóztatásukat. A bíróság hétfőn ...
2019-10-07 14:01:36
Halálos baleset az I. kerületben
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a budapesti rakparton két autó összeütközött, majd az egyik gépkocsi villanyoszlopnak csapódott és felborult. A felborult autóban ülő egyik férfi a helyszínen életét vesztette. Egy másik férfit életveszélyes állapotban vittek kórházba a mentők.
A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a Szent Gellé...
2019-10-04 21:12:48
Feloldották az útlezárást a Szabadság hídon
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében azt írta: a XI. kerületben, a Szabadság híd budai hídfőjénél egy motoros elesett és megsérült.
A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták a híd Budára vezető oldalát.
Mostanra befejezték a helyszínelését, az útlezárást feloldották, a járműforgalom ismét zavartalanul haladhat a Szabadság hídon - írták....
2019-10-04 17:22:28
Lezárták a Szabadság híd Budára vezető oldalát
...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Szabadság híd budai hídfőjénél esett el a motoros, aki megsérült.
A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták a Szabadság híd Pestről Budára vezető oldalát - írták....
2019-10-04 16:52:26
1 2 3 ..................114 115 .........171 172 .........228 229 230 
Címkék: MSZP-s Lackner Csaba, Karácsony Gergely, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Tolnai Lajos, Lackner Csaba, Lackner Csabát, Nemzeti Közlekedési Hatóság, Budapest XVII, Budapesti Rendőr-főkapitányság II, Szent Gellé, Pestről Budára, rendőrök Budapesten, rendőrök három, hírhedt börtönépület, utcában lakó, gépjárművek műszaki, engedély nélküli, jármű szerepel-e, körözési rendszerben, büntetőeljárásról szóló, eljárás megszüntetésének, megkülönböztető fény-, elsődleges információk, közlekedőknek jelentős, autó elütött, helyszínen életét, helyszínelés idejére, járműforgalmat terelik, óbudai kaszinóban, három férfit, bíróság hétfőn, budapesti rakparton, egyik gépkocsi, felborult autóban, másik férfit, műszaki mentés, motoros elesett, útlezárást feloldották, járműforgalom ismét, villanyoszlopnak, ideszállításáról, megszüntetésének, megkülönböztető, kapitányságának, korrupciógyanús, gyanúsítottként, indítványozták, járműforgalmat, helyszínelését, átalakításokat, körülményeiről, közleményében, karambolozott,
© 2013 TVN.HU Kft.