Belépés
Brexit - Brit pénzügyminiszter: a brit kormány garantálja a kieső EU-támogatásokat
... forrásai arra, hogy felkészüljön a megállapodás nélküli Brexitre.
A vezető brit üzleti szerveződések azonban nem ennyire derűlátók.
A Brit Iparszövetség vezérigazgatója, Carolyn Fairbairn nemrégiben közzétett felhívásában közölte: a megállapodás nélküli kilépés az EU-ból már rövid távon súlyos fennakadásokat, hosszú távon ugyancsak súlyos versenyképességi károkat okozna ...
2019-09-30 18:21:47
Brexit - Brit Iparszövetség: "halvány reménysugár" a rendezetlen Brexitet tiltó törvény
...
Carolyn Fairbairn, a CBI vezérigazgatója csütörtöki nyilatkozatában közölte: a brit üzleti vállalkozások zöme az október 31-i Brexit-határidő meghosszabbítását pártolja, mivel közismert, hogy milyen károkat okozna a megállapodás nélküli kilépés az EU-ból.
A legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt által kezdeményezett, Boris Johnson konzervatív párti miniszterelnök által h...
2019-09-05 14:41:58
Kémfőnökök és Oscar-díjas színésznő a brit uralkodó születésnapi kitüntetési listáján
... 2013-ban átvette a szolgálat vezetését - áll az elhárítás első emberének kitüntetéséhez fűzött indoklásban.
A lovagi cím női megfelelőjét adományozta II. Erzsébet királynő Carolyn Fairbairnnek, a Brit Iparszövetség (CBI) vezérigazgatójának.
Carolyn Fairbairn, aki szombattól a Dame lovagi előnév viselésére jogosult, folyamatosan figyelmezteti a brit kormányt a Brexit gazd...
2019-06-08 07:04:22
Brexit - Veszélyhelyzettől tart az iparszövetség és a szakszervezeti szövetség a megállapodás nélküli Brexit ko
...
A levél szerint, amelyet Carolyn Fairbairn, a CBI vezérigazgatója és Frances O'Grady, a TUC főtitkára írt alá, az elmúlt napok fejleményei miatt meredek ívben nőtt annak a veszélye, hogy Nagy-Britannia a Brexit feltételrendszeréről elért, az alsóház által azonban kétszer is nagy többséggel elutasított megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból.
A felhívás szerint a br...
2019-03-21 21:32:09
Brexit - Külkereskedelmi miniszter: nem készül el időben a szabadkereskedelmi megállapodás Japánnal
... Hatósággal, Chilével, a Feröer-szigetekkel és néhány afrikai országgal kötött ilyen folytatólagossági kereskedelmi szerződést.
A Brit Iparszövetség (CBI) vezérigazgatója, Carolyn Fairbairn minapi nyilatkozatában kijelentette: "veszélyhelyzeti állapottal" ér fel a brit gazdaság számára az a tény, hogy London eddig csak ilyen csekély számú folytatólagossági kereskedelmi szerződ...
2019-02-21 21:32:00
Brexit - Airbus-alelnök: "katasztrófa, ami Brexit-ügyben történik"
... száma, a brit autóipari beruházások értéke pedig 46,5 százalékkal esett vissza 2018-ban az előző évi szintről, egyértelműen a Brexit-folyamat teremtette bizonytalanság miatt.
Carolyn Fairbairn, a Brit Iparszövetség (CBI) vezérigazgatója a The Sunday Times című konzervatív vasárnapi brit lapnak nyilatkozva kijelentette: a megállapodás nélküli Brexit gazdasági válságot okozna N...
2019-02-17 13:32:02
Brexit - Svájccal írt alá kereskedelmi szerződést a brit kormány
... értékű ezek között.
Az EU által a tagországok nevében megkötött 40 kereskedelmi megállapodás 71 külső országra terjed ki.
A Brit Iparszövetség (CBI) vezérigazgatója, Carolyn Fairbairn a Sky Newsnak nyilatkozva a brit-svájci szerződés hétfői aláírása után kijelentette: "veszélyhelyzeti állapottal" ér fel a brit gazdaság számára az a tény, hogy London eddig csak csekély sz...
2019-02-11 19:42:41
Brexit - Felmérés: lefulladás fenyegeti a brit gazdaságot
... összesen 6,25 százalékkal zuhant.
A minap a Brit Iparszövetség (CBI) vezérigazgatója is a megállapodás nélküli Brexit súlyos gazdasági kockázataira hívta fel a figyelmet.
Carolyn Fairbairn egy üzleti rendezvényen felszólalva kijelentette: a brit EU-tagság rendezetlen megszűnése "kezelhetetlen" következményekkel járna a brit gazdaságban.
A CBI vezetője idézte a Nemze...
2019-02-05 19:10:15
Brexit - Az EU nemet mond az újratárgyalásra, a brit üzleti szektor szerint még nagyobb a bizonytalanság
... a brit üzleti szektornak. A kamarai szervezet vezetője szerint nincs sok olyan üzleti vállalkozás, amely készen állna a két hónapon belüli, megállapodás nélküli Brexitre.
Carolyn Fairbairn, a Brit Iparszövetség (CBI) vezérigazgatója a BBC rádió szerdai hírmagazinjában hazárdjátéknak nevezte a Brexit-megállapodás újratárgyalását célzó kezdeményezést.
Fairbairn szerint nem...
2019-01-30 20:02:37
Brexit - A brit üzleti szektor és az elemzők szerint még bizonytalanabbá vált a helyzet
... szektornak. A kamarai szervezet vezetője szerint nincs sok olyan üzleti vállalkozás, amely készen állna a két hónapon belüli, megállapodás nélküli Brexitre.
Ugyanezt hangsúlyozta Carolyn Fairbairn, a Brit Iparszövetség (CBI) vezérigazgatója, aki a BBC rádió szerdai hírmagazinjában hazárdjátéknak nevezte a Brexit-megállapodás újratárgyalását célzó kezdeményezést.
Fairbair...
2019-01-30 18:02:47
1 2 
Címkék: Brit Iparszövetség, Carolyn Fairbairn, Boris Johnson, Carolyn Fairbairnnek, Frances, Európai Unióból, Sunday Times, brit kormány, kieső EU-támogatásokat, rendezetlen Brexitet, brit uralkodó, szakszervezeti szövetség, megállapodás nélküli, brit gazdaságot, brit üzleti, elemzők szerint, vezető brit, október 31-i, legnagyobb ellenzéki, szolgálat vezetését, elhárítás első, brit kormányt, levél szerint, elmúlt napok, alsóház által, felhívás szerint, brit gazdaság, brit autóipari, tagországok nevében, brit-svájci szerződés, üzleti rendezvényen, brit EU-tagság, brit gazdaságban, kamarai szervezet, versenyképességi, pénzügyminiszter, újratárgyalásra, veszélyhelyzeti, bizonytalanabbá, vezérigazgatója, újratárgyalását, külkereskedelmi, hírmagazinjában, nyilatkozatában, bizonytalanság, miniszterelnök, kezdeményezést, kitüntetéséhez, hazárdjátéknak, szakszervezeti, fennakadásokat, kezdeményezett, iparszövetség, szerveződések, figyelmezteti, vállalkozások, támogatásokat, kezelhetetlen, kereskedelmi, megállapodás,
© 2013 TVN.HU Kft.