Belépés
Pest fölött az ég: Kamondy Ágnes estje a Trip hajón
... zenél, és lesz két ütőhangszeres, Gyenge Lajos és Dudás Zsombor. Kamondy Ágnes dalaihoz Vörös Róbert rendező készített koncertszínházi körítést.
A Pest fölött az ég című műsor a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon mutatkozott be tavaly ősszel, január 30-án a Trip hajón lesz a második állomás.
A sokoldalú, multiinstrumentalista Kamondy Ágnes már a hetvenes években...
2020-01-18 13:21:34
Európai turnéra indul a Recirquel újcirkusz társulat
... Szövetségének (Association des ...
2020-01-13 15:11:35
Woody Allen-napot tartanak vasárnap Budapesten
...
A Woody Allen-napon az új alkotás mellett az amerikai filmrendező, producer utóbbi években készített legjobb filmjei lesznek láthatók. A nagyteremben vetítik a Hollywoody történet (Hollywood Ending) és A világ második legjobb gitárosa című alkotásokat, a kisteremben pedig Az óriáskerék (Wonder Wheel), a Café Society (Café Society) és a Match Point című filmeket láthatják a né...
2019-11-21 07:05:33
Egy hét múlva kezdődik az Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál
...
A december 1-ig tartó fesztivál filmjeit az Uránia Filmszínház mellett a Budapesti Francia Intézetben, az Art+ Cinema moziban és Lengyel Intézetben láthatja a közönség, a szakmai programoknak és a közönségtalálkozóknak pedig a Magvető Café ad otthont - mondta el Liszka Tamás fesztiváligazgató az Urániában tartott szerdai sajtótájékoztatón.
A fesztivál a Fritzi - egy forr...
2019-11-20 13:26:33
Ma van A zene éjszakája Budapesten
...
A zene éjszakája - csak klasszikusan című koncertsorozatot a Budapesti Fesztiválzenekar, az Óbudai Danubia Zenekar, a Budafoki Dohnányi Zenekar, a Budapesti Vonósok, az Anima Musicae Kamarazenekar művészei és Fischer Annie-ösztöndíjasok közreműködésével rendezik meg.
A 146 éves főváros november 17-én ünnepli születésnapját, 1873-ban ezen a napon egyesült Pest, Buda és Ób...
2019-11-16 07:04:44
Ismét megrendezik A zene éjszakáját Budapesten
...
A belépés minden helyszínen ingyenes - olvasható a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) MTI-hez eljuttatott közleményében.
Mint kiemelik, Budapesten a nagy múltra visszatekintő komolyzenei tradíciók egyre harmonikusabban élnek együtt a könnyebb, kortárs műfajokkal. Ennek a kettősségnek a jegyében rendezik meg az idén harmadik alkalommal A zene éjszakája ren...
2019-11-09 16:11:42
Idén 46 ország 75 dokumentumfilmjét vetítik a Verzió Filmfesztiválon
...
Budapesten a fesztivál helyszínei között van többek között a Trafó Kortárs Művészetek Háza, a Toldi, a Művész és a Kino Café mozi. A rendezvény vidéki helyszínei között lesz Debrecen, Kecskemét, Pécs, Szeged és Szombathely is november 21. és 24. között.
A fesztivál nyitófilmje, a Trafó Kortárs Művészetek Házában, Alexander Nanau román rendező Colectív című alkotása lesz...
2019-10-23 13:11:24
CAFe Budapest - Dupla bemutatóval készül a Közép-Európa Táncszínház a fesztivál zárónapjára
... Sharon Eyal, Myriam Naisy vagy Wim Vandekeybus. Hat éven át volt az Ultima Vez társulat tagja, koreográfusként és oktatóként Európában és a tengerentúlon is dolgozott.
Juhász Péter a Budapest Kortárstánc Főiskola után a salzburgi SEAD intézetbe nyert felvételt, majd dolgozott a Les Ballets C de la B-ben, a Charleroi Danses-szal, Eléonore Valere-Lachkyval. Immár több éve Franc...
2019-10-19 15:01:44
Harmincöt éves a Magyarországi Református Egyház drogmissziója
... segítségen túl útmutatásra, reményre, emberi kapcsolatokra, tartalmas feladatokra és célokra is szükség van - mondta a helyettes államtitkár.
Erdős Eszter református lelkipásztor 1984-ben Budapesten, a fasori református templomban indította el a kallódó fiatalok bibliaóráját, amelyre főként drogfüggő fiatalok jártak.
A református lelkésznő 1986-ban alapította meg Magyaro...
2019-10-16 18:13:37
CAFe Budapest - A Halászbástya monumentális kartonmása épül fel a Szabadság téren
...
Szombaton tíz órától a Szabadság téren az arra járók szemtanúi és akár aktív részvevői is lehetnek a több száz kartonalkatrészből összeálló épület létrehozásának - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.
Olivier Grossetete nemzetközi hírű, Marseille-ben élő művész monumentális kartonépületeit öt kontinens városaiban építette már fel, a közel kétszáz, dobozból összeállí...
2019-10-11 16:32:09
1 2 3 ......24 25 ...36 37 ...47 48 49 
Címkék: Kamondy Ágnes, Woody Allen-napot, Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál, Verzió Filmfesztiválon, CAFe Budapest, Közép-Európa Táncszínház, Magyarországi Református Egyház, Gyenge Lajos, Dudás Zsombor, Vörös Róbert, CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon, Woody Allen-napon, Hollywood Ending, Wonder Wheel, Café Society, Match Point, Uránia Filmszínház, Budapesti Francia Intézetben, Art+ Cinema, Lengyel Intézetben, Magvető Café, Liszka Tamás, Budapesti Fesztiválzenekar, Óbudai Danubia Zenekar, Budafoki Dohnányi Zenekar, Budapesti Vonósok, Anima Musicae Kamarazenekar, Fischer Annie-ösztöndíjasok, Budapesti Fesztivál-, Turisztikai Központ, Trafó Kortárs Művészetek Háza, Kino Café, Trafó Kortárs Művészetek Házában, Alexander Nanau, Sharon Eyal, Myriam Naisy, Ultima Vez, Juhász Péter, Budapest Kortárstánc Főiskola, Ballets, Charleroi Danses-szal, Eléonore Valere-Lachkyval, Erdős Eszter, Olivier Grossetete, zene éjszakája, zene éjszakáját, fesztivál zárónapjára, második állomás,
© 2013 TVN.HU Kft.